• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    Audioriver, Nowa Muzyka, OFF Festival, Up To Date, Unsound a další festivalové perly u polských sousedů...
    rozbalit záhlaví
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    ZEMRELA_S_LETEM: pěkný velký jména, v týdnu za přestřelený ceny, něco jako Morricone? ne jak v kodaňským Tivoli za 95 dánskej Joe Cocker :D no hele, na tomhle se asi neshodneme. tohle je na mě už velkej mainstream..ale dík za snahu, ta se rozhodně cení
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    TOOMUCH: Tak v Praze to zas bude nejspíš levnější než ve Vídni, žejo.
    A třeba PJ Harvey, Health, Yann Tiersen, Patrick Wolf, Envy, Yuck, to není zas tak málo, jen do konce roku.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    YARIN: tady to chcíplo úplně. a víš jak se to říká; jedna vlaštovka jaro nedělá :]
    YARIN
    YARIN --- ---
    TOOMUCH: lunchmeat? imho velkej potencial do budoucna, kterej treba podle myho brnenskej new new nekam zasil... coz mi prijde skoda
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    ZEMRELA_S_LETEM: já to mám zase blíž do Vídně, stejně ale jezdím do Prahy :) ad Sperm, Stimul crew atd, to je pořád jen zlomek, kterej až na výjimky nestojí za nic..
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    TOOMUCH: Srovnatelné jsem neřekla, povídám většina zajímavých hudebních akcí.
    Já to mám blíž do Katowic než do Prahy.
    A třeba takoví Belle and Sebastian, The Paper Chase, The National, Sperm, to je samá Praha.
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    TOOMUCH: no totiz ony vlastne ani zadny nejsou :))
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    ZEMRELA_S_LETEM: jen taková drobná technická: který že jsou to ty srovnatelný zajímavý hudební akce v ČR?
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    První část reportu z Offu, pokud byste si chtěl někdo přečíst.
    Zatím jen o Current 93, zbytek dodám.
    mrkev: Turn Me OFF, část první
    http://lifeofcarrot.blogspot.com/2011/08/turn-me-off-cast-prvni.html
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    YARIN: tohle?

YARIN
    YARIN --- ---
    uz vidim toomuchovo nesouhlasny vrteni hlavy, nicmene tohle ted nemuzu pustit z hlavy a doufam, ze to mistr v katowicich zahraje, hehe.

‪Matias Aguayo - I Don't Smoke‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=S5VxuQyFPac
    YARIN
    YARIN --- ---
    v kostelu to asi bude jina kavicka no. tak uvidis/uslysis a poreferujes :)
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    YARIN: ad woon asi tak nejak, ted koukam ze na muzyce bude hrat v kostele! tomu rikam spravny prostredi pro jeho komorni vystoupeni, none?
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    YARIN: to už mám plán, bohužel. ale pěkně se to tam nakupilo zas :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    _IOB_: lamb si dej, budou luxusni... woon mi prisel na melt!u takovej nemastnej neslanej no... ale mezi vsim tim technem to asi nebyl jeho problem, ze mi to prislo moc uondany... na tygry jsem zvedavej, co zahraje do tretice...
    YARIN
    YARIN --- ---
    TOOMUCH: no a jedes, strejdo?
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    C.H. District!
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    YARIN: me zase absence pandy docela stve, 11 tygru predvedl letos v crossu neco trochu jineho nez sem ocekaval, nicmene to jeho nove album je vic technoidni takze to by odpovidalo... MK bych taky klidne vynechal po trochu nemastnem neslanem vystoupeni v meetfactory, ale woona bych si dal, jeste sem nemel tu cest... nicmene lamb bych si dal, musel sem je ozelet na pohode se mi kryli se simian mobile disco
    YARIN
    YARIN --- ---
    jinak teda koukam na ten casovej a stageovej rozpis a krome Amona Tobina me pod hlavni stagei nikdo neuvidi :))
    YARIN
    YARIN --- ---
    heh, clovek si na chvilku vyrazi do polska na festival a nowa muzyka jeste prida pod kotlik: takze finalni jmena:

Daisuke Tanabe (!!!!! na Sonaru to bylo masakrozni vystoupeni)
    Teebs
    Jeremiah Jae

- Gold Panda (coz mne ani tak nesere)

plus

Eleven Tigers (jupijee!)
    C.H. District
    Chino plus par dalsich polskych jmen...

takze kdo frcite z prahy a kdy? ja asi stopro uz ve ctvrtek, a zpatky v nedeli, jamie woon i mount kimbie uz jsem letos videl a zas tolik me to neodpalilo, abych tam na ne zustaval jeste jeden den...
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    nekdo predpokladanym ucastnikem festu TAURON NOWA MUZYKA? zatim to vypada ze bych jel odsud sam a to se mi zrovna uplne nelibi, tak shanim nekoho ke komu bych se pripojil, budu tou dobou na sev. morave tak nejlip nekdo odtud/z okoli/kdo tudy pojede

pripadne (nejlepe) za puvodni cenu koupim 4denni listek

oboje posta, diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam