ARGANNAH: ja myslim, ze se na to divas spatne, protoze uz vis jak a jde to mnohem rychleji pak dopredu.
mozna, ze z konecnyho hlediska stagnujes. ale predstav si, kdybys nic nedelala a pak prisla nemoc. budes na tom hur, nez predrim. a pravdepodobne bys to ani moc nepoznala a nemela zajem zase se zlepsit.
ja mam za poslednich 5 let porad neco, plotynka v krcni pateri, sicko, natrzenej lytkovej sval... alergie/ekzem pri obuti ponozek na ponozky + pot...
rikam si na prahu 40. ze stagnace je super. to totiz znamena, ze i kdyz se nezlepsuju, diry mezi zdravotnima problemama se dari dohnat alespon na puvodni uroven.
ted sem si o vikendu treba potesene doprala 60km s krosnou za 2 dny, i kdyz prevyseni bylo asi jen 800m, a tesi me, ze porad odrovnam o 8 let mladsi kamose. i kdyz ten o 12 let starsi, ten je na tom asi jak ja a to doufam, ze v 50 taky porad zvladnu :D
protoze... kdyz stagnuju, tak se sice nezlepsuju ale zaroven se mi zvysuje vek, takze... je to v realu stagnace? nebo je to udrzovani kondice jak ji clovek zna a je schopen si ji tak udrzet do vyssiho veku?