• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    ad polska natura - zabomysi valky kdyz si myslime ze to jsou blbci (jemne receno) a oni naopak podobne smysleji o nas... rozumny clovek prece vi ze vsude jsou normalni lidi i blbci, stejne jako ti vsichni prijdou na party nedejboze fest (vlastni zkusenost, bydlim na hranicich s PL)

ale v jednom ma TOOMUCH pravdu ze holou hlavu a "klapaty" usi v teplakovce jsou pro polaka charakteristicky a tak se da poznat vsude mozne :D
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ZEMRELA_S_LETEM: no natura, tak ja treba jednou stal pred kinem svetozor prisli dva polaci, a zacli na me polsky tak sem jim rekl ze nerozumim jestli neumej anglicky, tak se mi dostalo odpovedi ve stylu ze moje matka pochazi z zenskeho pohlavniho organu, ale samozrejme ze nechci generalizovat jen proste tohle je treba moje setkani s polskou naturou
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    YARIN: mažu rovnou do prdelky. čáv :)
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    ZEMRELA_S_LETEM: mají vraždu v očích. netvrdím že všichni, ale většina z nich jsou trestanci od pohledu už jen rysama. holý hlavy, odstátý uši, teplákovky atd. to jsem viděl já. když jsem se ale s někým dal do řeči, od své předpojatosti jsem musel mírně upustit, i když si pořád stojím za tím, že jsou agresivní až hanba. mám zkušenosti jen z klubů a věřím, že na festivalech bez tvrdýho to tak akční nebude.
    YARIN
    YARIN --- ---
    mazejte do posty!
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    TOOMUCH: Co myslíš tou náturou? To by mě zajímalo.
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    TOOMUCH: Šmarjá, to ti tu mám psát trilión těch koncertů?
    A vůbec, nechápu, o co se vlastně hádáme, já jen řekla, že většina zajímavých věcí v ČR je pro mě dál než Katowice, a ty děláš, jako by se v té republice nedělo lautr nic.
    A krom toho, v čem jsou jako Yuck a Health mainstream? Pochopím třeba Crystal Castles, ale 90% těch lidí, co je poslouchají, nemají páru, jak zní originál Crimewave.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    YARIN: to je taky velkej nepoměr. samozřejmě, že Vídeň nabízí zajímavej program za pár éček, ne cenově nepodobnej vstupnýmu u nás (to je tam fakt srovnatelný) jiný už je to s chlastem, fetem, bla bla. v tomhle zase bylo Polsko kouzelný. za pár zlotinek ti toho nasypal jak lentilek. jediný co mě na pšoncích neskutečně sere, jsou oni sami a jejich nátura...(jo a ty dálnice!) tam je autem si koleduje o dlouhodobý žaludeční potíže
    YARIN
    YARIN --- ---
    a samozrejme i moravu a slezsko :-D
    YARIN
    YARIN --- ---
    a vubec, neresme tu zaprdeny ztraceny Cechy, kdyz toho je za humnama v polsku TOLIK :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    TOOMUCH: myslis, ze uz radsi lidi z brna fakt jezdej na akce do vidne, nebo proc..?
    YARIN
    YARIN --- ---
    TOOMUCH: ty vole, kodan sem s tim jejich tejdennim Stromem, kterej ma polovinu programu zdarma (nevim, jak letos, ale vloni se cast odehravala i v metru...), vubec netahej.. letos jsem se na to zase vysral, ale pristi rok asi vobjedu sever... Strom, ted Flow v helsinkach o vikendu, kde je toho taky jak nasrano...
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    ZEMRELA_S_LETEM: pěkný velký jména, v týdnu za přestřelený ceny, něco jako Morricone? ne jak v kodaňským Tivoli za 95 dánskej Joe Cocker :D no hele, na tomhle se asi neshodneme. tohle je na mě už velkej mainstream..ale dík za snahu, ta se rozhodně cení
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    TOOMUCH: Tak v Praze to zas bude nejspíš levnější než ve Vídni, žejo.
    A třeba PJ Harvey, Health, Yann Tiersen, Patrick Wolf, Envy, Yuck, to není zas tak málo, jen do konce roku.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    YARIN: tady to chcíplo úplně. a víš jak se to říká; jedna vlaštovka jaro nedělá :]
    YARIN
    YARIN --- ---
    TOOMUCH: lunchmeat? imho velkej potencial do budoucna, kterej treba podle myho brnenskej new new nekam zasil... coz mi prijde skoda
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    ZEMRELA_S_LETEM: já to mám zase blíž do Vídně, stejně ale jezdím do Prahy :) ad Sperm, Stimul crew atd, to je pořád jen zlomek, kterej až na výjimky nestojí za nic..
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    TOOMUCH: Srovnatelné jsem neřekla, povídám většina zajímavých hudebních akcí.
    Já to mám blíž do Katowic než do Prahy.
    A třeba takoví Belle and Sebastian, The Paper Chase, The National, Sperm, to je samá Praha.
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    TOOMUCH: no totiz ony vlastne ani zadny nejsou :))
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    ZEMRELA_S_LETEM: jen taková drobná technická: který že jsou to ty srovnatelný zajímavý hudební akce v ČR?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam