• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    OLIII
    OLIII --- ---
    MAR_TINA: Bez televize, placení a reklam se dá stáhnout na https://fastshare.cloud/ Je tam zatím jenom první díl.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: urcite, na webu nova.cz jsou cele dily poradu, akorat se musis obrnit a prezit hodne reklam.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dá se na to někde dívat bez televize? Jo a bez placení :)))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Jeste me na tom poradu vcera nasralo, ze kdyz nesplnila jeden z cilu o asi 2 kila, tak to licili jako selhani a chybu, ze ktery se ma poucit. Uplne to rozmazali. Coze? Tak to snad neni zadnej rozdil, ne? Jestli za 3 mesice zhubla 15 nebo treba 13 kilo. Uspech je to tak jako tak a velkej.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    VALENTINA: Mně se taky líbila nejvíc, když měla těch 82 kg.. Na konci už bylo vidět, že jí hrozně vylezly vrásky a zestárla v obličeji tak o 15 kg. Ale operace břicha se povedla, stehna v těch bonusech taky ukazovali.. Ještě by mě zajímaly ruce, tam jí tý kůže taky zbylo hodně..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Tady to máte
    Jak teď vypadá Dominika z Extrémních proměn? Podstoupila další operaci | TV Nova
    https://tv.nova.cz/porad/extremni-promeny/video-bonus/124932-jak-ted-vypada-dominika-z-extremnich-promen-podstoupila-dalsi-operaci#Echobox=1741811768
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: ne, to bylo už po skončení, nejdřív byla na břichu, pak na stehnech, bylo to v nějakých těch bonusech
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALENTINA: to tam bylo? :-o zaznamenala jsem akorat, ze ji odsouhlasili operaci, ale nevidela jsem vysledek a ani na jakych mistech se nadbytecna kuze resila, ale je fakt, ze jsem to nesledovala uplne peclive kazdou vterinu.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: tak ona hubla dál i kvůli té břišní plastice, pak jí dělali i stehna, musím teda říct, že to vypadlo krásně, ti plastici dokážou divy
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    teda pardon, nebyla tlustá samozřejmě, ale nebyla žádná víla jako její matka, ta byla vyloženě hubená
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MARKYSHA: ona byla, ukazovala tam fotky a jako dítě byla už trochu oplácaná, sama říkala, že v 16 už měla břišní převis a tuhle váhu-75kg měla právě v těch 16 letech a pak už nikdy
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    VALENTINA: ty jo ale na 135 nevypadala. Zvláštní, že já se takhle za sebe nestydím. Ne, že by mi to bylo jedno a ne, že by to okolí nekomentovalo. To je pořád někdo. Ale jsou mi ukradený. Zajímalo by mě, jak vypadala dřív , mladší. Jestli jako dospívající to měla jako my, že vlastně tlustá nebyla.
    KURE
    KURE --- ---
    BERUSKA_CA: průměrnej fotbalista je chytrej jako průměrná miss. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALENTINA: jj, taky jsem si rikala hrnecku, dost. ke konci cesty se uz vytratila jiskra v ocich, kterou mela a to naprosty vycerpani bylo hodne znat. zaroven jsem mela pocit, ze ten pritel si snad totalne nesebevedomou, do zeme zaslapanou a obezni vybral zamerne, aby mu drela.kazdy den po praci na poli a u zvirat a nezdrhla mu. aby byla vdecna, ze si o ni vubec nekdo opre kolo, vzdyt ona i v jednom zachvatu place rikala, ze ji mrzi, ze pritel musi mit doma tohle. achjo. to je strasny. pritom takova mila a sympaticka holka. :( kazdopadne ta je uplne husta a vzhledem k tomu, jaky mela nebo spise teda nemela podminky, je az neuveritelny, jak makala. ale bojim se, ze to neda. takovej zaprah nemuze dat vubec nikdo. :( to je sice super, ze ted maj jen jednu domacnost a ne dve, ale ta drina kazdy den po praci na poli uplne do umoru, wtf?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    CHOCOLAT: Ta je jedina pricetna - hezka zena se kterou by si clovek zvladl i povidat.
    Kdysi velmi davno jsem jednu sadu Miss potkala a dodnes z toho mam mirne traumatko. A radost, ze jsem se nenarodila jako fotbalista :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MAR_TINA: žejo... taky si říkám. To vůbec nepočítá s vysokýma ženama.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    POZITRON: no to ja prave nevim, ja mam pres pupek 88 a bmi nejak asi 23 takze v norme

MAR_TINA: jo, ty zrovna nemam uplne zahalejici, to me taky nenapadlo ze osvaleny telo muze mit i v tom pase nejakej cm navic a neni to "spatne"
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jinak mě překvapuje, že se to ještě pořádá 🤣
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CHOCOLAT: viděli jste u ní ta procenta? 40% zatím. Vsadím se, že to vyhraje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam