• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    BERUSKA_CA: A nejedeš někdy na výlet do cech? :D
    CHOCOLAT
    CHOCOLAT --- ---
    CORNELA: Znamená to, že to funguje jen na lidi, co se přežírají? Když je někdo chronická dietářka, co jí pod bazál, tak na ní Ozempic fungovat nebude nebo bude jíst ještě míň a zhubne? Můžeš to, prosím, trochu vysvětlit? Když má někdo dobrý zdravý jídelníček a přesto nehubne, tak po tom zhubne? A je to udržitelné nebo po vysazení přijde jojo efekt?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYSHA: já třeba nic a to jsem o tom fakt přemýšlela. Jenomže jsem dospěla k závěru, že nevím, k čemu by mi to bylo. Pokud jsem to dobře pochopila, tak ozempic funguje tak, že aktivně omezuje chuť k jídlu. Já jsem schopná týdny, měsíce, roky fungovat na ideálním kalorickém příjmu a skladbě potravin a nedat si NIC navíc, nemlsat, prostě nic. Co by teda semaglutid pro mě mohl udělat navíc?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MARKYSHA: Ja ne, mam normalni vahu.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    CORNELA: Londyn.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: Já ne.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Ty jo vy všechny něco zobete, jo?
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    XMARGE: Že tablety nejsou vůbec určený na hubnutí, narozdil od injekce..
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    CORNELA: co myslis tim offlabel?
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    XMARGE: To teda nemá ani omylem... A je to offlabel ještě víc než ozempic
    GALE
    GALE --- ---
    XMARGE: Brala jsem Saxendu a zhubla až po srovnání jídelníčku od poradce. Jinak jinak dole dvě kila. Ale opravdu skvěle pomáhá dodržovat upraveny režim.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    CORNELA: mne to predepsala doktorka, ze ten rybelsus ma lepsi vysledky nez injekcni ozempic . Jasne, ze bych se radeji jednou tydne pichla do bricha, nez kazdy rano zrat tablety, ze kterych me tak 2x tydne pali zaha.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    BERUSKA_CA: Tady je kde? Přijedu si tam :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    CORNELA: Tady na predpis asi 250korun (za tolik, kolik je na predpisu, myslim, ze opakovany predpis pro chronicke pacienty je min, ale to nemam overene, zadne leky neberu).
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    XMARGE: Tablety nefungují jako injekce, překvapivě...
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    LUSINDA: Nejsi a nemáš zkušenosti - v reálu z toho není blbě nikomu koho znám, jis prostě min, ale hlavně nemáš chuť na sladký, tučný, večerní hlad, prostě jíš zdravě a duševně že to uspokojuje...
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    BERUSKA_CA: Pojišťovna v ČR doplaci i diabetikům ve správné indikaci asi tak stovku, když to vezmu na plnou uhradu a zaměstnaneckou slevu tak mě to vyjde líp... Nicméně 15 měsíčně to nestojí zdaleka... Tři balení jsem naposled kupovala asi za 6400, což je množství na 16 týdnů resp plus tři týdny, když z toho vezmeš i tu pátou dávku z každýho pera, co se ofiko nemá brát... Mounjaro 6700 na 4 týdny resp 5...
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: no jenže nejist generuje stres a mozek hlasi hlad
    Tohle suplementuje hormon kterej hlásí najezeno.

Takhle to chápu
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Já jsem měla půl roku Saxendu, ač na recept, vycházela mě na asi ba 7 tisíc měsíčně - zhubla jsem 5 kg a víc aniťuk. TE%d mám 5.měsíc Rybelsus (což je stejná látka jako ozempic, jen v tabletách), stojí mě to asi 140 Kč měsíčně a nezhubla jsem NIC. Takže já asi patřím do tý skupiny, která po těhle zázracích nehubne:o(
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: mě to přijde úplně stejný jako přestat jíst....jak tady na to nadáváte, že vám to na obezitologii poradili. 🙂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam