KOCOURR: tak zalezi kolik planujes vytacet a na jakou kvalitu si potrpis a kolik mas mista na uskladneni všech krámů.
lowcost cesta: 1x umelou nadobu se spodnim ventilem, dalsi umelohmotne nadoby (cca 14kg) sezenes u malych pekaren(pouzivaji je na naplne, tvaroh, dzem atp.), cednik z kuchyne, a čas na vyčeření.
pokud chces kvalitu a chces plnit rychle, porid si to v nerezu s nekolika syty a uhelonem.
a počítej s nějakým řešením pro odvíčkování (nádoba, odvíčkovací stůl, vaníčka, kuchyň) každy to dělá jinak a sám to ještě nemám vyřešený.
A to se chci zeptat ostatních co by doporučili pro odvíčkování, aniž bych kupoval a skladoval další krámy(tím myslím odvíčkovací vaničku)?Doposud si v sedě přidržuju opřený rámek a druhou rukou ho odvíčkovávám vidličkou, všechno nad malou plastovou nadobou.
Je to dále nevyhovující. díky