• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ale bacha, taky občas registruju rozdíl, že když má chlap takovou tu "chlapskou" obezitu, tedy hlavně pupek, tak je to dobrý. Ale běda kdyby mu narostly prsa a zadek, to si vyslechne svoje.
    MONROE
    MONROE --- ---
    ANNIKA: Mne v te chvilce dojdou slova, usmeju se a v hlave uz mi to jede. :D
    Ale stejne nemam duvod chodit nikam do hospody, takze jsem v tomto ohledu v klidu. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    TEKKIT: By ses divil.. :))

Zazila jsem tribunal, kde tri uz znami sedeli a rekli, ze nikdy nezhubnu, ale mam treba peknou dusi.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MONROE: Takovymu bez mrknuti oka odpovídám: "To víte, nemůže bejt každej Adonis/model jako vy, no"
    Je to slušný a hubu to zavře poměrně spolehlivě :-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MONROE: tohle si snad neříkají mezi sebou ani ženský ne?:)) Ale je fakt že já měl kolegu, co si dal k obědu jídlo s osmi knedlíkama a pak se poplácal po břiše jakože to byl super výkon - to si u ženský moc neumim představit:))
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: To sedi! :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Neberu bulvar, beru realitu, co slysim ja.
    Jeste si vezmou trika bez rukavu, nevabne voni a maji tendenci si mastit ego na shamingu zenskejch.
    Podobny veci jsem vnimala i u turistu.. Treba jsme si prisedli a radoby vtipna otazka "Bude ta lavecka pro vas stacit? Hahaha!"

At se mi nikdo nedivi, ze nikam nechodim. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Já bych řekla, že je to tím, že ženy při výběru partnera míň řeší vzhled, než muži. Muži pak na problémy spojené s nadváhou dřív umírají a to se bere jako prostý fakt, který holt je.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    VRATENKA: A hlavně ženská je Schrodingeruv tlustoch - když nosí volné oblečení a moc to neřeší, tak je zanedbaná, rezignovaná a šeredná krabice. A když je krásně oblečená má šaty a make-up a hezký vlasy, tak to je taky špatně, protože kdyby místo malování na ksicht a natáčení vlasů radši cvičila, tak už dávno tlustá není. Ale to ne, to si omalovavat hubu je pohodlnější a na to čas je.

Volnost oblečení totéž - volné je krabice a strašák, upnute nemá soudnost, takhle se vymustrovat, proč si nevezme něco min obtazenyho. Nevyhrajete.
    MONROE
    MONROE --- ---
    INDIAN: Ne, nikdy jsem neslysela treba "Ty vole Lado, ty mas taky pupek.".
    Nikdy.
    A to jsem tyhlcety lidi potkavala denne.
    Ale beda, kdyz zenska mela kila navic. To uz milion pohledu, pri nejlepsim septani a krouceni hlavou.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TEKKIT: me to rika jakejkoli doktor, jak pri vstupni prohlidce do novy prace, tak doktor na pravidelny prohlidce na obnoveni ridicaku, obvodak pokazdy se objevim
    MONROE: ale resi, mozna si jenom podvedomne vsimas pouze ty zensky :) ... obzvlast za tech poslednich metrosexualnich 10-20 let se v bulvaru taky propira kdekdo
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Mně docela pomáhá postřeh "Jestli to nejhorší, co se o mně dá říct, je, že jsem tlustá, tak to je úplně super výsledek." Něco na tom je :-)

Na druhou stranu, když je někdo zlej nebo blbej, tak to aspoň částo není vidět okamžitě, z dálky a bez otevření pusy, no.
    MONROE
    MONROE --- ---
    TEKKIT: Ne doktori, verejnost.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MONROE: jak myslíš "neřeší"? Vždyť doktoři roky bijou na poplach, že je to hodně špatný u nás
    MONROE
    MONROE --- ---
    Mne by zajimala jedna vec, proc se resi hlavne damska obezita, nikoliv panska?
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    VALENTINA: Ty kecko, maximálně tak starší sestru a to by ještě spousta lidí byla na pochybách, kdo tam je ten starší sourozenec :-) Jsi ozdoba našich lekcí.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TAPINA: njn, ale kampaně kterejma by se to propagovalo snad ještě nejedou:))

Každopádně ještě mě napadlo...Já jsem teda 100% heterosexuál a to možná ovlivňujue můj úsudek. Ale ty oplácaný holky,pořád mohou být sexy a jsou(pro mě víc než moc hubený - to jen na okraj). Ale chlap s panděrem je prostě nechutnej:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TEKKIT: Přitom v realitě jsou pivní pupkáči navlečení v upnutých cyklooblecích celkem běžná věc.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    INDIAN: já bych nikdy k nikomu žádný poznámky neměl. Je to otázka primární slušnosti. Ale prostě na rovinu říkám, že hezký mi to nepřijde...

INDIAN: to pivařský jsem uvedl jako určitej typ co každej hned ví jak to vypadá. Rozhodně nemyslím, že každý chlap s rancem musí být pivař:)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TEKKIT: Uprimne receno, ono ne kazdej chlap ma pandero z piva, to je proste dany ze je to prvni zasobarna tuku na rane, stejne jako u podstatny casti zenskejch je to zadek nebo stehna
    Ja pivo uz skoro nepiju a mam look prumernyho denniho stamgasta jakmile nahodim deset kilo navic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam