• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAWERICKHonor Harrington, Honorverse a vse okolo
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    MAWERICK: no tam vlastně nějaká skutečná bitva není
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    takze velke strileni solarianu u marian se nekona? :)))
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    MAWERICK: JJ, koupil sem si e-arc hned jak vyslo. Je to dobry, ale je tam videt, ze je to jen pulka knizky jak puvodne mela byt, takze je to takova pripravna faze
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    uz nekdo precetl 13. HH? :)
    DALL
    DALL --- ---
    Netušíte, prosím, někdo kdy vyjde v češtině Shiva Option ? Už jsem ji četl dvakrát v originále a rád bych to konečně jednou dal bez slovníku v ruce.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    MAWERICK: stoji to za to :) prvni knizky nebyly spatne prelozeny, ale shadow of saganami to je tragedie. No hlavní je stejně to zkrácení čekání :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    no tak to mi asi holt nezbude nez anglicky :D To bude mazec pospojovat vsechny jmena a nazvy kdyz jsem to zatim cetl jen cesky :)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    WIPER: to je EARC, je to vlastne verze kterou dostava nejaky uzsi okruh lidi k poslednim korekturam, no a je to prvni verze kterou si muzes koupit, takze jsou tam casto jeste chyby atp. ale mas ji tak o tri mesice driv nez bude regulerni ebook
    WIPER
    WIPER --- ---
    ROBIN_SNNS: tady je ke stazeni

isohunt.com/download/354502437

15USD jen za ebook? nebo k tomu pak poslou casem i tu knihu az ji vytisknou, protoze Amazon ji za 15 USD nabizi v predprodeji.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    MAWERICK: no papirova verze i v us vyjde teprve na jare, takze pocitam ze prelozena u nas nebude driv nez na pristi vanoce. Ja uz teda taky cesky verze nekupuju, nema to cenu
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Tak do SoS jsem se jeste nepustil tak uvidime :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MAWERICK: Na stránkách polarisu zatím nic, jen připravují Storm from the Shadows jako Úder ze stínů. I když upřímně řečeno od doby co tak zprznili překlad The shadow of Saganami a Terekchova překřitili na Těrechova (což je pro mě po odposlouchání anglických originálů nesnesitelné) a dalšího min. půltuctu chyb, jsem je přestala kupovat.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    nejaky blizsi info o 12. v CZ?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Vyšel 13. díl hlavní série Honor Harringtonové - Rising Thunder, zatím pouze jako Advanced Reader Copy, k mání za 15 USD
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    imho ano. Zda se mi ze tyhle "vedlejsi" postavy se objevuji dlouhodobe a pokud by umrely bylo by to specificky receny.
    To je stejny jako Harkness nebo Babcockova :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    SPOILER

Myslíte, že Ginger Lewisová přežila zkázu Waylandu?

Konec Spoileru
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    spis me nekdy napadlo proc vlastne byla ta doktriny tak svazana. Ze nekoho nenapadlo pouzit treba nosice uz driv :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    pokud si dobre pamatuju tak to je i naspany v doslovu autora v jednom z dilu:)

Ono i cely koncept toho vlaceni je tomu podobny. zacinalo to na "plachetnicich" (bocni salvy a tak) a ted mame obdobi WWII :) Letadlove lode, stihacky a pod. :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jen taková zajímavost - všimli jste si nakolik odráží Honorverse evropskou historii? Pokud ne, zkuste časový rámec konce 18. století a jako Mantichoru Anglii, coby Haven Francii a v roli solárního svazu Španělsko...
    JIRZA
    JIRZA --- ---
    Co se naučit dávat správně SPOILER
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam