• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CMLKA: pawlik resort, chodbou až k bazénu, to jsem celá já :D
    Po chodbách jsem tu za dnešek ještě než jsem vyrazila ven nahcodila 6k kroků. A odpoledne právě ten lesopark, i ve sněhu to šlo. V létě to musí být boží.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MAR_TINA: a kterej hotel?? jooo, tam je to bozi a v lete se tam suprove chodilo behat do toho lesoparku...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CMLKA: Františkovy lázně. Intenzivní týden pro zdraví, procedur jak nas... Snad mi to nakopne imunitu.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MAR_TINA: A kde jsi? Zase v Jachymove?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: bože, oni obměňují druhy pro každé jídlo.
    Taty to chce disciplinu, stanovit si, který druh stojí za hřích a jiné nejíst.
    GALE
    GALE --- ---
    MAR_TINA: Silken tofu jsem jedla jednou jako cheesecake (fakt dobrý), takže lučina nebo gervais mi přijde jako slušná náhrada.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: no neni zac, ted tam taky musim,.protoze jsem se naucila delat galaktobureko a to neni dietni ani trochu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANABEL_LEE: největší díky
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: koupis v Agore, to je burzovni palac, Rybna
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MAR_TINA: jee, ty se máš....
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    KURE: varim s různou zeleninou a kari pastou. K tomu ryze, je to dobry.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    KURE: Uzeny na kosticky akorat do miso. Neni to spatne, ale mit ho tam nemusim. Brambory na 1 cm kosticky jsou lepsi.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    POZITRON: takhle bohužel mé tělo nefunguje. Jim zdravě, ale stejně mám BMI 31. Buď dodrzuju režim bez sladkostí a každodenní cvičení a vypadám normálně.........nebo necvicim a občas zhresim a je to obezita. Naštěstí jsou ty kila aspoň na správných místech.... takže to nevypadá tak zle.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LUSINDA: vsak si klidne dej zmrzlinu, to prece nevadi. kdyz budes v kalorickym deficitu (pokud teda chces hubnout, nevim) a zbytek jidelnicku bude ok, tak jedna zmrzlina preci neni problem. nerikam sezrat pul krabice. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: to musí být čokoládová.... Holanďané to sypou na chleba k snídani.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: salát jsem měla :)
    Nikdy jsme doma neměli ten barevný cukr, tak se moje vnitřní dítě realizuje. Jo a není o co stát. Vrže to v zubech
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: takhle nás trápit. Jdu si dát salát. 😀
    WERKA
    WERKA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: že jo

KURE
    KURE --- ---
    Tak vám všem děkuji:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam