• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MONROE: CORNELA: Vzdyt se tolik nestalo ne? Na takovy pranyrovani. ;o)
    MONROE
    MONROE --- ---
    OVERWATCH: Ses obezni a chces zhubnout?
    MONROE
    MONROE --- ---
    OVERWATCH: Jdi o tomhle debatovat treba k pivu a nemysli.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    CORNELA: Hele, nikdo neni neomylny. Ja navic svoji chybu uznal. Tak nema smysl se dal handrkovat.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Mimochodem damy, ja chapu, ze se zde setkavate napriklad s HOWKINGEM, ktery pise vetsinou o vecech kterym absolutne nerozumi, a proto jste predpojate, i vuci nekomu, kdo treba neco nevi. Ale neni to nutne. Budte trochu mene utocne. ;o) Dekuji.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MONROE: Problematiku nespavosti zmaklou nemam, to je pravda. A stejne myslim, ze se AP davaji na nespavost jen velmi vyjimecne.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    CORNELA: Ne, byla to zachranna brzda na jednou za cas, tj. 1-2x za mesic, jedno baleni mi vydrzelo pres 2 roky a uz ho nepotrebuju.
    Budival sem se skoro pravidelne ve 3-4h rano a uz sem nezabral.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Ja sem na nespavost vyfasoval bromazepam a zadny psychicky problemy taky nemam. Pomoh mi hodne btw. jak znamo kvalita spanku ovlivnuje velkou merou prave i to spalovani vs. ukladani tuku
    Takze za me bych to nevysazoval
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ocividne nemas, kdyz nevis k cemu muzou antipsychotika vsemu byt.
    MONROE
    MONROE --- ---
    OVERWATCH: Co? Kde jsem to o sobe psala? 🤦🏼‍♀️

Jezis, ja si snad dam svoje dg do osobniho.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    CORNELA: O tom, ze se davaji AP i proti nespavosti jsem nevedel, ale jinak myslim, ze mam problematiku psychoz docela zmaklou. V pripaqde MONROE, jsem se teda spletl, ale mel jsme pocit, ze tady drive psala ze sama mela psychozu... z toho jsem vychazel.
    MONROE
    MONROE --- ---
    OVERWATCH: V pohode ja mam zas neco jinyho. :) a ty leky uz by vahu ovlivnovat nemely.
    Jinak i tak bych si to netroufla bez dohledu vysadit.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    CORNELA: Hele, jo, mas pravdu. Ale znam i lidi, kteri vysazuji leky, bez lekaru s tim, ze verejne a doma rikaji, ze to delaji pod dohledem. Vim a chapu, ze jsi z nemocnicniho prostredi, ale to ja taky, nemusis bejt hned predpojata. Nejsem uplnej idiot. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MONROE: Jasny, v pohode.

Ja znal kamarada rok, o mnoho let min nez jeho lekarka a kdyz pak vysadil tak se dostal celkem brzo do potizi. Tak mam jednu negativni zkusenost. Myslel jsem, z toho co jsi psala, ze jsi prosla psychozou. Kdyz ne, tak tim lip. ;o)
    MONROE
    MONROE --- ---
    OVERWATCH: Ale prosim te, nezname se. Doktorka me zna a leci od 18let.
    Nebyla jina moznost. Pomahalo to, ted delsi dobu ne, tak to s ni musim probrat, ze obezita uz je pro me fakt nebezpecna a musim ji zacit resit.
    MONROE
    MONROE --- ---
    ARGANNAH: Dekuju, ale ted to fakt delam kvuli sobe, ale keto a lc se mi nechce dlouho dodrzovat. Chci jist tak nejak vsechno. :) mam hodne rada ryzi a miluju zeleninu. Ale co obcas nemusim je kureci prsni.
    Kdyby mi nekdo udelal jidelnicek z toho, co i muzu a jakej chci vysledek, zatim ale bohuzel bez pohybu.. :///

Jsem pomerne nastvana, ze tento rok tu bari asi nestihnu. To bych musela obvolat uz nekdy v blizke dobe a fakt nevim, jestli si mam delat nadeje, kdyz zacinam s nohou rehabilitovat. :(
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    CORNELA: Nekdy je dobry nebrat hned kazdy prispevek jako picovani. Vim, ze prestat brat AP je pro mnoho lidi celkem nebezpecny, slo mne predevsim o MONROE zdravi.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    CORNELA: Ok, nevedel jsem, nemuze to toho cloveka nejak treba negativne ovlivnit? Kdyz to primarne je ANTIPSYCHOTIKUM a predelava to hladinu dopaminu?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MONROE: Hele, co jinýho ti tu může někdo poradit, než pracovat na tom, aby se tě matčiny kecy nedotýkaly a byla jsi schopná dělat rozhodnutí, aniž bys na ně brala ohled. A nehubla kvůli ní, ani kvůli nikomu jinému. Pokud, tak jen kvůli sobě. A ostatní ať si naserou, stejně jim nikdy nebudeš dost dobrá.

Nad rámec toho jsi tu stejně vítaná jako kdokoli jiný, kdo se umí chovat slušně. :) Viz nástěnka.

Víš, že ti dlouhodobě držíme palce.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MONROE: Aha, nevedel jsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam