• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: já jezdím do nákupáku do sauny a před si ráda dám kávu:D

Já sportuju ráda, venku i uvnitř. Zkusila jsem v životě hodně sportů a bavilo by mě dělat mnohem víc, než časově a fyzicky stíhám. A něco prostě jsou sportoviště - moc ráda chodím plavat, většinu roku dovnitř, teď na TRXka. Posilovna mě baví, jen to nestíhám tak, abych chodila smysluplně často a radši jsem zvolila pilates doma. A kdyby v mém okolí bylo kvalitní pilates, tak chodím i tam. Jo a curling, ten mě bavil taky moc :)

Dost mě bolí, jak v létě volím mezi bruslema a kolem. ALe fyzičku a regenraci na ráno brusle a odpoledne kole bohužel nemám.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    N_I: napodobne, kdybych si na sebe neuvazala bic a nemela kone doma, bydlela bych nekde v byte, sedela u kompu a zrala a zrala a mela bych 100 kg (bez urazky nikoho - jen proste na mou vysku by 100kg uz bylo morbidnich, ano vim, ze i 100 kg zena nemusi byt morbidni, kdyz je dost vysoka :))))). tak ted kazdy vecer nadavam ze musim je vyvazet hnuj do mrazu, ale zase se mi vaha udrzuje tak nejak sama :)
    N_I
    N_I --- ---
    ANABEL_LEE: někde ano, kor třeba na těch běžkách
    ale zase jmám fotku kdy jsem v nerudovce úplně sám nikde nikdo ani noha a procházky prahou v úších the clash...a jen pár lidí..krása

celkově mi jen dnes z debaty vyvhází, že když nechce hlava, tělo se nepřidá i když je drastická dieta nebo zápřah v gymu....jde to oboje ruku v ruce...a mám hodně kámošů s nadváhou, kde je hlavní zádrhel hlava...a nejde s nimi hnout, holt musí se krůček po krůčku
    pardon jinak máme nadváho v rodině, otec matka sestra a je to pro mě téma ikdyž celý život se pobyhuji do 95max ale sem mnohem veselejší kyž mám 83kg..což myslím je moje ideal váha na kompozici těla..ale lítá mi to klidne o tech 10-13kg ročně sem tam dle životosprávy a kdybych vynechal hlavu úplně brzo mám 150kg dle mě ai nemrknu, jím rád, jím večer, jím velký půrce, jím nezdravý...ale když to dám do poměru a sladím, pak jde váha nakonec i dolů...ale bez hlavy to nejde
    + vlastně pro hlavu i pohyb, ted to vidim u rodicu, je jezevcik, nejvetsi laska, musi se s nim chodit prochazky, a donuti to slabe vule vyjit ven...a tolik klidu a lasky do duse cisty lasky co ten pes doda...mi doslo az ted jak moc je pro me ten pes ikdyz se tolik nevidim dulezitej...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ELIZHANNAH: chodi tam na prochazku a vyvencit deti. venku je hnusne, prsi, bahno, fouka, nebo pada listi, nebo je mlha, no proste to nejde :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ANABEL_LEE: jako jo. Když to vidím, ta přeplněná parkoviště u nákupáků, tak si říkám, co tam ty lidi pořád dělají... a pak si řeknu: dobře pro mě, jsou nakupení tam a venku je volněji
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ELIZHANNAH: nejhorsi to bylo za covidu, najednou bylo na mych oblibenych trasach tolik lidi vsude.. uf, jeste ze uz zase zalezli do nakupaku :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ANABEL_LEE: jj, mám ráda, když je venku zataženo, případně prší, aspoň člověk může chodit po venku a všichni jsou zalezlí :)
    KURE
    KURE --- ---
    ANABEL_LEE: amen. neni špatný počasí, jen špatně oblečenej člověk.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    N_I: tak volavka dnes spatřena. Bílá :)
    Ještě pojedu přes Labe, tam bývají šedé
    N_I
    N_I --- ---
    ANABEL_LEE: zase souhlas..kdyz mas nadvahu, nechces mezi lidi, v posilce ti je trapne kdyz vidis anorektik slecny kery behaj tisic kilaku za hodku na vykon..s hodinkama co jim hlidaj kdy si muzou dat lzici jogurtu.. nebo do bazenu...v prirode si sama..bojujes o preziti abys dosla zpet...a leci to pochroumany duse kery nadvahou taky klidu nepridaj....takze ano....videt silu louky, zahradky, lesa...je taky velky krok k naprave tela...!!!!
    prijde mi ze po takovy prochazce staci i mene jist..nebo ze ma clovek pak chut na chleba s redkvickou nez na kilo bucku..kerej taky maka spis v ty kocovine...
    N_I
    N_I --- ---
    MAR_TINA: tak neboj, kavárnu si stále také neodpustím občas..jen už nejsem tak línej...vylézt
    ANABEL_LEE: mám dost obyč podvlíkačky z tchiba, starou mikinu a kulicha a vlastně nejedu moc v tomto ultra prádle..ale jasně ono maká dobře...ale při chůzy i poloběhu se tělo zahřívá samo vid...ale na vymluvu to dnes uz neni vubec...:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    N_I: priroda je terapeut, tyhlety pohledy do stromu, na ptaky, do mraveniste... ja se rada divam i treba jen jak hrabou a popeli se slepice :))) myslim, ze pro lidi, kteri krome obezity resi jeste psychiku, je to dulezite, takova prirodni meditace
    N_I
    N_I --- ---
    MAR_TINA: a to jsem ještě slyšel pojednání o lednáčkovi..:)
    me teda tohle desne zveda mandle...i nejaky random ptacisko kery pristsne na skok u okna nebo parapetu
    to jsem cekoval celou skolu..misto poslouchani úči..
    jen mi přijde že i tohle má vliv na zdraví, váhu, pohled na život....že to je komplexnější než jen - jdu běhat, jdu do posilky, hlídám kolik tvarohu si mohu dát...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    N_I: a co je super je to, ze dneska mame ruzne termoponozky a softshelly a jine prima materialy, takze i v tom desti a vetru se da venku docela v pohode existovat
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    N_I: hele, posezení v kavárně u nyxu po dlouhé chůzi nebo kratším indiánském běhu je the best.
    Posílám foto z dnešního indiána u černoučku.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    N_I: já žiju v místě, kde volavky doxela jsou, ale stejně den, kdy vidím volavku, je lepší den.
    N_I
    N_I --- ---
    ANABEL_LEE: já byl to samý, bylo to mou věčnou kocovinou, leností, kdy seš radši pod dekou a nic se ti nechce..výmluva na to, že jsem kavárenský typ.....je zajímavé že bez jedu, mi počasí už také nevadí...a je to skoro lepší páč tam je člověk sám..souhlasím.
    jen rady co sem popsal níže jsou co mi fungují na redukci váhy a hlavně lepší náladu, navíc nezaberou tolik čas v případě toho obyč švihadla...třeba...ale chce to pravda udržet pravidelnost...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    N_I: ty hnusne dny maji tu vyhodu ze jednak venku nikdo neni, a take se clovek otuzuje. taky nesnasim, kdyz nekdo rika ze "je hnusne" kdyz treba prsi... proste prsi no .) chodim ven kazdy den dvakrat poslednich dvacet le, mam doma kone, a proste musis i kdyz snezi vodorovne, a je to super na fyzicku i imunitu
    N_I
    N_I --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    ANABEL_LEE: ano, já změnil mind set / vynechal sem úplně alkohol a jedy/ a šel v neděli běhat...a žádný tempo spíš sem tak tancoval mi přišlo...poslouchal hudbu a chvili i sel
    v rokytce jsem potkal volavku...zastavil se...ziral
    nebylo moc hezky pocasi ale ja na pul hodiny sel..pak sem mel uplne jinej den,
    kdysi bych mel 158 vymluv proc nejit, je hnusne, nedele, bla bla..a hle
    chuze a polobeh je lepsi nez kolo protoze vidis kazdy detail..a videt detaily zivota, nenechat si vzit ten pytlik z americky krasy, je taky dobre koreni zivota prijde mi, k nalade, zdravi apod.
    rozhodne kazdemu kdo chce bojovat s vahou je chuze a polobeh nejlepsi mozne reseni, misto ted to vsechno utrhnu v posilove...ani to me nevyhovuje...upoceny lidi z kancliku na pásu...kerý mi z 99% nejsou sympaticky...navic se jako uplne stydim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam