• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ARGANNAH: Mam to teda i na pazich a kdyz si zmacknu kuzi, tak vsude (krome prstu na rukou :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ARGANNAH: To nevim.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MOODYCAT: Počkej, vždyť máš tu "celulitidu" i na lejtkách, není to spíš první stadium lipedému?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Devadesátky byly v tomhle fakt šíleně toxický. Taky to byla dekáda poruch příjmu potravy, že.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: Vyrustani v devadesatkach se dotklo nas vsech :). Ja ziju celej zivot v tom, ze jsem nechutny prase a nikdo me nebude mit rad.
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: Jak? A kdo ti to navykladal?
    Cekal bych žes musela odhánět davy dospelejch chlápků.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Pro porovnani nyni 178cm (uz jsem nevyrostla :)/104kg, schvalne nenapozovana fotka z dovolene i s celulitidou.
    Jak uz jsem stara, tak se se sebou smiruju a jsem rada za to, co mam.

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Mne poslala segra fotku z rodinneho videa, to mi bylo hadam tak 15-16 a myslela jsem si, ze jsem STRASNE tlusta, 178cm/70kg.
    Pica jsem byla.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: je to průhledný, tedy nebarevný, je to minerální a píší, že bez sladidel, tak je to přeci zdravý.
    Yrnhle názor už jsem slyšela tolikrát.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LUSINDA: já jsem asi divnej tlusťoch, mně nechutnají ani sladké nápoje, ani fast food, ale takový ty babičky, tchýně, maminky a spol. s domácí stravou, domácími buchtami apod. to je pro mě mor🤣 Ještěže jsem na hovno kuchařka a nejsem schopná si takhle vyvařovat.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MARKYSHA: to by ses divila co lidi, kteří tvrdí jak žijí zdravé pijou. Nedávno jsem byla na návštěvě.... domácnost pije ekobio čaje, žijou zdravé a zapíjí to ochucenými mineralkami. 😂
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LUSINDA: a on to někdo ještě z rozumných lidí pije? Mně to teda ani nechutná. Sladkou Colu u nás používáme jen na zahnání nevolností🤣 Zase co jsme na Kladně, tak generujeme neodpustitelné množství pet flašek. Kladenská voda se nedá pít, ani převařená, ani z Britky. Možná je to taky trubkami z baráku, má i divnou barvu, zvířatům to převařuju. Čaje bych musela dělat prádelní hrnec, protože já vypiju 2,5 litru vody denně, Tonda dokonce kolem tří, jak sportuje, Alenka 1,5 l vody.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Jak si zkrátit život a zkazit chrup? Sladké nápoje nám ničí střevní mikrobiom | Plus
    https://plus.rozhlas.cz/jak-si-zkratit-zivot-a-zkazit-chrup-sladke-napoje-nam-nici-strevni-mikrobiom-9408728
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUSINDA: Povestna snidane Michaela Phelpse me ale v jinem clanku pobavila!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KRISKA: bez legrace - to, že jsem si pravidelně začala fotit svoje outfity na instagram, mi se sebepřijetím hodně pomohlo.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    vetsinou na vsech vyletech fotim ja... a ted mi zacina pripadat, ze je skoda, ze skoro zadmou fotku sama nemam... tak se snazim na samospourt nebo nekoho vzdy poprosit...

ano, pripadam si jako rozkydla hruza se zarizlym lemem kratasu do speku, coz jen zvyraznuje moji tlustotu, povisly a roztekly paze a zvetsujici se bricho...

a rikam si... za 10 let budu nad tema fotkama slintat!

takze i kdyz bych je nejradsi smazala... tak za 10 let za ne budu vdecna.

a pak mi morbidne obezni kamoska rekne "ty mas tak bozsky telo, mit taky takovy, cumim na sebe kazdej den do zrcadla jak su krasna"
    takze je to hrozne o tom (pokrivenym) uhlu pohledu.

takze se snazim ty desny fotky z leta (v zime to jde, tlusta bunda a volny kalhoty) proste ignorovat a neprohlizet, misto mazani... protoze zpetne budem mit paradni a krasny tela, budem nadherny, zdravy a usmevavy... schopny byt treba na vylete...

snazim se na sebe teda zacit divat pohledem te kamaradky a zaroven nekoho o 10 let starsiho... nepomaha to... :D ale jeste sem to moc nenatrenovala:D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    LUSINDA: pry telo zvladne zpracovat prumerne 2,5x bmr a mezi zlatou a stribrnou medaili muze byt rozdil i to ze zlata zvladne napr 2,7x a tak dokaze o fousek lepsi vykon podat. a ten zbytek navic telo nedokaze uz nijak vyuzit (kniha metabolicky motor).
    GALE
    GALE --- ---
    MADIETTA: V 18 mě zástup moji praktické lékařky doporučoval hubnout “aspoň 5 kg”. Měla jsem 74 kg na 174 cm.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: ach bože
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: já byla tlustá při 62/168
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam