• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    Z4IKVČELAŘSTVÍ
    rozbalit záhlaví
    WANTON
    WANTON --- ---
    KUATO: Vrahu včel! :-)))
    KUATO
    KUATO --- ---
    WANTON: dokazal jsem koukat ctyri minuty a mam dost. musim si jit nalit na spraveni neco ostrejsiho :o). pritom hezka holka. to je tak, jak to dopada, kdyz se lidi nedotknuti praktickeho zivota snazi o nekterych tematech rozumovat na zaklade stripku informaci prectenych nekde na internetu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Vegans strike back!

Prečo vegáni nejedia MED? | "Šialenstvo" zvieratám nepomôže
    https://www.youtube.com/watch?v=sS6e3StGc68&feature=youtu.be
    KUATO
    KUATO --- ---
    MIST: ja takhle jednou prisel k oddelku, co padl a bylo tam plno zavijecu..
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MIST: Variantu včely uletěly a nastěhovali se tam škvoři je možné vzít v úvahu?
    MIST
    MIST --- ---
    PAD: vis jaky je rozdil mezi zachranovanim a preventivnim opatrenim?

KUATO: nerekla jsem, ze vyhaneji, ale ze po tom, co v prazdnem ulu byli stovky skvoru (coz se odehralo behem obdobi 4 tydnu, kdy vcely byly a za 4 tydny nebyly), tak padla domenka, ze by to mohla byt jedna z pricin.

Nic vic, nic min.
    KUATO
    KUATO --- ---
    PAD: no tak kdyby mi nekdo od nas rekl, ze mu vyhaneji skvori vcely z ulu, tak mu doporucim, tak se na to vykasle, protoze tohle je jako moc.. :o), ale furt je tu urcita sance, ze v americe maji nejakou agresivnejsi odrudu skvoru, ktera opravdu je schopna vymlatit fungujici vcelstvo :o).
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    PAD: Tak můžeš vyměnit matku, ni?
    PAD
    PAD --- ---
    MIST: mozna to rikam, protoze se mi to jeste nestalo, ale ma cenu zachranovat vcelstva, ktera se neubrani skvorum? zachranis je pred skvory a napadne je neco jineho. vosy, varoa, zavijec, atp.
    MIST
    MIST --- ---
    THEO_PHIL: jak jsem koupila, tak prodavam. Taky jsem se divila, ale je to mensi zlo, nez invaze skvoru.
    THEO_PHIL
    THEO_PHIL --- ---
    MIST: No ja nevim, jestli sou teda granule proti hmyzu pohazeny kolem ulu tim idealnim resenim. Ja vidim furt nejaky vcely po zemi pred ulama lizt...
    EYRAM
    EYRAM --- ---
    Ivo Bystřičan a Václav Smolík Vám představí dokument "České včelařství chemické"
    zítra 22/11 v 19:30 v Krutónpolis (Hradešínská 47/Praha). Pozvánka ZDE
    Čeká nás dokument a rozhovor s významným českým včelařem Václavem Smolíkem.
    Těšíme se na Vás.
    BOTRYTIS
    BOTRYTIS --- ---
    Zdravím, dá se někde sehnat plástev s medem? Praha a okolí, ideálně od někoho přímo zde:)
    WANTON
    WANTON --- ---
    KYO: Určitě doporučuji.
    KYO
    KYO --- ---
    WANTON: zatim zadny, ale uvazujeme.... ted jsme koupili statek v lete.
    WANTON
    WANTON --- ---
    KYO: Kolik máš včelstev děvčico? :-)))
    KYO
    KYO --- ---
    OT: Chvili jsem si myslela, ze jsem v Trumpove auditku :D
    WANTON
    WANTON --- ---

MIST
    MIST --- ---
    WANTON: tuhle zkusenost zatim nemame.
    WANTON
    WANTON --- ---
    MIST: My máme letošní rok problém s vosama, tedy ne já, ale jiní u nás. I když jich minulý rok bylo více, letošní byly agresivnější a i dost loupily ve slaboších.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam