GULAZ: co bych mel psat? namrd no! uz jenom to, ze si me tam nechal a ja tam zustal "sam" spolihajic na to, ze me aspon v nedeli prijedes vyzvednout a odridit karu domu, tak jsem se misto toho musel spolehnout na PIDi lidi a prespat na wagenu v Uvalech, pac ja mel zbytkac 2.2 zejo a dost pravdepodobne a necekane jsem vyhral a nebo se delil o predni pricky carkovane na listku :) Bacilek mi ukazoval fotky na kterejch sem stal za gramcema, tak jsem asi i neco pustil, bylo to asi tim, ze jsem se uspesne ubranil poklopum od tanku, taky jak uz Spoq zminil, ze Hurvajz mel tvorivou a slo mu to naramne dobre, pac privrutovana zidle na stropu a dalsi skvosty se jentak nevidej :) Taky Elzin vrh kudlou na dvere byl celkem zabavnej, se divim, ze se ta kudla nikomu neodrazila z5 mezi oci... :D prostor skvelej, atmoska taky, rad jsem zase videl tolik znamejch tvari! pri odjezdu tak nejak normal az na vybityho modraka, kteryho se nam pres kabely podarilo nadrazdit a taky namotanej plot na kardance u modraka moc nepotesil... s tim tam mel Hurvajz dobrou hodinu rande pod autem.
YARRDESH: a co vy pane Pribyl, mate nahrano?