• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ARGANNAH: Drzim palce, mavam to ked mam uzkostne zachvaty. V nedelu som do seba cpala obed hodinu, ale nejak som to zvladla. A to vsetko kvoli strachu zo zubara. Jest nasilu nie je ziadna zabava.
    KURE
    KURE --- ---
    KRISKA: jenže nikdo neztloustne tim že jí pod bazál. Ztloustne tím expozivním jedením, který nevyhnutelně následuje. vyprovokuje
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KRISKA: Upřímně řečeno, v tuhle chvíli situace vypadá tak, že je mi mírně nevolno a pomyšlení má jídlo mě lehce odpuzuje, ale stejně si jdu dát normálně večeři, protože prostě je třeba večeřet. A včera se pěkně ukázalo, že po fitku jsem měla celkem i hlad, ten prášek evidentně skutečnou biologickou potřebu nepřetlačí (na rozdíl od chutí a sklony k mlsání). Naštěstí. Že bych jedla pod bazál je myslím naštěstí velmi nepravděpodobné.

Nepochvaluju si to. Ta nauzea je nepříjemná a nejezení fakt není cesta, jak píšeš. Ale tři týdny to vydržím a jako ochutnávka toho, co možná s tělem dělají léky na hubnutí, je to zajímavá zkušenost.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ARGANNAH: aby nenastal opacny efekt...pises ze nemuzes nezubnout ale vem si pripady nas vsech co sme roky jedly pod bazal a zacaly sme tloustnout... vlastne ta veta uplne odporuje tomu, co tu pises - ze nejezeni neni cesta.

su zvedava, jestli v tvem pripade opravdu zhubnes (prala bych ti, aby to bylo prave hubnuti a ne pribirani) ale prave tohle se tak snadno odhadnout neda. ps: kdyz sem jedla po bazal, cvicila sem asi 3x vic nez ted a s 2x vetsi intenzitou uplne v pohode. zvladla sem na tom "nic" behat natezko po horach, hodinu hiitu a tak. na udrzeni vahy to stejne nestacilo.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUSINDA: Nerozumím otázce. Ten lék mám na dobu omezenou na zdravotní problém, který nemá s jídlem a hubnutím nic společného. Až se ta věc vyléčí, zase ho brát přestanu.

Mimochodem, zdravím z fitka. Pohyb, zda se, tu nauzeu trochu tlumí.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ARGANNAH: v čem je pak rozdíl oproti poruchám příjmu potravy?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: určitě dej vědět, jak se to vyvíjí.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Na předchozí téma: léky na hubnutí neberu sice žádné, ale teď jsem dostala cosi sice úplně jiného, ale způsobuje to ve významném procentu nechutenství a nevolnosti. A potvrzuju, způsobuje. Nemám už dva dny hlad ani chuť k jídlu, popravdě se mi při pohledu na jídlo až mírně navaluje. Dneska jsem jedla v podstatě jenom ze zvyku. Fujtajksl. Jako asi bych měla slavit, protože v tomhle stavu nemůžu po dobu braní toho léku nezhubnout, ale v reálu je to kvalita života dolů o desítky procent. A to ještě navíc uvidíme, jestli to v tomhle stavu zvládnu zítra do fitka.

Bleh.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: to je moc hezká snídaně.

Snídám tak 400 - 600 kCal, ale já mám 4 jídla denně, tak aby mi na ně zbylo místo.
    GALE
    GALE --- ---
    ELIZHANNAH: Dodám ještě kontext. Snídám po osmé a v práci chodíme na oběd v 11. Na 3 hodiny to zasytí.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ELIZHANNAH: tím tedy nemyslím tenhle, ale jiný dříve
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KURE: taky mě ty z Restartujem štvou, že sdílejí recept, ale napíšou ho špatně, takže to člověku při přesném dodržení množství nevyjde, a namísto toho, aby text upravili, tak píší každému, komu to nevyšlo, že mu prozradí zázračný trik, který je třeba udělat, aby to vyšlo, do soukromých zprav... Průhledný jak sklo, čím víc komentů, tím víc viditelný post na sociálních sítích, tak na co to psát správně, žejo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: myslím, že to bude ultra hnusný
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MAR_TINA: jo, to nechápu taky.
    GALE: mně to připadá málo, nevím. Snídani chci mít větší, po noci mám fakt hlad. A taky mám podezření, že chuťově to nebude nic moc, jj.
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: K pláči to je. Hlavně tam nasrat proteinak a rostliny mliko protože produkt placement a buzzwords.
    Jestli to je dost, to záleží na tom jak je kdo zvyklej. Ja tihnu k tomu jíst večer a moje nutriční poradkyně tvrdí že je lepší jíst spíš dřív, a večer už málo.
    Takže mam snídani kolem 900kcal.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: nechápu to rvaní rostlinného mléka a proteiňáku, to radši normální mléko a 25g proteiňáku a trochu ovoce
    GALE
    GALE --- ---
    ELIZHANNAH: Nepřijde mi to. Ony jsou ty mrchy hrozně syté a doplnění o proteinak to ještě posílí. Občas snídám proteinovou kaši od Mixit a myslím, že složení bude podobné.
    Jen to bude (narozdíl od Mixit) hnusný za roh.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    ELIZHANNAH: jako kdysi jsem takhle jedavala jako mladsi, nejak mi to tehdy stacilo. Tedka mi to uz nestaci a taky mam o 10kg vic no.
    ACKO
    ACKO --- ---
    BERUSKA_CA: to je zas o tom jaký máš priority, já jsem si teda vždycky klidně lehla :-), a to hned v okamžiku, kdy jsem měla dostupnou svojí postel, když člověk upozaďuje svoje přirozený potřeby, tak má to, na co si zadělal
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Sledujete někdo Restartujem? Teď na FB sdílel někdo jejich recept na snídaňovou kaši na hubnutí z 30 g ovesných vloček, 30 g proteinaku a 250 ml rostlinného mléka. Nezkoušela jsem to, ale mám rovnou pocit, že to by byla jedna z těch snídaní, které mě donutí k pláči. Těch vloček (a spolu s nimi sacharidů) je tam podle mě žalostně málo, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam