• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    YARIN
    YARIN --- ---
    Floex na Audioriveru, hehe. a mimo jine taky Maceo Plex, Marco Carola, Ripperton, Martyn...

Audioriver.pl - Maceo Plex i Marco Carola na Audioriver 2012
    http://www.audioriver.pl/Maceo_Plex_i_Marco_Carola_na_Audioriver_2012,2530,3660,1.html
    STOOL
    STOOL --- ---
    já to vyřešil tak, že normálné jsem si to zarezervoval přes net, nepostupoval to k platbě, pak jsem zašel na prodejní místo ticketportalˇu - do nějaký sázkový kanceláře - kde mi to vytiskli a zaplatil jsem na místě hotově. jeden lupen mě takhle vyšel asi na 950
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    D13: mno ja to kupoval pres ticketpro.pl a nechal si poslat postou, tam s kartou nebyl problem...
    D13
    D13 --- ---
    PEDRONITOS: nevidim tam vubec takovou moznost

mTransfer (mBank)
    Pay with Inteligo (PKO BP Inteligo)
    MultiTransfer (MultiBank)
    Pay with iPKO
    Przelew24 (BZWBK)
    ING Bank Slaski
    SEZAM (Bank Przemyslowo-Handlowy BPH)
    Millennium - corporate customers
    Bank transfer/wire transfer
    Deutsche Bank PBC S.A.
    Kredyt Bank S.A. (KB24)
    Inteligo (bank PKO BP)
    Credit Agricole Bank Polska
    Pay with Nordea
    Pay with BPH OnLine
    Moje Rachunki
    mPay - mobile payments
    InvestBank
    Bank Ochrony Srodowiska
    Bank Gospodarki Zywnosciowej
    Pay at Zabka and at Freshmarket
    BNP Paribas
    Volkswagen Bank Polska
    Kantor Polski
    Pekao24 Przelew
    Plac z ING Bank Slaski (individual account)
    TransKasa
    BS Wschowa
    Millennium - Internet payments (individual account)
    Pay with Alior Bank
    Pay with Citi Handlowy
    Polbank EFG
    r-przelew Raiffeisen Bank
    MeritumBank Przelew
    Pay Way Toyota Bank
    Pay with BOS
    SkyCash
    Getin Bank
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    D13: a kartou to nejde?
    D13
    D13 --- ---
    ma tu nekdo zkusenost s tim placenim u ticketportal.pl...potreboval bych poradit....pri volbe wydrukuj bilet w domu me to nasmeruje na seznam bank, kde sice je ta ma ale polska, kze login nefunguje, ale neni tu jina moznost..
    GANESHA
    GANESHA --- ---
    D13: myslim, ze nejlevnejsi je jet vlakem...jet do Ceskyho Tesina, tam prestoupit z polsky strany v Ciezsyne na vlak do Katowic...takhle s tim prestupem to vyjde levnejc, nez jet primo do Polska...minule jme tak jeli a dobry
    D13
    D13 --- ---
    Už se tu nějak resila doprava? Asi budu shánět odvoz pro dva...mel by někdo místo?
    YARIN
    YARIN --- ---
    ja diky vsem za podporu, jestli to z myho predeslyho vykriku nebylo uplne jasny:)
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    díky, strejdo
    YARIN
    YARIN --- ---
    chteli jste to, mate to mit. ale ke mne si pak stezovat nechodte!

[ Hudební festivaly (převážně elektronické a převážně v Evropě) ]
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    SQARE: na NM nikdy nezajistovali stanovani, spousta lidi se stany byla v kempu Dolina Trzech Stawow cca 3-4 km od arealu. ale vzhledem k tomu, ze to letos presunuli, tak to bude z toho kempu kousek, to me tesi
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    FLU: tak si vsimam, ze jeste hodili do obehu i tridenni listky vcetne otviraciho koncertu "Chilly Gonzales & Orkiestra AUKSO""... mno, uz mam nejakou dobu koupene ty dva dny a vidim, ze neni az tak treba litovat. btw loni ten otviraci koncert Lamb stal docela za prd
    FLU
    FLU --- ---
    jj, wydrukowac to porad jeste jde, akorat to funguje jen u vybranych akci (NM ano) a na strankach to presunuli jinam. tutaj:
    HOMETICKET| TICKETPORTAL bilety w zasięgu ręki - teatr, muzyka, koncert, festiwal,musical,sport
    http://www.ticketportal.pl/hometicket.asp
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    STOOL: GANESHA: já to samé, doma sem vytiskla a nebyl vůbec problém
    GANESHA
    GANESHA --- ---
    STOOL: minulej rok jsem pres ticketportal platil (bankovnim prevodem), vytisknul listky a vyrazil do Polska...bez problemu
    SQARE
    SQARE --- ---
    zdravím vespolek, je tu někdo kdo si bude objednávat lístky na Nowou muzyku? Ale ne přes ticketportal, ale nechat si je poslat poštou z Polska? A jak to vlastně funguje? To sami organizátoři takhle rozesílaj lístky, nebo se musí člověk domluvit s někým v Polsku?

Ještě mám dotaz, jak ej to se stanováním? Je tam pro to vyhrazenej nějakej prostor? .
    STOOL
    STOOL --- ---
    jen tak na okraj, že na Nowou muzyku jsou do konce měsíce levnější lístky, pak se budou zdražovat. K tomu bych měl i otázku. Zarezervola jsem si je přes Tickeportal a chci je zaplatit elektronicky a vytisknout. Při výběru platby mi vyjede spousta banak a možností, kudy jim ty peníze poslat, ale kartou to asi nejde. Nebo se pletu? Nemáte s tím někdo zkušenost?
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    FNM se přesouvá na Dolinu trzech stawow (tam jak bývá OFF)

VII Tauron Nowa Muzyka Festiwal 2012 jednorazowo w innej lokalizacji - Dolina Trzech Stawów w Katowicach
    http://festiwalnowamuzyka.pl/newsy/artykul/vii_tauron_nowa_muzyka_festiwal_2012_jednorazowo_w_innej_lokalizacji_dolina_trzech_stawow_w_katowicach/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam