• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    je tu nejaky vocas co jeste nema listky na nowu muzyk a bude/chce kupovat? :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    mouse on mars, eskmo, jimmy edgar a the black dog na nowy muzyce...
    FLU
    FLU --- ---
    CROPPCA: minuly rok to jeslo slo tisknout doma, ale kdyz jsem tedka kupoval listky pres ty polske servery, tak uz to wydrukowac neslo.
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    PEDRONITOS: a nebo jako já zaplatit přes net a vytisknout doma (je tam takový speciální čárový kód podle kterého by to měli poznat ale ani mi ho nekontrolovali)
    YARIN
    YARIN --- ---
    prvni dve jmena na zarijovym Sacrum Profanum - Sigur Rós a Kronos Quartet
    YARIN
    YARIN --- ---
    nowamuzyka zase pridava pod kotlik:

Speech Debelle (!!), Gnucci Banana, Michael Mayer, The Field (!!!), Brandt Brauer Frick Ensemble
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    FLU: jojo, tohle me napadlo taky, kdyz jsem se dival na moznosti koupi u ticketportalu, i kdyz jsem si nebyl jisty, jestli to plati i u nas, nebo jen v Polsku, ale zda se ze jo, takze to tak asi provedu

FLU: neboj, jsme zkuseni kamuflaznici, protahli jsme dovnitr vino, slivovici i velky fotak, takze jsme ani nic nemuseli schovavat nekde u plotu pred vchodem :)) akorat me sral prave ten zakaz piva u stage, ale to nema cenu resit, to je holt Polsko, co uz...
    FLU
    FLU --- ---
    PEDRONITOS: ad chlast - pred vstupem si nekde schovas flasku vodky a hotovo. kuprikladu ja jsem se takhle minuly rok v patek ozral tak, jako na zadnem ceskem festivalu :)
    FLU
    FLU --- ---
    PEDRONITOS: objednas si a zaplatis pres internet a "vyzvednes" je nekde, kde maji pristup na ticketportal. v ostrave je to napriklad mestske informacni centrum.

pokud to budes kupovat prino v tom centru (tzn. prijdes a reknes, ze chces listky na NM), tak je to tak, jak rikas. oni maji svuj kurz a preplatis cca o tri kila.

dalsi moznost je listky koupit a zaplatit pres net a nechat si je poslat. postovne je 25zl (150,- Kc), takze pokud se domluvi vice lidi, je to za hubicku a prijde to normalne doporucenym dopisem z polska cca do 10 dnu.
    YARIN
    YARIN --- ---
    jeste jsem si vzpomnel na jeden epic fail - kompletni prohazeni timetablu takovy ty zadni cirkus stage, jak tam vystupovali treba seefeel nebo emika. a jedina info visela pred tim inkriminovanym stanem, kde se ale zacinalo az vecer, takze tam navstevnici ani nepachli a tim padem samozrejme o nejakych zmenach vubec nevedeli, dokud to organizatorujm nedoslo a asi po trech hodinach (kdyz uz prvni dve kapely mely odehrano, takze kdo na ne chtel jit v puvodnim planu pozdeji, mel smulu) to rozvesili i po zbytku arealu....
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    YARIN: jo, s tim pivem a chlastem jsem smiren, to uz tak holt je, ale jinak to byl fakt docela pruser (organizacne samozrejme, nikoliv lajnapem), ja byl podruhe a s predlonskem se to neda srovnat. tak nezbyva nez doufat, ze se do priste aspon trochu pouci...
    YARIN
    YARIN --- ---
    s tim pivem to holt tak je. bud to akceptujes, nebo ne. probiralo se to tady nescetnekrat a uz bych to dal neresil a bral to zkratka jako holej fakt. porad si myslim, ze satisfakce v podobe lajnapu a ceny zalistek je vic nez slusna... (a to nemluvim jen o nowy muzyce, ale i dalsich festech v polsku)

. to ostatni je fakt, organizacne to prekvapive byla snad nejhur zvladnuta nowa muzyka, co jsem byl...
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    YARIN: tak misto byl jen jeden problem, to bych jeste dokazal pochopit a odupstit, kdyz se stavelo, ale faily s pivem/jidlem/kuponama/kontrolou/vstupem/zakazem vstupu s pivem ke stage atd., to uz bylo na me trochu moc... i kdyz jsem slysel, ze s tim chlastem je to pry v Polsku na festacich takhle bezne
    YARIN
    YARIN --- ---
    PEDRONITOS: tak snad to za ten rok uz proboha dostaveli....
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    BIGO: jenom by me zajimalo, jak funguje prepocet kurzu a vysledna cena na pobockach u nas. loni jsem kupoval listky na NM taky u nas na nejake pobocce pres ticketportal, podle prepoctu ze zlotych z tehdejsi predprodejni ceny to vychazelo tusim na nejakych cca 750 korun, v prodejne po mne ale chteli 1050. tak bych jen rad vedel, za co ty tri kila navic? teda ne ze bych si stezoval, ze je NM draha, jen tomu nerozumim...
    jinak teda doufam, ze letos to na miste organizacne cele posefuji o dost lip, loni to byl des a hruza...
    BIGO
    BIGO --- ---
    STOOL: vsak pockej na tu kosu, dva dny ti budou uplne stacit :)
    D13: vytisknou ti je vsude, kde jsou napojeny na ticketportal. Bo si je pres ten ticketportal muzes objednat sam...
    D13
    D13 --- ---
    me by spise zajimalo, zdali se zde v CR daji listky na Nowou muzyku koupit...ma nekdo prosim nejake info?
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    AZASHAQ: !!!!!!!!!
    AZASHAQ
    AZASHAQ --- ---
    Nowa Muzyka 2012
    Caribou & Four Tet Back2Back DJ Set
    TADEK
    TADEK --- ---
    nowa muzyka for the win!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam