• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: To sedi! :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Já bych řekla, že je to tím, že ženy při výběru partnera míň řeší vzhled, než muži. Muži pak na problémy spojené s nadváhou dřív umírají a to se bere jako prostý fakt, který holt je.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    VRATENKA: A hlavně ženská je Schrodingeruv tlustoch - když nosí volné oblečení a moc to neřeší, tak je zanedbaná, rezignovaná a šeredná krabice. A když je krásně oblečená má šaty a make-up a hezký vlasy, tak to je taky špatně, protože kdyby místo malování na ksicht a natáčení vlasů radši cvičila, tak už dávno tlustá není. Ale to ne, to si omalovavat hubu je pohodlnější a na to čas je.

Volnost oblečení totéž - volné je krabice a strašák, upnute nemá soudnost, takhle se vymustrovat, proč si nevezme něco min obtazenyho. Nevyhrajete.
    MONROE
    MONROE --- ---
    INDIAN: Ne, nikdy jsem neslysela treba "Ty vole Lado, ty mas taky pupek.".
    Nikdy.
    A to jsem tyhlcety lidi potkavala denne.
    Ale beda, kdyz zenska mela kila navic. To uz milion pohledu, pri nejlepsim septani a krouceni hlavou.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TEKKIT: me to rika jakejkoli doktor, jak pri vstupni prohlidce do novy prace, tak doktor na pravidelny prohlidce na obnoveni ridicaku, obvodak pokazdy se objevim
    MONROE: ale resi, mozna si jenom podvedomne vsimas pouze ty zensky :) ... obzvlast za tech poslednich metrosexualnich 10-20 let se v bulvaru taky propira kdekdo
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Mně docela pomáhá postřeh "Jestli to nejhorší, co se o mně dá říct, je, že jsem tlustá, tak to je úplně super výsledek." Něco na tom je :-)

Na druhou stranu, když je někdo zlej nebo blbej, tak to aspoň částo není vidět okamžitě, z dálky a bez otevření pusy, no.
    MONROE
    MONROE --- ---
    TEKKIT: Ne doktori, verejnost.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MONROE: jak myslíš "neřeší"? Vždyť doktoři roky bijou na poplach, že je to hodně špatný u nás
    MONROE
    MONROE --- ---
    Mne by zajimala jedna vec, proc se resi hlavne damska obezita, nikoliv panska?
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    VALENTINA: Ty kecko, maximálně tak starší sestru a to by ještě spousta lidí byla na pochybách, kdo tam je ten starší sourozenec :-) Jsi ozdoba našich lekcí.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TAPINA: njn, ale kampaně kterejma by se to propagovalo snad ještě nejedou:))

Každopádně ještě mě napadlo...Já jsem teda 100% heterosexuál a to možná ovlivňujue můj úsudek. Ale ty oplácaný holky,pořád mohou být sexy a jsou(pro mě víc než moc hubený - to jen na okraj). Ale chlap s panděrem je prostě nechutnej:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TEKKIT: Přitom v realitě jsou pivní pupkáči navlečení v upnutých cyklooblecích celkem běžná věc.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    INDIAN: já bych nikdy k nikomu žádný poznámky neměl. Je to otázka primární slušnosti. Ale prostě na rovinu říkám, že hezký mi to nepřijde...

INDIAN: to pivařský jsem uvedl jako určitej typ co každej hned ví jak to vypadá. Rozhodně nemyslím, že každý chlap s rancem musí být pivař:)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TEKKIT: Uprimne receno, ono ne kazdej chlap ma pandero z piva, to je proste dany ze je to prvni zasobarna tuku na rane, stejne jako u podstatny casti zenskejch je to zadek nebo stehna
    Ja pivo uz skoro nepiju a mam look prumernyho denniho stamgasta jakmile nahodim deset kilo navic
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Na poznamky adresovany na muj pivni mozol reaguju zpravidla odpovedi:
    « Vis kolik to stalo penez? »
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MONROE: tohle je prostě obyčejný lidský hulvátství, takovej člověk je prostě kokot a bude ve vícero oblastech života. To nemá s tvou nebo kohokoli obezitou až tak moc co dělat:/

Ale jak říkám, z druhý strany vidím to pokrytectví, protože nechceš bejt za neandrtálce, tak si jako děláš "starosti" o to zdravotní hledisko. Tohle mi přijde pokrytecký...

JInak já ze sebe nebudu dělat "něco víc". Ženský nějak neřešim, ale takový to panděro u chlapů mi přijde nechutný. Zdravotní stav toho člověka mi je ukradenej (moje jaterky taky nebudou žádná sláva), čistě jen takový to vyvěšený břicho typicky pivařů je prostě hnusný. A pokud bych viděl nějakou reklamu na oblečení na kolo (nebo cos to dávala) a stál tam takovejhle člověk navlečenej do těch elastickejch hadrů, tak by mi to taky přišlo pěst na oko...
    MONROE
    MONROE --- ---
    TEKKIT: Najdou se jedinci, co se to neboji rict nahlas.
    Casto pod vlivem alkoholu. :)

Jednou jsem byla v hospode, tam jsem si vyslechla od cloveka, co me videl poprve prednasku, a pak mi otevrel nejakej dotaznik, ze PRO MOJE ZDRAVI me prihlasi do nejake reality show Tloustici.
    Netreba popisovat, ze sam byl pupkac, zapachajicj bozkovem a pivem.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    VESTIGIA: muzu potvrdit, berou i starsi rocniky, nevadi, ze bych tam vetsine mohla delat mamku😁
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MONROE: na tomhle je zábavný, jaký mají lidi problém s tím, napsat že s tou ženskou mají ten problém, že jim to přijde nechutný jak je tlustá/neestetický...

Já naprosto nevěřím, že si někdo dělá starosti o to, jaký má obezita dopad na její zdravíčko:))

Takže na jednu stranu máš koule na netu někoho kritizovat, ale na druhou stranu opatrně, aby to nevypadalo, že jedeš na ty nejnižší pudy

LOL
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Jedna takova dobra duse kdysi komentovala zjev meho otce. Tento byl tri tydny s batohem na cestach v divocine, uznavam, reprezentativne nepusobil. Ale ona mela kecy. Otec se na ni otocil a svym mocnym hlasem libezne prohodil: “Aby se mlada dama neposrala!”
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: v dobách, kdy jsem měla 64kg/162cm a velikost 40, takhle jedna hubená kráva (kráva že byla pitomá, ne že byla hubená) na bruslařské stezce teatrálním šepotem (ten, co se nese až na druhou stranu Vltavy), komentovala velikost mého pozadí (něco jako "viděls, jakou má příšernou prdel?"). Roztomilé na tom bylo, že jsem ji zrovna předjela, protože se vlekla jak slimejš.
    tehdá jsem si ji akorát zařadila do kolonky "hubená kráva", ale pamatuju si to furt, že.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam