• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MONROE: ja bych to mame klidne rekla at se nastve. protoze si mozna spis uvedomi, co ti dela. na druhou stranu nam dojem ze to doma mas dost krehky takze te chapu ze chces opatrne. nebo to mamce napis.

jinak mam kamaradku s tezkou nadvahou a fakt by me nenapadlo ji jakkoli komentovat a ublizovat,max pochvalit pokud ma novy vlasy, novy saty. proste i obezni clovek ma pravo si oblict pekne obleceni v jeho velikosti. segra kdyz zacala chodit s bejvalym vytahla z pradla moji podprdu a sla mu ukazat "jak vypadaj stany"... proste ja jeste chapu ze nekomu vadi vzhled jinejch ale ten nedostatek ohleduplnosti k tomu je des.

porad to muzes vyzkouset a kdyztak clenstvi zrusit nebo se zeptat jeste spukrome ze bys chtela toto, toto a tamto a jestli by to nebyl problem
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: To bych rada zkusila. Mrknu na to. Protoze treneru je fakt hodne, a nevim ani kde podat inzerat na toho idealniho.
    Kdyz jsem psala do skupiny nejake Katchaby, odkazala me na svou knihu a inspiraci ve skupine.
    Pak jsem se doklikala diky jedne zenske sem, a tohle mi doslo.
    Verim, ze neni spatna, co jsem videla za promeny jejich klientek, tak hezky. Ale nevim, jestli jit hned do prvni.

Cekala jsem, ze to bude lepsi. :)
    Klidne bych na fb nekde inzerovala, ale kde.. 🤷🏼‍♀️
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Vypadá to tak. Kámoška byla dost spokojená se Systémem asistovaného hubnutí. Než jí covid rozjebal zdraví, spánek a schopnost dělat cokoli jiného, než zkusit nějak přežít další den. Chce s nimi zase začít, jakmile pořeší to spaní, příčina se odhalila, řešení je v průběhu.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Tak mi pani odepsala tohle, prijde mi to jako robot. :/

Teď běží 🎁 sleva z 950 Kč na 550 Kč. Získáš tak členství na 50 dní. Po 50-ti dnech si můžeš a nemusíš členství prodloužit. Pak je pro členky již dalších 50 dní jen za 350 Kč. K ničemu se nezavazuješ a členství můžeš kdykoliv opustit.

Po zaplacení získáš kompletní péči pro ženy. Video cvičení na hubnutí i tvarování postavy, jídelníčky, motivaci, online i sms poradnu, zdravotní cvičení, různé výzvy a další bonusové výhody a dárečky. Vytvořím ti členský profil, kde toto vše najdeš hezky pohromadě. Celé členství jde využívat na pc, mobilu, tabletu nebo Tv.

Platba je na zkoušku s garancí vrácení platby. Můžeš si tak vše přímo ❤️ vyzkoušet bez rizika. Pokud bys zjistila, že ti členství nepřináší užitek, tak ti celou platbu vrátím zpět 👍
    Všechny výhody členství najdeš zde: www.dancavideo.cz/clenstvi nebo si rovnou můžeš udělat akční objednávku zde: www.dancavideo.cz/clenstvi/objednavka
    Jídelníčky ve členství jsou již hotové, abys viděla, jak vypadá "ideál". V rámci členství je lze ale upravit, přímo pro tebe. Projdeš si tedy jídelníček a cokoliv ti nebude "sedět", tak společně upravíme.

Tak ja nevim, jestli teda do toho jit. Ted jsem se ji ptala, jestli ma zkusenost s problemy co mam ja.
    Najit nekoho je docela tezsi nez jsem cekala.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MONROE: No, ale těm návštěvám (které by si rýply, že jsi zase přibrala) přece do tvého těla opravdu nic není. Vždyť ony nemusí nosit tvoji hmotnost nebo tě šatit atd. Vážně... tohle už je z kategorie špatného vychování. Přece nebudu druhému říkat něco, co tak jako tak sám ví. To je hnusný bodyshaming.
    MONROE
    MONROE --- ---
    KRISKA: Mne vzdycky otevre hubu, kdyz mi mamka vozi svoje stary obleceni a natahuje je prede mnou a rika "Do toho by ses mela vlezt, je to DOST siroky." nebo je v obchode, vola mi pres videohovor a rika "Kdyz se to hodne natahne, bude ti to.".
    Neuvedomuje si to, ale me to stve. Uz planuju, ze ji to reknu, ale chci to podat tak, aby se neurazila.
    Nedavno si koupila v New Yorku saty a prohlasila "No to je neco, tady by mi sedlo i M.".

Prvne hubla zdrave, ted uz to je problem, kterej si neprizna. Kontrolovani jidla u ni uz nezvladam, vahu ji schovat nemuzu.
    Z extremu, do extremu, no.
    Ma 172cm a 50kg. A nechce pribrat.

Taky jsem byla drobnejsi, taky jsem se v tom tele citila lip, ale dodatecne jsem to neocenila. Mlada a blba. 🤦🏼‍♀️

Ja uz se bojim zvat i navstevy, co me dlouho nevideli, aby si neryply, ze jsem zas pribrala.
    Jednou jsem u kamosky nechala spodni pradlo, kdyz jsme byly v bazenu. Donesla mi je tehdy do hospody a jeste to ona a zbytek fakt "vtipne" komentoval.

Ja vim, jak by to jidlo melo fungovat, ale nedokazu to uvest do praxe. Potrebuji proste plan. Obcasnou podporu, ze to za to bude stat. Ale asi chci moc.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MONROE: jo, rodina je v tomto smeru peklo, co nesdilim se svoji sestrou pokoj abych kazdej den 3x mela jak su tlusta, co to mam na sobe, ze mi ty hnusny nohy lezou z 3/4 a vypadat jako ja tak si to hodi, tak mi je tak asi o 1000% lip. je taky pravda, ze po 30 a dvou detech s tim prestala ackoli porad vypada sakra dobre. asi si nekdo mysli, ze tebe to netrapi tak je potreba to kazdou vterinu pripominat aby clovek dostal 10x vic nalozeno...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    TAPINA: presne, zvratit neco co delas pul roku urcite je snazsi nez zvratit neco co delas treba 10 nebo 20 let...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KRISKA: No a to byl člověk, co přibral rychle a mizernou životosprávou, takže to pořád měl ještě jednodušší, než lidi, co se pomalým metabolismem a třeba jen trošku sedavým životem postupně k obezitě sunou celý život.
    MONROE
    MONROE --- ---
    KRISKA: Ja si uz tu zazivam od mamky, co zhubla pres 40kg dobry zazitky. Jaksi zapomnela na to, jak vypadala driv a porad.. "Tam ve vlaku byla pres dve sedadla a dala si plneny, uzeny knedliky." a tak.
    Milionkrat se kontroluje, jestli ji nelezou imaginarni speky a jeste me tim otravuje.
    Ma velikost XS.

Lidi proste nevi, co muze druhymu ublizit.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MONROE: mozna sem to tu kdysi psala knizka z hubenoura tloustikem a zpatky popisuje (amik) ze z trenera se rozhodl.vyjist do obezitybs nulovym pohybem s tim, ze pak vsem tem.malo kotivovanym lenochum kteri nedokazi proste nemit kolu k obedu jak je to snadny - a zjistil, ze telo obezniho nepohyblivyho jedince nefunguje jako nasvalenyho sportovce. hormony, psychika... bylo vlastne nakonec tezky to obratit a dneska vi, ze na svoje klienty musi uplne jinak. bylo to zajimavy cteni a myslim, ze nekdo kdo nikdy nemel zavazny problemy s vahou si to proste predstavit nedovede. proste hodne lidi potrebuje motivovat napred zvenku, az se dokazi treba motivovat sami vnitrne... proc se nekdo uci protoze chce a nekdo za to ze za pekny vizo bude kolo? doufam, ze najdes co hledas.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ja jen dodala, ze nektera jidla nesnesu, napriklad ony lusteniny, co mi byly vychvalovany.

Uz jsem to hodila za hlavu, ale prasek o 1000kcal pobavil.
    To by chtelo patentovat. :D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    No. Imho to spadá do kategorie "debžoti na netu, co všechno vědí." Vybodni se na ně. Prudit stylem "cokoli, co nejsou výsledky, jsou výmluvy" umí každej idiot, to vůbec nic nestojí. A tebe ta tvoje situace dlouhodobě hrozně trápí a sebevědomí máš na kusy, což tyhle krávy vycítěj a tím víc do tebe jdou. Ať si políbí.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Je mi z toho i smutno, no. Ted si to zpetne vycitam s rikam si, jestli uvodni dotaz smazat, protoze pani ze zdravotnictvi to bude beztak vedet nejlip, kdyz mi jeste psala, ze mam pomalu behat jako rehabku.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Rady jsem zkopirovala nize.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Takze, slecna na strance to ukoncila takto.

Popravde?
    Jen si pozadat o pomoc mi dalo pomerne dost odhodlani.

Pani, co by mi vsecko mela sestavit me jeste nekontaktovala a popravde mam strach, ze bude reagovat obdobne jako slecny na te strance.

Lucie: tohle je zřejmě koment určený pro mě. Já se většinou do těchto diskuzí moc nemíchám, protože je vcelku ztráta času zabývat se někým, kdo má na vše výmluvy.
    Paní vám tu, jako zdravotnik, doporuci zajit k lékaři - NEJDE. Jiná pani vám navrhne různé složení jídla, co ona sama jedla pri obezite- NEJDE. Jiná zas vám hezky napíše, že to chce zkrátka změnit životní styl - NEJDE, U MNE NENI CO MENIT. Tak co to je? Kdo to nechal zajit takhke daleko? VY... tak kdo si musí rady vzít k srdci a celkově se nad tím zamyslet? Zase VY. A že vám to zpusobily léky? Co má jeden prášek 1000kalorii? Ne! Proste kdyz nesedí léky, zajdu k lékaři to poresit, extremně pribiram? Zajdu k obezitologovi... na vsechno je vzdy včasné řešení a né ze na to kaslu a pak az v extremnim stádiu to s plnou pusou výmluv zacnu "resit".
    Vždy jsou buď výsledky, nebo výmluvy, nic mezi tím. A pokud dáte příspevěk a lidé si dávají tu snahu vám poradit, příště raději poděkujte, ikdyž to neni rada dle vašeho gusta, než každýho odpalovat, že tohle a tohle nejde...
    TESSS
    TESSS --- ---
    MONROE: to je super přístup. Nechceš sdílet kontakt. Jak to nedelam, tak ji bych do prdele poslala hned.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Na otazku, ze ted zacnu teprve nohu rehabilitovat, tak nevim, kdy budu moct zacit cvicit.

Lucie: tak hodně štěstí... Ale někdy je těžké přijmout realitu a názor někoho jiného, i když se špatně.poslouchá...já jdu běhat a vyčistit si hlavu...
    MONROE
    MONROE --- ---
    Jen takova zajimavost..

Dnes jsem napsala inzerat, co ocekavam od vyzivovyho poradce. Ano, bylo to trosku vic rozepsany, a jsem asi trosku natocnejsi.
    Pani se mi ozvala, at ji napisu na mess.
    Behem toho jsem tam prispevek nechala a dockala jsem se techto komentaru.

Lucie: vzdycky je co zmenit k lepsimu 🙂 a vest za rucicku? Takhle to nefunguje... to chce si zvolit vlastni cile, vlastni moznosti, mit vlastni vuli, precist si nejake clanky o strave, jak to funguje, o pohybu, atd... nastavit si vse tak, aby to vyhovovalo hlavne vam... tyhle skupiny vam pomohou najit lepsi smer, pomuzou, poradi, ale to hlavni je jen a jen na vás...

Lucie: ale to je to, co píšu.. potřebujete změnit styl..sama píšete,, že potřebujete naučit novým návykům..

Lucie: nezlobte se...ale mám z vás pocit, že máte tisíc výmluv, proč to nejde a myslíte si, že to někdo udělá za vás...ale věřte, že takhle to nefunguje..

V inzeratu jasne znelo, ze potrebuji nekoho, kdo me nasmeruje, at si naucim nove, spravne navyky. Ze z kolotoce nesmyslnych diet chci vypadnout.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Kruti maso muzes pouzit misto kureciho jak se ti zlibi. Jen je o par kacek drazsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam