• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    AIJA
    AIJA --- ---
    MONROE:
    Ukaž šaty, prosím. A kalhoty nic? Nešlas tam pro ně vlastně?:-)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Takze to shrnu..

Lindex, katastrofa. Jak cenove, tak vzhledove. Nasla jsem max vel46.
    Zara, nechapu, co ti lidi tam kupuji. Nula, nula, nic.
    H&M ve sleve jsem koupila dvoje kalhoty do zvonu za cca 200kc, spokojenost. :)
    C&A jsem si vybrala saty, jinak co jsem zaznamenala, dost se tam zvysily ceny.

F&F bohuzel nemam v dosahu. :(

Jinak dekuju! :) stejne chci zase zhubnout, tak na litacku to bude stacit.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MONROE:
    V C&A mají i různé střihy i od každého různé délky, takže tam bys vybrat mohla.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MONROE: za sebe můžu říct, že co se týče výdrže materiálu a střihu tak jen M&S .....Lindex má větší velikosti, ale výdž např. jeans nic moc.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MONROE: Ulla Popken je sichr.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MONROE: lindex, najväčšie som videla 46, ale oni mávajú aj voľnejšie strihy, alebo gumu v páse, imho stojí za to skúsiť (a eshop má lokátor, takže sa vieš pozrieť v ktorom obchode majú akú veľkosť)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MONROE: urcite nechod do sinsay, to je stejne jako new yorker. jejich 42/XL odpovida M.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ja to vidim tak, ze si spis zajdu do Douglasu. 😀

Ale diky! Budu si to pamatovat.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Vzdycky delali detske velikosti. Dobry je HM, FF, CA, MS - jak pise Homol. Pripadne Asos.
    MONROE
    MONROE --- ---
    HOMOLOVKA: Primark docela zklamal prave. :( nic moc krom bot jsem tam nenasla. Zkusim to F&F, diky!

MOODYCAT: Mamka ma 173cm/69kg a taky XL. Co se to s tim obchodem stalo? :O
    MONROE
    MONROE --- ---
    HOMOLOVKA: Primark docela zklamal prave. :( nic moc krom bot jsem tam nenasla. Zkusim to F&F, diky!

MOODYCAT: Mamka ma 173cm/69kg a taky XL. Co se to s tim obchodem stalo? :O
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: New Yorker ma velikost pro deti, kdyz jsem mela 65 kilo, tak jsem tam oblikala XL.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    MONROE: H&M, C&A, M&S, Tesco a jeho F&F a pokud si ještě v Praze, Primark.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ahoj, chodite nekdo po normalnich obchodech typu NY, H&M..?

Rada bych si nekde koupila kalhoty, mam vel 48.
    Kdyz jsem byla v NY, pripadala jsem si nejtlustsi na svete.
    Mamka zhubla 30kg a i ona si tam brala XL a to nosi S.

Nejakej friendly obchod i s fajn vyprodeji?
    Diky.
    FITH
    FITH --- ---
    Největší mýtus je to, že si obézní člověk může za obezitu sám, říká lékař Evžen Machytka - Ranní host | Seznam Podcasty
    https://podcasty.seznam.cz/podcast/ranni-host/nejvetsi-mytus-je-to-ze-si-obezni-clovek-muze-za-obezitu-sam-rika-lekar-evzen-machytka-49647
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: já jsem třeba žádnou klasickou dietu v životě nedržela. Jenom jsem postupně začala omezovat krmné dávky, jednak kvůli hypotyreóze a taky s věkem. A bylo to výhradně v reakci na to, že při svém běžném stravování, které navzdory mé absenci záklopky nikdy nebylo nijak extrémní a vždycky bylo poměrně zdravé, jsem začala přibírat.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Mívala jsem to mimochodem taky tak. A nejen já, i jiní moji blízcí. A všichni měli jednu společnou vlastnost: měli za sebou bezmála desítky diet postavených hlavně na hladovění.

Formuje se mi v posledních týdnech v hlavě myšlenka, že to, čemu se říká "dietní kultura", páchá dnes a denně zločiny na staticících žen. Výměnou za možná pár kilo dole (v tom lepším případě), které musí pracně udržovat asketickým režimem, jim poskytuje nervy, stresy, vyčerpání, přepjaté emoce, neustálé chutě. A ještě jim namlouvá, že to dělá pro jejich zdraví.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOODYCAT: mám to úplně stejně. Přestanu dodržovat řeholní režim a 5 kg za týden není žádná míra. A těch 5 kg pak budu shazovat půl roku, jestli se mi to vůbec povede.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KRISKA: Nejspíš je to všechno pel mel, tuk, voda, obsah ve střevech. Pokud Moody doteď, navíc při svém náročném životním stylu, skoro nejedla a hodně cvičila, přijde mi dokonce logické, že její tělo reaguje, jak reaguje.
    AIJA
    AIJA --- ---
    TAPINA:
    Hlavně ho cukrem neaktivizovat k večeru:-)
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    ANNIKA: zajimavy, ze se to neprokazalo. Syn ma lehkou poruchu pozornosti bez hyperaktivity a je pomaly, spis pasivni. Sam rika, ze ho cukr, hlavne hroznovy, nakopava, to pak treba vybehne ven a obehne pul vesnice, z premiry energie. Behani jinak nesnasi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam