• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    TLOUDEV: U zraloka je to v sobotu jestli je to 17. Tak se omlouvam za spatny datum Poceplice jsou v patek, nebo ne?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    HEJSEK23: tvl 16 hrajou Inspiratio u me v Poceplicich... jeste s dalsima kapelama, taky Bday kalba se fsim fsudy.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    šesnáctýho Bday! Holub u Zraloka !
    punkove kapely a kaleni vseho co kdo ma rad :-)))
    MASOO
    MASOO --- ---
    JANAVONHABCZAK
    JANAVONHABCZAK --- ---
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---


    DJ RaveBoy v 40+2. narozeninovém setu aneb Základní odpověď Života, Vesmíru a vůbec!

    DiY škopek Vosasoundu slaví 5 let na scéně na lodi Altenburg1964. Jeho boj proti korporátnímu zrzavýmu šlemu, kterej se na mejdanech
    bohužel pořád ještě točí, však zdaleka nekončí. 😛 Přijďte to zkontrolovat na jeho celovíkendovou narozeninovou oslavu, kterou sdílí společně s RaveBoyem a jak se ukázalo, tak i s mnoha dalšími. 😉 K tomuhle narozeninovýmu kombu se přidávají i Ixindamix, a Crystal Distortion (SP23), kteří budou hrát oba večery. V sobotu se pak můžete těšit na jejich speciální společnej versus set! Samozřejmě počítejte i se spoustou dalších hostů...

    It is for real! DiY brewski of the Vosasound is celebrating 5 years on the scene at the Altenburg 1964 ship. Its fight against corporate pale crap which is sadly still being served at the parties is not over yet. 😛 Come to check it out to its all-weekend birthday celebration, being commonly shared with RaveBoy and as it showed up, with many more 😉 Ixindamix, and Crystal Distortion (SP23) are going to join in the combo and are going to play on both nights. On Saturday you're more than welcome to their special collaborative versus set! And you can count on lots of more guests of course...

    [Freetekno beeer party-5th Anniversary of Vosavar]

    RAVE BUDE/RB
    POPULUS
    POPULUS --- ---
    WeTransfer - Send Large Files & Share Photos Online - Up to 2GB Free
    https://we.tl/t-Ri5XoxXlDS
    FND
    FND --- ---
    skoda te zapomenute cerne ..

    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    bimetal
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    trochu mi to připomíná ten náš "žovit" ;-)
    MARAKI
    MARAKI --- ---
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Sni-mek-obrazovky-2021-10-25-v-12-57-52

    26.10. Príde do Rolety39 umelec @soleil_de_nuit__ z Paříže predstaviť zin o flyeroch z free parties, které sbírají poslední roky po celé Evropě a připravují o nich knihu. Premietne se teaser k jeho rozpracovanému dokumentu, na ktorom pracuje už 3 roky. Budeme diskutovať a vymienať si skúsenosti o free party tak sa stav.

    17:00-20:00

    Login • Instagram
    https://www.instagram.com/p/CVcM1eMM0ky/
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    ac radim pred rokem a pul hlasil, ze ten metal nikdy nedodelam, tak je to hotovy. a tedy : neoblibena vousata kutalka vyvrhla bliti po ketaku. uvodni kvapík moderuje bacil s markym.

    blití po keťáku | yarrdesh
    https://yarrdesh.bandcamp.com/album/blit-po-ke-ku



    no a kdyby si nekdo chtel delat cary na CDcku, tak ho je 300ks. doporucuje sv.jan nepomočeno

    EMMMA
    EMMMA --- ---
    Autonomie nemá manuál | | A2 – neklid na kulturní frontě
    https://www.advojka.cz/archiv/2021/21/autonomie-nema-manual

    ...
    Zapatisté se profilují jako hnutí, v němž není místo pro žádný druh diskriminace, ani pro tu genderovou. Mohli byste popsat roli žen v hnutí?

    Když se v devadesátých letech ­chystalo povstání, ženy nejdřív o ničem nevěděly, protože muži se báli vyzrazení. Kvůli utajení navíc probíhaly všechny přípravy v noci. Muži odcházeli a vraceli se za úsvitu, celí od bláta. Manželky se jich začaly ptát, kam to chodí a jestli třeba nemají milenku, zkrátka způsobovalo to rodinné problémy. A tak muži museli svým ženám říct, co se děje. Ženy pochopily, že půjde o ozbrojený boj, a postupně začaly uznávat, že nic jiného nezbývá. Nejvíc se ale našim prvním soudružkám líbilo, že si muži zakázali alkohol. Začaly tedy připravovat kukuřičné placky tostadas, pinole a další proviant, kterým zásobovaly povstalce v horách. A také to všechno dělaly v noci, aby se neprozradily. Přes den by se totiž příbuzenstvo mohlo vyptávat, k čemu toho tolik připravují. Muži uznali, že zapojení žen je nezbytné, a to včetně boje. Naše sestry měly na výběr: mohly z nich být domobrankyně (milicianas), nebo povstalkyně (insurgentas). Hodně z nich se rozhodlo bojovat se zbraní v ruce a začaly se na to chystat. Nebylo to snadné, například vůbec nebyly zvyklé na kalhoty, u nás je nosili jen muži. Těžko ale mohly projít vojenským výcvikem v sukních. Vzdělávaly se ale i politicky na tajných shromážděních. Když se jich někdo ptal, kam jdou, říkaly, že pro kukuřici, na dříví… Daly také dohromady krejčovské dílny a šily v nich uniformy. Od té doby víme, že účast našich sester na našem povstání je moc důležitá. Podílejí se na budování autonomie a zastávají nejrůznější funkce, i v Radě dobré vlády (Junta del Buen gobierno). V našem boji kráčejí muži a ženy pospolu.



    A jak vypadá život zapatistických žen dnes? Máte nějakou dělbu práce?

    My ženy děláme všechny práce společně s našimi soudruhy. A to samé platí o našem autonomním systému vlády. Ano, máme i ženské pracovní skupiny a pořádáme různá setkání žen, ale nevedeme oddělený boj. U některých nových úkolů, které předtím zastávali jen muži, potřebujeme, aby nám ukázali, jak na to. Fungujeme zkrátka kolektivně.
    QUICKY
    QUICKY --- ---
    cuss, hele, super akce na sadu ve Slusticich, prijedte si pro bio jablka a na cider a pivo is muzikou (a taky nam pomoczt se sklizni)

    EMMMA
    EMMMA --- ---
    o zvuk jsme neprisli:)!
    rave abusivo a JEDNOTA, ze ktery po stranach zbylo uz jen DNO
    3.9. edizione della 19:30 od cca 8:10
    (none) (none) del (none) - TGR Lazio
    https://www.rainews.it/tgr/lazio/notiziari/index.html?/tgr/video/2021/10/ContentItem-df222bcc-d07f-4f38-af95-b2ccb8251fda.html
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    GULAZ: Mě bohatě stačí Yarrdesh se vzduchovkou ;-))))

    EVERY DIAY IS A GUNSHATT/AND ANTOTHA ONE GETS DROPPD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam