• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    prasoš
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    neco z machinedruma:

Machinedrum live @ pauza club krakow - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zsJuWbjQ3KU

machinedrum live @ pauza club, unsound final party - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lOECYA-HlSg
    YARIN
    YARIN --- ---
    VOJTABOSS: to je dost dobre mozny, ale kdo vi, kolik tech diskuznich krouzku za ten vecer meli, ja daval prednost poslechu a tanci :)))
    YARIN
    YARIN --- ---
    yarin to nezminil, protoze kdyz ten prispevek psal, tak jel nonstop uz dovikolik hodin v kuse vcetne 10hodinovy cesty z krakowa zpatky.. space dimension controller i morphosis me bavili moc! morphosis mel akorat smulu, ze ho dali na velkou stage, kde mi prislo, ze publikum ocekavalo porad akorat slapani zeli a kdyz to do deseti minut nedostalo, tak mizelo pryc. daval si to vsechno z hardwareu, zadnej laptop, docela experimentalni set.

jo tak vy jste na machinedrumu vubec nedorazili, jo? jsem si rikal, ze je fakt divny v ty minipauze vas nepotkat za celej vecer. machinedrum super, ovsem mistr praveen sharma to tentorkat s koksem nebonevimcim fakt prehnal, protoze nebyl schopnej dat ani jehlu na desku, akorat se porad chechtal a i kdyz zahral par dobrejch desek, tak lip bych to zamichal i ja, haha. fail festivalu pro me. zas takova hvezda to neni, aby si mohl dovolit takovyhle excesy. a mam ten pocit, ze den predtim byl zkalenej uplne stejne a ty chyby, ktery byly v hrani sepalcure slyset, bych s klidem po nedelni zkusenosti pripsal na jeho triko. ale travis stewart respekt. tak.
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    TOOMUCH: Morphosis byl super, zpomaleny techno pod 120BPM
    oproti albu ale skoro zadny melodicky plochy... :/
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    TOOMUCH: No oproti SDC a Kassem Mosse to bylo hodne experimentalni az netanecni, dlouhy tahly plochy bez zmeny beatu s kroucenim nejakyho analogu. Myslim ze mel do toho i svoji projekci, a bylo to rozhodne dost progresivni a zajimavy ale vytratila se jakoby ta predchozi nalada, v kotli pak zustali jen skalni defakto.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    LAYUP: Morphosis konkretizuj. se divím, že to Yarin vůbec nezmínil
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Nikde tu nevidim Space dimension controler.. podle me naprosto vynikajici spacey funk flow.. a jinak Motown.).. prisel mi zajimavej i Morphosis ale asi v jiny cas by to pusobilo lepe.. druhy den jsem dal bohuzel uz jen Enclaves of the future.
    NAILER
    NAILER --- ---
    ah, rashad a spinn, ty jsem v lineupu ani nezahlíd!
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    me by jen zajimalo, co Braille bere za drogy... nonstop rohlik nahore, neuveritelny :)
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    laurel halo naprosto nesrovnatelný s holy other!
    od stellar om source jsem čekal ten introvertní ambient, co hrála onehdá v crossu, takže jsem se přes tohle electro nedokázal přenýst. ale sympaťačka to je.
    kirby je fakt zabiják!
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    za mne...

Sepalcure - komplet novej material 125-145BPM, album bude pecka
    Chris & Cosey - trip do analogovy doby chladna, vyborny
    Lauren Halo - asi nejvetsi prekvapeni, zahrala lip a barevneji nez Holy Other, pomaly a vyborna atmo... kazdopadne o trojuhelnickarich jeste uslysime...
    A Winged Theory For The Sullen - slyset tyhle veci od Wiltzieho nazivo s krakowskym synfonickych orchestrem, navic v zidovske synagoze byl fakt zazitek
    Jacques Greene - barevnej DJ set, i kdyz mu to krapet ujizdelo... Four Tet, Caribou, Koreless, Floating Points, Creep a dalsi emicka...
    2562 - super techno..
    Morton Subotnick - r.1967, analog prasos a vyborna prace se stereem
    The Caretaker - supr ambient a nejlepsi outro ever .)))
    Stellar Om Source - hrozna sympatacka, ciste analog (vicemene 303) set
    Ekoplekz

nejvic provar...

Rustie - hral strasny hovna, kolotoce a vrtule, oproti jeho lonskemu livku strasne... navic poustecka z kompu bez jedinyho mixu
    Kode 9 - pseudo art kravina, kde dokola mezi odrikavanim "pribehu" poustel asi 4 stejne smycky
    ... a nase zaspani Machinedruma...

VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    z toho prodlouženýho víkendu to mám takle:

deaf center - oproti těm co hráli po nich to bylo dost potichu, jinak dobrý
    holy other - takový burial s rovnějšim beatem; hlavně že tam byla ta atmosféra
    kassem mosse
    dylan ettinger - nevim, jestli to bylo záměrně, aby zapadl do toho 80s soundu všude okolo, každopádně jeho minimal synth mě překvapil a dostal.
    2562
    objekt
    spinn a rashad
    haxan cloak
    ekoplekz - překvapil power electronics/drone setem
    jacaszek - nemůžu se dočkat vydání glimmer (checkujte 6. 12.)
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak nez to zaspim protancovany skrpale:

2562 (ultra masaker)
    MMM (masaker)
    DJove Rashad a Spinn (Footwerk masaker jak swin, prodrel jsem podrazky, chicagskej juke rulez!)
    Andy Stott (bassss masaker)
    Model 500 (navrat do 80kovho detroti techna jak vysitej)
    Machinedrum - dexempomultosumpoplex masaker)

koncerty (bez poradi):

Villalobos a Loderbauer
    Deaf Center
    Jacaszek
    Kangding Ray

festival roku zcela bez diskuze. a nejvetsi borec a klatic a kalic je Leyland Kirby, pratele. ten si nas vsechny dal jako psicky.
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    jinak dneska jsem už s batohem dával dával jacaszka a bylo to co do kvality srovnatelný s deaf center. to byla poslední věc, kterou jsem stihl, pak na vlak. ten mi ujel, protože změnili nástupiště a ženská, který jsem se ptal, co hlásili (hlášení klasicky jenom v polštině), mě poslala na jiný. nikdo ze zaměstnanců, kromě ženský na informacích, tady neumí anglicky - odpovědí je kyselej ksicht a "no speak english" takže jedu nějakym zkurvenym spojem, kterýmu to do ostravy trvá 7 a půl hodiny. teď sedim v macdonaldu a jsem pěkně nasranej.
    po tak super festivalu tohle...
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    YARIN: jestli jsi nebyl v todzovym diskuznim kroužku ve stejnou dobu jako já, tak jsem tě asi neviděl, tričko s nakousnutym nanukem v barvách katalánska bych si pomatoval...
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    jojo, Objekt... pan temnot :) me udelal mega radost hned prvnim trackem..

jdete nekdo dneska jeste na Machinedruma a Brailla?
    TODZO
    TODZO --- ---
    na nas dolehly ty štrüdly, prisla tma a slo se dom.. ale jinak jako i jo... posledni borec na hlavni sazel dle meho gusta :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    jsem vas pak uz nenasel... nechal jsem dusi a nohy dole na jukeu, chlapci z chicaga to neuveritelne valili... vcera kazdopadne party roku ty koxo
    TODZO
    TODZO --- ---
    čuski bambuski, bylo fajnie... i papa hafhafnastempnym razem :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam