• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUSINDA: Taky mam tu zkusenost. Autenticke saty jsme doma meli (baba se racila narodit 1910), pry normalni, tehdy prumerne velikosti. Jako vlezla jsem do nich, ale jit na zranici, tak na me asi prasknou. Jsem velikost 34.
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: Odborníci proto vyzývají veřejnost k větší péči o své zdraví. Klíčem k prevenci je vyvážená strava, pohyb a včasná lékařská konzultace.
    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/obezita-nadvaha-hubnuti-zdravi-srdce-tuk.A250312_123521_domaci_rts

ať jdou celý slavní odborníci do prdele.
    Všichni vidí že je něco systematicky blbě s tím jak jíme, ale protože jde o prachy velkejch korpoací, tak se dělaj tanečky kolem toho jak máme cvičit a jíst málo,
    a smějou se ti do xichtu a na pytlík brambůrků napíšou že doporučená porce jsou 4 lupínka
    přitom platí miliony vědcum aby brambůrky udělali tak návykový jak to jenom jde a maximalizovali šanci že sežereš celej pytel.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: *přišly
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KRISKA:
    To jsou takový pomluvy. Marilyn měla 42 tak max když byla těhotná. Vždycky o ní píšou pomalu jako kdyby byla plus size......ale ona byla sakra štíhlá. Do toho oblečení z 50 let se vejde málokdo. Mě nedávno přišli šaty z 80 let číslované jako 42......ehm no je to něco mezi 36-38 😂
    Na mě zas vykouklo tohle.
    Češi se potýkají s epidemií obezity. Polovina populace přibrala - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/obezita-nadvaha-hubnuti-zdravi-srdce-tuk.A250312_123521_domaci_rts
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MARKYSHA: ale tam to chce registraci a zaplatit. nebo to jde nejak obejit?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KRISKA: tak je to nejakej podivnej a je tam presne jen ta zminka v rozsahu co v uvodu asi v 8minute a za me to nema vubec smysl na to ani klikat
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    „Proč ženy trpí bezmocí? Může za to váha modelek.“ Omeletky Haliny Pawlowské o moci a bezmoci | Dvojka
    https://dvojka.rozhlas.cz/proc-zeny-trpi-bezmoci-muze-za-vaha-modelek-omeletky-haliny-pawlowske-o-moci-a-9421946

jeste sem to neysela/necetla ale nadpis/shrnuti je zajimavy
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Na Oneplay (dřív Voyo) jsou oba díly.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: tak na webu nova.cz je zatim take jen prvni dil, takze to zverejnujou se zpozdenim
    OLIII
    OLIII --- ---
    MAR_TINA: Bez televize, placení a reklam se dá stáhnout na https://fastshare.cloud/ Je tam zatím jenom první díl.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: urcite, na webu nova.cz jsou cele dily poradu, akorat se musis obrnit a prezit hodne reklam.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dá se na to někde dívat bez televize? Jo a bez placení :)))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Jeste me na tom poradu vcera nasralo, ze kdyz nesplnila jeden z cilu o asi 2 kila, tak to licili jako selhani a chybu, ze ktery se ma poucit. Uplne to rozmazali. Coze? Tak to snad neni zadnej rozdil, ne? Jestli za 3 mesice zhubla 15 nebo treba 13 kilo. Uspech je to tak jako tak a velkej.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    VALENTINA: Mně se taky líbila nejvíc, když měla těch 82 kg.. Na konci už bylo vidět, že jí hrozně vylezly vrásky a zestárla v obličeji tak o 15 kg. Ale operace břicha se povedla, stehna v těch bonusech taky ukazovali.. Ještě by mě zajímaly ruce, tam jí tý kůže taky zbylo hodně..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Tady to máte
    Jak teď vypadá Dominika z Extrémních proměn? Podstoupila další operaci | TV Nova
    https://tv.nova.cz/porad/extremni-promeny/video-bonus/124932-jak-ted-vypada-dominika-z-extremnich-promen-podstoupila-dalsi-operaci#Echobox=1741811768
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: ne, to bylo už po skončení, nejdřív byla na břichu, pak na stehnech, bylo to v nějakých těch bonusech
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALENTINA: to tam bylo? :-o zaznamenala jsem akorat, ze ji odsouhlasili operaci, ale nevidela jsem vysledek a ani na jakych mistech se nadbytecna kuze resila, ale je fakt, ze jsem to nesledovala uplne peclive kazdou vterinu.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: tak ona hubla dál i kvůli té břišní plastice, pak jí dělali i stehna, musím teda říct, že to vypadlo krásně, ti plastici dokážou divy
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    teda pardon, nebyla tlustá samozřejmě, ale nebyla žádná víla jako její matka, ta byla vyloženě hubená
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MARKYSHA: ona byla, ukazovala tam fotky a jako dítě byla už trochu oplácaná, sama říkala, že v 16 už měla břišní převis a tuhle váhu-75kg měla právě v těch 16 letech a pak už nikdy
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    VALENTINA: ty jo ale na 135 nevypadala. Zvláštní, že já se takhle za sebe nestydím. Ne, že by mi to bylo jedno a ne, že by to okolí nekomentovalo. To je pořád někdo. Ale jsou mi ukradený. Zajímalo by mě, jak vypadala dřív , mladší. Jestli jako dospívající to měla jako my, že vlastně tlustá nebyla.
    KURE
    KURE --- ---
    BERUSKA_CA: průměrnej fotbalista je chytrej jako průměrná miss. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALENTINA: jj, taky jsem si rikala hrnecku, dost. ke konci cesty se uz vytratila jiskra v ocich, kterou mela a to naprosty vycerpani bylo hodne znat. zaroven jsem mela pocit, ze ten pritel si snad totalne nesebevedomou, do zeme zaslapanou a obezni vybral zamerne, aby mu drela.kazdy den po praci na poli a u zvirat a nezdrhla mu. aby byla vdecna, ze si o ni vubec nekdo opre kolo, vzdyt ona i v jednom zachvatu place rikala, ze ji mrzi, ze pritel musi mit doma tohle. achjo. to je strasny. pritom takova mila a sympaticka holka. :( kazdopadne ta je uplne husta a vzhledem k tomu, jaky mela nebo spise teda nemela podminky, je az neuveritelny, jak makala. ale bojim se, ze to neda. takovej zaprah nemuze dat vubec nikdo. :( to je sice super, ze ted maj jen jednu domacnost a ne dve, ale ta drina kazdy den po praci na poli uplne do umoru, wtf?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam