• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: hlavně je důležitý počítak ty sherry rajčátka, nedejbože aby se nesnědlo o rajče víc! nebo víc než 50g okurky :D

na mě to působí strašně hystericky podle tabulek. strašně moc kontroly. a všechno vážit je opruz a stress.
    Asi tam neni nic špatně a počítat kolik to je kalorii se mi nechce. nevim jestli je uplně ideální Palouček se svejma 30% tuku. asi bych radši víc lžic něčeho méně tučného.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LUSINDA: :) nevím, asi moc syrového "listí" a málo sacharidů. Je to přímo pro mě. Ovšem já mám 175 cm a 100 kg. Tohle když sním a budu se pokoušet i o nějakou pohybovou aktivitu, tak teda nevím.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ELIZHANNAH: za mě je to v pohodě. Co přesně ti tam nesedí?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ELIZHANNAH: proc furt vsechno light :(
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Jupí, přečetla jsem si jeden hubnoucí jídelníček a hned je mi slabo, jen to čtu. Co na to říkáte?

"1. DEN:

snídaně
    rýžová kaše z 50 g rýže, 80 ml nízkotučného mléka,
    zdobíme: lžíce bílého jogurtu, 10 borůvek, 1 lžička ořechového másla

svačina 1
    1 knackebrot, 1 lžíce Paloučku, bazalka, polovina balení mozzarelly light, 5 cherry rajčat,
    1 lžíce oliv. oleje

oběd: pečená treska s batátovým pyré a dušenou zeleninou
    180 g tresky (množství zasyrova)
    100 g batátů (množství v uvařeném stavu) - z toho udělat s lžičkou oliv. oleje a trochou soli pyré
    150 g směsi brokolice, mrkve a cukety - podusit
    okořenit dle chuti - sůl, pepř, citron, tymián, petržel atd.

svačina 2
    1 knackebrot, 1 lžíce Paloučku, bazalka, polovina balení mozarelly light, 5 cherry rajčat,
    lžíce oliv. oleje

večeře: zeleninový salát s vejcem
    2 vařená vejce na osminky
    80 g směsi listových salátů (rukola, baby špenát, polníček)
    5 ks cherry rajčat
    50 g okurky
    10 g dýňových nebo slunečnicových semínek pražených nasucho
    zálivka: lžička oliv. oleje, lžička citronové šťávy, sůl, pepř"
    N_I
    N_I --- ---
    VALENTINA: to pojednani bylo od kneze, o tom, ze to neni bezne, ze to je vzacne a nestava se to casto, nesmis tam jit a cekat ze tam bude...mozna jo mozna ne..:) nelpět...na nečem jako je lednacek..
    asi ses na tom vrchnim. toku, ve spodni libni a hoodu kde je to spis sileny...tam uz by se asi bal..:)
    ale nahore v tech menadrech si to dovedu predstavit..
    a bylo na CR vltava ktera je mimochodem taky skvelej life hack k lepsi nalade...rikam..:) potazmo zdravi...
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    N_I: u Rokytky je i ledňáček, pravidelně ho tam vídám:)
    N_I
    N_I --- ---
    ANABEL_LEE: obecně když lidé nemají biče...lenivý a ono ta posilovna, ono kupa z nich když jedou mood kancl posilovna piva fet...je vidit jak nejsou vubec zdravi ale jen na voko aby se padli do kosile nebo satu..pritom prazdno v ocich...bida a nouze je misty mnohem vic...nebo videt ten detail dne...
    kupa lidi kteri maji nadvahu září..usmívají se...jsou mnohem "hezčí" lidi než čůza z fitka a z pásu...kerá se vrátí z bali a lezou z ní sračky když promluví..

ale hlídat se, nouze, biče....lidem občas prospívají

dobrej vynález je taky mírná neortodox nechlastací procházko čundr s báglem...vikendove...já teda nadávám jak špaček a prudim, ale když to člověk dojde, udělá si gulášovku z pytlíku a do toho trochu cibule...jéé...navíc ležíš v kempu ptáček a tam ti zpívá ptáček...opět balzám
    po čr je to ultra bezpečné je tu kupa tras a míst na spaní s ohništěm, potkáš prima lidi..
    a domu si můžeš donést ostružiny nebo litr borůvek...kerý můžeš použít místo sirupu do limči..zase je to lepší než z kavárny, je to zdarma...a je to zdraví...
    jde to i bez alkáče a demence...ortodox trempů kerý se nehnou od ohně..za celej víkend..
    a jsem rád že tomu přičuchla i dcera..je to průprava pro život jak blázen

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANABEL_LEE: hrála jsem ve škole ... v Joensuu
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: curling, to se da kde zkusit? me se to proste jen libi tak jako celkove :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: já jezdím do nákupáku do sauny a před si ráda dám kávu:D

Já sportuju ráda, venku i uvnitř. Zkusila jsem v životě hodně sportů a bavilo by mě dělat mnohem víc, než časově a fyzicky stíhám. A něco prostě jsou sportoviště - moc ráda chodím plavat, většinu roku dovnitř, teď na TRXka. Posilovna mě baví, jen to nestíhám tak, abych chodila smysluplně často a radši jsem zvolila pilates doma. A kdyby v mém okolí bylo kvalitní pilates, tak chodím i tam. Jo a curling, ten mě bavil taky moc :)

Dost mě bolí, jak v létě volím mezi bruslema a kolem. ALe fyzičku a regenraci na ráno brusle a odpoledne kole bohužel nemám.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    N_I: napodobne, kdybych si na sebe neuvazala bic a nemela kone doma, bydlela bych nekde v byte, sedela u kompu a zrala a zrala a mela bych 100 kg (bez urazky nikoho - jen proste na mou vysku by 100kg uz bylo morbidnich, ano vim, ze i 100 kg zena nemusi byt morbidni, kdyz je dost vysoka :))))). tak ted kazdy vecer nadavam ze musim je vyvazet hnuj do mrazu, ale zase se mi vaha udrzuje tak nejak sama :)
    N_I
    N_I --- ---
    ANABEL_LEE: někde ano, kor třeba na těch běžkách
    ale zase jmám fotku kdy jsem v nerudovce úplně sám nikde nikdo ani noha a procházky prahou v úších the clash...a jen pár lidí..krása

celkově mi jen dnes z debaty vyvhází, že když nechce hlava, tělo se nepřidá i když je drastická dieta nebo zápřah v gymu....jde to oboje ruku v ruce...a mám hodně kámošů s nadváhou, kde je hlavní zádrhel hlava...a nejde s nimi hnout, holt musí se krůček po krůčku
    pardon jinak máme nadváho v rodině, otec matka sestra a je to pro mě téma ikdyž celý život se pobyhuji do 95max ale sem mnohem veselejší kyž mám 83kg..což myslím je moje ideal váha na kompozici těla..ale lítá mi to klidne o tech 10-13kg ročně sem tam dle životosprávy a kdybych vynechal hlavu úplně brzo mám 150kg dle mě ai nemrknu, jím rád, jím večer, jím velký půrce, jím nezdravý...ale když to dám do poměru a sladím, pak jde váha nakonec i dolů...ale bez hlavy to nejde
    + vlastně pro hlavu i pohyb, ted to vidim u rodicu, je jezevcik, nejvetsi laska, musi se s nim chodit prochazky, a donuti to slabe vule vyjit ven...a tolik klidu a lasky do duse cisty lasky co ten pes doda...mi doslo az ted jak moc je pro me ten pes ikdyz se tolik nevidim dulezitej...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ELIZHANNAH: chodi tam na prochazku a vyvencit deti. venku je hnusne, prsi, bahno, fouka, nebo pada listi, nebo je mlha, no proste to nejde :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ANABEL_LEE: jako jo. Když to vidím, ta přeplněná parkoviště u nákupáků, tak si říkám, co tam ty lidi pořád dělají... a pak si řeknu: dobře pro mě, jsou nakupení tam a venku je volněji
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ELIZHANNAH: nejhorsi to bylo za covidu, najednou bylo na mych oblibenych trasach tolik lidi vsude.. uf, jeste ze uz zase zalezli do nakupaku :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ANABEL_LEE: jj, mám ráda, když je venku zataženo, případně prší, aspoň člověk může chodit po venku a všichni jsou zalezlí :)
    KURE
    KURE --- ---
    ANABEL_LEE: amen. neni špatný počasí, jen špatně oblečenej člověk.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    N_I: tak volavka dnes spatřena. Bílá :)
    Ještě pojedu přes Labe, tam bývají šedé
    N_I
    N_I --- ---
    ANABEL_LEE: zase souhlas..kdyz mas nadvahu, nechces mezi lidi, v posilce ti je trapne kdyz vidis anorektik slecny kery behaj tisic kilaku za hodku na vykon..s hodinkama co jim hlidaj kdy si muzou dat lzici jogurtu.. nebo do bazenu...v prirode si sama..bojujes o preziti abys dosla zpet...a leci to pochroumany duse kery nadvahou taky klidu nepridaj....takze ano....videt silu louky, zahradky, lesa...je taky velky krok k naprave tela...!!!!
    prijde mi ze po takovy prochazce staci i mene jist..nebo ze ma clovek pak chut na chleba s redkvickou nez na kilo bucku..kerej taky maka spis v ty kocovine...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam