• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    a mejdan co byl jeste par dni zpatky na strankach zitra je nebo ne?
    FILUS
    FILUS --- ---
    Chválim výbornou hruškovici !
    LAN23
    LAN23 --- ---
    diky kolektivu discentra za sobotni party, nakonec sme to zvladli si myslim v klidu...

    jaky dny mete po novym roce kapeli, ze bych si booknul after party :D:D:D
    RFK
    RFK --- ---
    SPIRA: info mas na: http://discentrum.cz/

    vodnici si dat muzes.jen si nejsem jistej zda tu je tabak a uhlíky,tgž si radieji dones.
    SPIRA
    SPIRA --- ---
    Ahoj všem, nechtěli byste sem dávat info o akcích v DisCentru?
    Taky by mě zajímalo, jestli si u Vás můžu dát vodnici, popřípadě jaký máte tabák.
    Díky a zdar Vašemu činu !
    KEL
    KEL --- ---
    trosku odbocim, chtel bych podekovat za vybornou palacinku, kterou jsem byl obdarovan ve dve rano. Prijmene mne klub prekvapil :)

    ps: berunu jsem tam nezhalidnul
    SM3
    SM3 --- ---
    GULDUR: je to k smíchu, přesně jak píšeš, když už nechoděj na kulturní akce, tak by člověk aspon čekal, že když už VYHLÁSEJ(!!!!) stávku, tak by člověk očekával masou účast (10-ti tisíce lidí) v ulicích a né že jich tam přijde sto a pískaj na píšťalky,,, to je ubohý a ještě k tomu směšný...

    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    dalo by se parafrazovat : ja bych vsechny tyhle discentra zakazala :DDDD fakt diky, jsem nemocen doma a cteni tohoto auditka me zveda naladu uz od ctvrtka :D
    PUPUSH
    PUPUSH --- ---
    no jestli považuje za lidskou komunikaci přes počítač, tak klobouk dolu, ale jsem moc ráda, že aspoň v jednom případě už bude pokoj, tyhle handrkovačky nikomu neprospívaj.
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    PUPUSH: tohle beru!
    Díky, už jsem myslela, že nikdo od vás není schopen lidsky a bez urážek komunikovat. Ikdyž ten levicový nádech a výtky vůči kapitalismu bych tam vynechala, ale což..je to tvůj pohled a názor, ten ti nikdo nebere :)

    díky pár lidem, co mě tady pošlou do prdele a pak mě zvou si to vyříkat (sic!) a vlastně za celou dobu z nich nevypadlo nic konstruktivního a vysvětlujícího kromě urážení, posílání do hajzlu a pohrdání někým, kdo má negativní názor, jsem před Dis zavřela dveře...nehledám důvody, do dneška jsem tomu dávala šanci i z důvodu, že to mám co by kamenem dohodil a chodí tam spousta mých známích, tomu projektu jsem fandila už od začátku, ale pokud někdo se mnou není schopen komunikovat přes klávesnici, není se mnou schopen komunikovat ani osobně, protože já bych mu nic jiného neřekla.

    tím jsem ze své strany zkončila, nebudu se teda srát do toho, do čeho mi nic není (jak tady padlo) a jak už jsem řekla, přeji vám dlouhého trvání..

    PUPUSH
    PUPUSH --- ---
    Ufff... jednou za rok si sednu k internetům a hned musím souhlasit se slavnou Marií Pohlovou (či jak se jmenovala). Vážně se ukazuje, že zdravámu duchu vysedávání u internetu nesvědčí a bylo by nám lépe, kdyby je zakázali.

    Víte, neustále musíme řešit základní existenciální problémy a na snůšky drbů, ať už se týkají Beruny nebo žloutenky užnám prostě nezbývá dost sil. Kdyby si to, drahá Pepssi, vyzkoušela alespoň na týden, jistě by ses potom nedivila reakcím, které jsou podle jsou dle mého názoru oprávněně rozhořčené.

    Jak sama Beruna napsala, už se mezi námi nevyskytuje čtvrt roku. Pro ty, kteří se jí bojí na tolik, že se discentru vyhýbají jako čert kříži, nechť je toto výzvou, že už k nám mohou bez obav přijít. Jenže z praxe známe více příkladů a případů, kdy je mnohem jednodušší neustále hledat další důvody (jeden malichernější než druhý), proč je lepší zůstat doma u počítače, rýpat se v drbech a v minulosti, ze které je dobré se poučit, ale ne se v ní zaseknout. Proto naposledy: BERUNA NA DISCENTRU JE MINULOST!!! A proto prosím, i tebe, Beruno, nepiš už sem žádné překroucené informace, viz příjezd maringotek. Nemáme snad zapotřebí si už jakkoli vzájemně škodit, ne?

    Ještě bych byla moc ráda, kdyby někteří přispívající omezili své už tak dost omezené příspěvky, myslím teď toho/ty, kteří se tu vysmívali bendefitu a výrobě lopatek. Každý benefit přece nemusí mít politický podtext, tím se může klidně stát prostá láska k bližnímu svému, ačkoli se to ,některým z vás, zdá nepochopitelné do doby, než by se podobně postiženým stal nějaký váš blízký. Navíc každý přispět nemusí, záleželo na každém, jak se rozhodne. Se záští tu potápět naši nelhstejnost, je více než ubohé.
    Výroba lopatek do kamen se může vskutku zdát směšná všem, kteří si nedokáží představit život bez závislosti na radiátorech a červených kohoutcích. Výroba lopatek je, dalo by se říci, primitivistická, ale my se hold snažíme být za své přežití v našem čarokrásném systému, vděčni soběstačnosti a vzájemné pomoci. Drazí posměváčci, kapitalismem odsouzení k věčnému odcizení u počítáčů, věřte, že tento přístup vás rozhodně nespasí až přijde na lámání chleba.

    Jediné v čem dávám některým kecům za pravdu, je ta pravopisná chyba na stránkách, budeme tomu dále věnovat větší pozornost.

    Kdyby naše pověst nebyla vytvářena na internetu, ale z očí do očí, kde se už nikdo nemůže schovávat za monitorem, tak bychom si možná měli o čem povídat.
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    nevidim do zakulisi discentra, jen bych chtela podotknout, ze pokazde kdyz jsem tam byla na navsteve jsem nezaznamenala naprosto zadnou demenci, naopak, byla jsem velmi prijemne prekvapena, kdyz jsem se tam konecne byla podivat...

    maly trojreport dovolite-li:
    poprve jsem se dostala do discentra na konci rijna, prisla jsem nekdy kolem druhe hodiny rano a okamzite co jsem tam vstoupila, na me dychla neuveritelna atmosfera a ja, prestoze byla naprosto strizliva, jsem byla okamzite maximalne naladena na mejdan, presne jak to mam rada... morgan na baru za 35 me dostal do kolen, tudiz se pokracovalo velmi prijemne, vsichni na baru fajn, spousta znamejch, zvuk vybornej, hudba paradni(byl to mejdan weird highs)... vsichni v klidu...
    druha navsteva v dis probihala v rezii nabazi-bandy, od pocatku opet zadny problem, domluva se vsema na jednicku, atmoska vice nez friendly, po ranu premena na mycka after s crystalem maximalni, ocenuju tento prostor(rozumej lidi), ze ti na baru nereknou v 7 rano, kdyz je plnej klub, tak nazdar priste, my jdem spat... RESPEKT!!!
    zatim posedni navsteva opet v duchu after, ona atmoska je stale pritomna, par mistnich uz me poznava, coz prispiva k jeste prijemnejsim pocitum z tohoto mista, neni co dodat, tesim se na priste vic nez dost

    jestlize se nekomu nezda, jak bylo napsane podekovani za vydareny bendefit, budiz, myslim si ale, ze k celkovemu nahledu na klub to rozhodne nestaci...
    o tom, ze by mela byt beruna soucasti kolektivu discentra, jsem se dozvedela odsud, neznam ji(te), nebudu soudit, neresim..
    vsem co tu placate nejaky nesmysly bych doporucila presne v duchu toho co psal naloz, abyste se zvedli od internetu a zasli se do discentra podivat, pokud budete mit stale stejny nazor, tak myslim, ze se nemusite o dis uz vubec zajimat...

    howk
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SM3: hlavně 1000 lidí?? WTF? Nejenom, že lidi nechoděj na kulturní akce, oni nechoděj ani když jim o něco jde....občanská neangažovanost ovšem vyhovuje všem vládám menšin, co jsou všude kolem nás (když vyhraje volby strana která získá třeba jenom 20% hlasů, tak je to fakt demokracie neboli - volební účast 60% a zisk hlavní strany 30% - dohormady tedy 20% všech oprávněných voličů)
    SM3
    SM3 --- ---
    Dneska jsem se zasmál, když v rádiu řikali, že se v Praze sešli odboráři na Palačáku (tušim?) a že protest trval půl hodiny a způsob protestu: cinkání klíči, pískání na píštalky a řechtačky ....
    jj, takhle se dává najevo nesouhlas! To změní všechny vládní návrhy a začne o tom přemýšlet celá Evropa, co že se to v těch Čechách děje a jak se uměj češi krásně postavit "na odpor" :D
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    DESPERADO123: hele uz je to i posveceny autoritou CSAF :) http://www.csaf.cz/index.php?clanok=1098

    "Podpořme stávku!

    Odborové organizace zastupující státní zaměstnance vyhlásily na 8. prosince 2010 stávku a sní spojená protestní shromáždění ve všech krajích České republiky. Československá anarchistická federace (ČSAF) tímto vyzývá anarchisty a anarchistky, aby stávku a protesty podpořili.

    Neděláme si iluze o povaze reformistických odborů, ale o ty tady nejde. V první řadě jde o lidi, kterých se mají bezprostředně dotknout škrty plánované pravicovou vládou, vzešlou z letošních voleb. Neoliberální útok, který tato vláda v mnoha různých směrech vede proti pracujícím, důchodcům, nezaměstnaným a studentům, je útokem na neprivilegované vrstvy, které se mají uskromnit, zatímco těm nahoře se mají více uvolnit ruce a prostor pro generování zisků.

    TAR
    TAR --- ---
    DESPERADO123: V politicke rovine stebou souhlasim, ale podivejme se na veci realne, to ze to neni radikalni, poradana zdola atd, nemusi preci znamenat ze je vsechno spatne....je to malej, nejspis i bezvyznamny krucek k tomu, jak si napriklad my dva stavku predstavujem , ale bod jim davam za snahu, a nebo zadnej ucenej z nebe nespadl, az uvidej ze se zase nic nezmenilo a budou na tom opravdu hodne spatne ( coz si myslim ze vetsina urcite neni ) , tak se treba stavky s velkym S dockame :))
    DIM42
    DIM42 --- ---
    Na stredu 8.12. ja naplanovano prvni promitani - od 20:00 se bude promitat film Modern Times od Charliho Chaplina. viz: http://www.csfd.cz/film/1488-moderni-doba/
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    Taky bych pro priste, chtela poprosit navstevniky, aby nam neochcavali mista okolo nasich obydli, tzn mezi/okolo maringotkama a autama, vime ze situace s kadibudkou venku neni az tak optimalni, bohuzel neni jineho zbyti, i my tam musime :)
    Komu kadibouda nevoni na curani, at se aspon trosku projde.
    Dik
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    Dekujeme moc za vcerejsi prizen a take stedrost vsech pritomnych, diky vam se vybralo v Bendefitu 4500 kc, 250kc ve stravenkach a ctyri postovni znamky, coz bude nadale pouzito na lecbu popaleneho stenatka Alfonse a odtah autobusu.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam