ZOIDBERG: 39/24, konkrétně jsem pořídil tuhle sestavu:
http://www.vcelarstvikoblizek.cz/...hova-protirojova-sestava-3nast-protirojova-39x24-studena-st.html ; ok, mateří mřížku dávat nebudu
WANTON: nedokrmuju, pořád si tam z okolí něco nosí, myslel jsem, že na krmení je zatím brzo... bohužel jsem u toho kvůli práci nemohl být, když mi je včelař přivezl, ale měly by to být 7-mi rámkové oddělky, nejpozději o víkendu se do nich plánuju podívat a pak se rozhodnu jestli jim nástavek přidám nebo ne, bohužel nemám možnost u nich být denně, abych se podíval ještě dnes
Já jsem letos s medem ani nepočítal, spíš mě to překvapilo, že by hned první sezónu mohlo vyjít i na mě, ale rád bych získal nějaký propolis, vložení mřížky na propolis by jim snad vadit nemuselo, nebo se pletu?
Ještě poslední otázka, včera jsem byl nakupovat ještě pár věci ve včelařství a bohužel neměli žádné palivo do dýmáku, někdo mi radil, že se nic nestane když do toho nacpu třeba suchou kůru nebo listí, je to blbost nebo se to fakt dá použít, když zrovna nemám po ruce nic jiného? Sorry jestli to tady spamuju hloupejma otázkama, ale zkušenost minimální, tak se rači zeptám, než něco poseru...