BERUSKA_CA: no jak jsem zmiňovala, tetu taky propustili z koncetráku a měla jojo efektu jak prase.
MAR_TINA: no má se po geriatrické operaci jíst 150 g na porci. Já to vydržela "jako po operaci, která nebyla" zhruba 3/4 roku, zhubla 40 kg, pak jsem otěhotněla, to jsem jedla normálně, přibrala za 9 měsíců 30, ale 12 zůstalo v porodnici. A zhruba za rok a půl zhubla kolem 30, pak otěhotněla znovu, tam jsem se poslední tři měsíce nemohla hýbat, za těhotenství jsem přibrala opět kolem třiceti, opět tak dvanáct nechala jako plodovou vodu a otoky v porodnici, ale pak jsem nedržela nic, naopak jedla jako prase - absolutní nevyspání,poporodní deprese až do psychózy, kolečko depresí z depresí, všechno se rozesralo, krize z manželství, v půl roce dcery první exova nevěra, všechno šlo víc a víc do prdele. Pak tam bylo intermezzo s Matoulkem. To jsem chodila třikrát týdně do jeho studia v Salmovské, byla v takovém programu s nutriční a skupinovou terapií pro tlusté s psycholožkou a zhubla jsem za půl roku dvanáct kilo. Další deprese, další přibírání a pak to šlo jen a jen nahoru. Základní otázka, vydržela bych ty 150 g porce? Jak dlouho? Jak by to dopadlo? Kdybych byla psychicky v pohodě, nic se nedělo, ztloustla bych tak strašně?