• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    YARIN
    YARIN --- ---
    PEDRONITOS: tak snad to za ten rok uz proboha dostaveli....
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    BIGO: jenom by me zajimalo, jak funguje prepocet kurzu a vysledna cena na pobockach u nas. loni jsem kupoval listky na NM taky u nas na nejake pobocce pres ticketportal, podle prepoctu ze zlotych z tehdejsi predprodejni ceny to vychazelo tusim na nejakych cca 750 korun, v prodejne po mne ale chteli 1050. tak bych jen rad vedel, za co ty tri kila navic? teda ne ze bych si stezoval, ze je NM draha, jen tomu nerozumim...
    jinak teda doufam, ze letos to na miste organizacne cele posefuji o dost lip, loni to byl des a hruza...
    BIGO
    BIGO --- ---
    STOOL: vsak pockej na tu kosu, dva dny ti budou uplne stacit :)
    D13: vytisknou ti je vsude, kde jsou napojeny na ticketportal. Bo si je pres ten ticketportal muzes objednat sam...
    D13
    D13 --- ---
    me by spise zajimalo, zdali se zde v CR daji listky na Nowou muzyku koupit...ma nekdo prosim nejake info?
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    AZASHAQ: !!!!!!!!!
    AZASHAQ
    AZASHAQ --- ---
    Nowa Muzyka 2012
    Caribou & Four Tet Back2Back DJ Set
    TADEK
    TADEK --- ---
    nowa muzyka for the win!
    YARIN
    YARIN --- ---
    aktualizoval jsem nastenku s letosnima terminama, ktery jsou zatim znamy a pridavam prvni jmena audioriveru, offu a nowymuzyky:

Audioriver 2012
    Byetone, Black Sun Empire, Catz n' Dogz, Dub Phizix feat. MC DRS, Enter Shikari, Luciano, SebastiAn

OFF Festival 2012
    Alva Noto, Battles, Baxter Dury, Black Face, Colin Stetson, Connan Mockasin, Container, Death In Vegas, Iceage, Iggy And The Stooges, Kurt Vile and The Violators, Matthew Herbert, Nils Frahm, Retro Stefson, Sleep Party People, Spectrum, Suicide, Swans, Ty Segall

Nowa Muzyka 2012
    Caribou, Gang Gang Dance, Chris Clark, Kwes, L-Vis 1990, Lucy, Michal Mayer, Rustie, Sascha Funke, Scuba, Sepalcure
    YARIN
    YARIN --- ---
    a cena 150 zlotejch, to me poser:))
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak na scubu i clarka se tesim moc! rustie bude za trest :-D a sepalcure snad budou uz konecne sehrany, protoze live-premiera na unsoundu byla znat:)
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    JIMMI15: jj,Braille
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    btw ja nemel nejmensiho tusaka, ze sepalcure je machinedrum a jeste naky jiny typek. dobry.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    http://www.factmag.com/2012/02/10/rustie-sepalcure-scuba-l-vis-1990-and-more-heading-out-to-poland-this-summer

Hotflush will be out in force, with label-head Scuba and Sepalcure (the duo of Machinedrum and Praveen Sharma) both making an appearance. Rustie will also be bringing his critically lauded brand of digital maximalism, and Night Slugs man L-Vis 1990 should supply the party. Elsewhere, Warp stalwart Chris Clark, New Yorkers Gang Gang Dance and Dels producer Kwes will be in effect.
    CIL
    CIL --- ---
    YARIN: ale notak
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak s kym se zitra potkame ve wroclawi?
    YARIN
    YARIN --- ---
    ONDRAT: jo ten subotnick byl podarenej, to je pravda. a co si jeste vzpominam, tak zacatek soboty v laznich byl taky hodne dobrej. nez jsem se teda ztratil na parketu behem 2562.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Nebo v kině vizualizace na Subotnicka, které dělal Lillevan.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    JIMMI15: Teda já nevím, ale co jsem viděl velkoformátové projekce na večerních párty v Laznia Nowa, tak byly vždy výborné (speciálně MFO).
    YARIN
    YARIN --- ---
    JIMMI15: ja nevim, ze vas ty projekce jeste vzrusujou. kdyz to neni zrovna zed amona tobina, tak jeho to stejne vsechno na jedno plochy brdo a navic nevim, kdo z vas ma pri tancovani jeste cas a chut sledovat, co se deje na platne.
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    to neni debilní, to je futureshock!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam