tresen to urcite neni. kdyz to bylo male tak to mnelo presne tydle tri listy ktere sou tu dole na fotce, a este k tomu, ja stromky sbiram pod stromkama, cize tendle stromek vas rostl pod orechem kralovskym a este par dalsich semenacku tam je, uz sem jej mnel asi rok vyhlidlej a kdyz s te tu byli tak sem vam ho dal.
kdyz sem tam byl i tentokrat tak sem na nej koukal sice z dalky, trochu povyrostl a listy vypadali orechove, ale neskoumal sem to. tresne v mem okoli nerostou .
no nebudeme to resit, ja bych si na vasem miste pockal na plody. padli tady 3 veci orech svestka a tresen vsechny maji plody.
jinak je jaro a je dobre jej pohnojit. odporucam trochu dreveneho popela a trochu kompostu dobreho nejlepe kravskeho. a priklad na spodek na trochu slamy nebo sena aby byl krytej a ta zem mu nevysichala.
ukazu se este uvidim kdy.
neboj pupush ja se este ukazu a ten orech asi take....
nejlepe by bylo odfitit to a pastnout to nekde na net at se na to muzeme kouknout. ja zase neverim tej biolozke,proste se mi to cele zda jako sen, daval jsem vam orech byl to orech , z moji skolky, tak je to pro mne divne ze zrazu to neni orech a jinak orech poznam podle toho ze z nej padaji orechy, proste je to malej orech co rostl pod velkim orechem.ma tri listy.... to je fuk....
ale co mne napada ze mozna ste brali vice stromku nebot tech svestek tu mam desitky a prislo k zamene....