PAN_UZIVATEL: a jeste pridam, v dobe, kdy jsem skoro nejedla sem fakt hodne cvicila... dneska jim 2x tolik, cvicim asi o 80% min z ruznych zdravotnich a casovych duvodu a tu fyzicku samozrejme nemam, obleceni pres zadek a stehna je mi tesnejsi a bricho je tlustci, ale vaha se hybe jen v rozmezi cca 2kg. je porad stejna. teda moje telo, kdyz ma alespon trochu pohybu (sobotni vylet 15-20km a 1x tydne domaci cviceni 30-60m) a dostatek rozumneho jidla, tak vahove drzi a meni se jen lehce pomer svalu a tuku.
ale obecne... proste nikdy nevis, jak to ten kterej clovek ma... fakt bys ho musel sledovat nekolik dni a hlidat, a to ani nemusi ty lidi delat schvalne, jen nemaji odhad, celej den muzou uzobavat nevedomky bezmyslenkovite, muzou zajidat emocionalni stres, a ani si to uz nepamatovat... clovek neni stroj, pokud si fakt vse okamzite nezapise neodvazi a j
niceho jineho se nedotkne, tak se neda cekat, ze jeho odhad se bude blizit pravde (pokud to treba neni byvaly sportovec nebo nekdo, kdo roky dopisoval kaloricke tabulky, takovy lide maji lepsi odhad porci a muzou si vice uvedomovat co jedli, i kdyz nad tim nepremysli, protoze uz je to zazitej navyk)