ANABEL_LEE: někde ano, kor třeba na těch běžkách
ale zase jmám fotku kdy jsem v nerudovce úplně sám nikde nikdo ani noha a procházky prahou v úších the clash...a jen pár lidí..krása
celkově mi jen dnes z debaty vyvhází, že když nechce hlava, tělo se nepřidá i když je drastická dieta nebo zápřah v gymu....jde to oboje ruku v ruce...a mám hodně kámošů s nadváhou, kde je hlavní zádrhel hlava...a nejde s nimi hnout, holt musí se krůček po krůčku
pardon jinak máme nadváho v rodině, otec matka sestra a je to pro mě téma ikdyž celý život se pobyhuji do 95max ale sem mnohem veselejší kyž mám 83kg..což myslím je moje ideal váha na kompozici těla..ale lítá mi to klidne o tech 10-13kg ročně sem tam dle životosprávy a kdybych vynechal hlavu úplně brzo mám 150kg dle mě ai nemrknu, jím rád, jím večer, jím velký půrce, jím nezdravý...ale když to dám do poměru a sladím, pak jde váha nakonec i dolů...ale bez hlavy to nejde
+ vlastně pro hlavu i pohyb, ted to vidim u rodicu, je jezevcik, nejvetsi laska, musi se s nim chodit prochazky, a donuti to slabe vule vyjit ven...a tolik klidu a lasky do duse cisty lasky co ten pes doda...mi doslo az ted jak moc je pro me ten pes ikdyz se tolik nevidim dulezitej...