• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MOODYCAT: Olověné kosti!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ARGANNAH: Nezkousela.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUSINDA: Ano. Já si myslím, že je to snazší. Jednak jsou v módě už míň vychrtlý postavy než byly heroinový modelky v devadesátkách a jednak existujou hnutí, co proti bodyshamingu bojujou a ty holky mají nějakou šanci se s tím potkat a najít si aspoň nějakej podpůrnej systém. Nic z toho v devadesátkách nebylo, jen pustina všudypřítomný posedlosti vychrtlostí.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Jé, devadesátky. To jsem byla na základce a od druhého stupně jsem nosila černé kalhoty s pukama a tmavá trička, protože jsem podle mámy potřebovala opticky zeštíhlit. Postavu jsem měla samozřejmě normální, jenom jsem dřív začala dospívat a získávat ženské tvary.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ARGANNAH: a myslíš, že to teď mají holky jednoduší když je Insta a všude na tebe vyskakují krásní a šťastní lidé? 😂 Já jsem na rodicaku a vždy když za čas jedu do Prahy do práce (mimo tuhle internetovou bublinu) tak koukám jak jsou v metru lidí děsně oblečený a ošklivý. A to Insta nemám a koukám jen na sklasicky sociální média.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MOODYCAT: Zkoušelas místo hubnutí třeba lymfatický masáže? Lipedém to úppně neodstraní, ale hodně to pomáhá
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUSINDA: Tak ono když se člověku v pubertě změní tělo, je to velkej šok, holky to silně a dost bolestně prožívají (nevím, jestli kluci taky). Ale hrozně záleží, jestli mají v rodinách a širší společnosti podporu, nebo jestli je obojí naopak utvrzuje, že jsou obludy. Takže jasněže to bylo o devadesátkách.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OCTOPUSS: taky souhlas, že to nebude devadesatkama. Podle mě každá puberťačka si myslí, že je tlustá a možná trochu ošklivá. Patří to k dospívání.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    A já v roce 2003 svojí první ex říkal, že by měla zhubnout na 60kg, když měla 62. Přitom se mi její postava líbila.
    Nemám nejmenší tušení, kde jsem k týhle píčovině přišel.
    To není o 90kách, ale o celý společnosti, která se teprve v posledních letech ve svojí miniaturní části začala zlepšovat, ale drtivá většina (převážně chlapů) lidí pojede adoraci hubenosti ještě za pět generací.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    O ano, doby tloušťky při 65/175.

Teď jsem viděla nějakou straší fotku a já měla nohy jak modelka (mám je v poměru k tělu hodně dlouhý, tehdy štíhlý, krásně tvarovaný...) Ech. A kamarádka nedávno říkala, že taky koukala na fotky a jak mi to strašně slušelo a přitom ona mě má v paměti vždycky jako tu macatejsi... Akorát že vůbec, no. Jen holt se svou stavbou těla nejsem a nemůžu být etericka víla.

A jinak syn od první třídy řeší, že by měl hubnout. Říká mu to na plavání kamarád... Grrr. Má 2x týdně parkur, 1x plavání a ještě ve škole Sportacek, chodíme spolu často na dlouhý procházky... A furt to není dost.

Fakt je, že teď trochu nabral, ale s jeho autisticky extra omezeným jidelnickem jídlo holt nijak moc nezměním. Sladký nepijeme, fast food extra výjimečně někde na výletě... Plus jakmile je nemocný, přestává úplně jist, takže dřív jsem byla za každý kilo navíc ráda, protože přišla vlna streptokoku a rázem byl kost a kůže.

Ale krucinal furt je to aktivní, sportujici fyzicky zdravej kluk a stejně se tim bude trápit a je to téma k řešení. Jak mě to sere.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    nahodou pekna sexy postava. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MOODYCAT: horni polovinu tela mas teda vylozene stihlou a i spodni zadna hruza. ta vaha je fakt hodne velkej ulet, wtf. :-o prirodni ukaz. :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ARGANNAH: Mam to teda i na pazich a kdyz si zmacknu kuzi, tak vsude (krome prstu na rukou :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ARGANNAH: To nevim.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MOODYCAT: Počkej, vždyť máš tu "celulitidu" i na lejtkách, není to spíš první stadium lipedému?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Devadesátky byly v tomhle fakt šíleně toxický. Taky to byla dekáda poruch příjmu potravy, že.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: Vyrustani v devadesatkach se dotklo nas vsech :). Ja ziju celej zivot v tom, ze jsem nechutny prase a nikdo me nebude mit rad.
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: Jak? A kdo ti to navykladal?
    Cekal bych žes musela odhánět davy dospelejch chlápků.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Pro porovnani nyni 178cm (uz jsem nevyrostla :)/104kg, schvalne nenapozovana fotka z dovolene i s celulitidou.
    Jak uz jsem stara, tak se se sebou smiruju a jsem rada za to, co mam.

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Mne poslala segra fotku z rodinneho videa, to mi bylo hadam tak 15-16 a myslela jsem si, ze jsem STRASNE tlusta, 178cm/70kg.
    Pica jsem byla.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam