• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: no taky ze mě mohl tahat nemalý prachy
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: takže hraje jen na jistý výsledek. Nezní to úplně dobře.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    VESTIGIA: no Havlíčka jsem přes trenéra znala osobně, dokonce jsem se k němu dostala a on mi řekl, že psychicky nemocné nedělá, protože tam ten výsledek je vždycky nejistý.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ozempic seems to be changing the second hand clothes market, creating a surge in plus-size women’s apparel sales. Size 3XL listings have doubled over the last two years
    https://www.voguebusiness.com/story/consumers/how-ozempic-is-reshaping-the-resale-market
    a také
    Ozempic is a modified, synthetic version of a protein discovered in the venomous saliva of the Gila monster, a large, sluggish lizard native to the United States.
    https://www.astralcodexten.com/p/why-does-ozempic-cure-all-diseases

Obojí via
    52 things I learned in 2024 | by Tom Whitwell | Dec, 2024 | Medium
    https://medium.com/@tomwhitwell/52-things-i-learned-in-2024-75efffe44f15
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Odhaduju, že Vestigia odkazuje hlavně na jedno video v hloubi Fitness007, kde opravdu většina obsahu je o tom, jak je to s muži a ženami "správně".

Úplně bez ohledu na to, nakolik s ním v tom ne/souhlasím, si myslím, že na tenhle obsah člověk kouká kvůli úplně jiným věcem a genderové role tam jsou, nyxácky řečeno, offtopik.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: a možná tě to překvapí, ale i kvůli své práci sleduju tyhle věci, myšleno IMV, Havlíčka a další, pravidelně. A taky čtu ;-)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: ale jdi ty brepto :-) To nejsou rozbory, on se tím vůbec netají. A ano, pustila.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    VESTIGIA: a pustila sis to? velmi pochybuji. třeba to napravíš a přestaneš dělat tyhle rozbory
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CMLKA: Nevím, podle těch příspěvků tam je to něco jako elixír života :o)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TAPINA: a co ma ta Caga delat?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    TESSS: to chce asi zkouset najit spravna... kamaradka taky pribirala, tak nasli takovy, ktery fungujou a vahu ma v pohode. ALe je to proste naprd a taky je potreba asi doktor, kterej to neodmavne...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ARGANNAH: ja jsem prave pochopila, ze pres tu nechut vubec nejis. a musi byt hrozne tezky to do sebe nacpat :( dobre, ze cviceni na to trochu zabira :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MAR_TINA: :)) no, co s takovým Havlíčkem jiného... aspoň se zasmějem :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: made my day
    Jsem si to představila :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MAR_TINA: jj, taky mám pocit, že hříšníky, roztrhněte roucho a na hlavu si nasypte směs pohanky a proteiňáku...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Jo takhle :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: myslela jsem zvládnout všechno jako jedna klinika se všemi odbornostmi režim (jídlo, pohyb, spánek) + psychika + léky + bariatrie. Je to multiobor, jen to pořád nějak neumí spojit do jedné firmy.
    GALE
    GALE --- ---
    MAR_TINA: Tuhle pozici si držel pořád od dob Jste to, co jíte. Cajthamlová se od ní poměrně rychle distancovala, ale on u ní zůstal.
    Velmi ráda jsem přešla na "filozofii" IMV, protože si nepřipadám jako ten nejhorší slaboch, když si o Vánocích dám tátův bramborový salát a smaženého kapra nebo porci dortu na narozeninách svého syna.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ARGANNAH: to docela chápu :-) Taky ho lidi dost hejtí za vzhled a předhazují mu jeho rostoucí prsa rýsující se v cyklistickém dresu... Na jeho místě bych asi taky měla problém se udržet v hranicích tématu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VESTIGIA: v okamžiku, kdy začal používat termín Žerou, to začalo jít z kopce. On už v lidech nevidí klienty, ale hříšníky.

Krach manželství, zejména v pocitu, že on dělá všechno správně a promyšleně, to dost vysvětluje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam