• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    díky, strejdo
    YARIN
    YARIN --- ---
    chteli jste to, mate to mit. ale ke mne si pak stezovat nechodte!

[ Hudební festivaly (převážně elektronické a převážně v Evropě) ]
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    SQARE: na NM nikdy nezajistovali stanovani, spousta lidi se stany byla v kempu Dolina Trzech Stawow cca 3-4 km od arealu. ale vzhledem k tomu, ze to letos presunuli, tak to bude z toho kempu kousek, to me tesi
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    FLU: tak si vsimam, ze jeste hodili do obehu i tridenni listky vcetne otviraciho koncertu "Chilly Gonzales & Orkiestra AUKSO""... mno, uz mam nejakou dobu koupene ty dva dny a vidim, ze neni az tak treba litovat. btw loni ten otviraci koncert Lamb stal docela za prd
    FLU
    FLU --- ---
    jj, wydrukowac to porad jeste jde, akorat to funguje jen u vybranych akci (NM ano) a na strankach to presunuli jinam. tutaj:
    HOMETICKET| TICKETPORTAL bilety w zasięgu ręki - teatr, muzyka, koncert, festiwal,musical,sport
    http://www.ticketportal.pl/hometicket.asp
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    STOOL: GANESHA: já to samé, doma sem vytiskla a nebyl vůbec problém
    GANESHA
    GANESHA --- ---
    STOOL: minulej rok jsem pres ticketportal platil (bankovnim prevodem), vytisknul listky a vyrazil do Polska...bez problemu
    SQARE
    SQARE --- ---
    zdravím vespolek, je tu někdo kdo si bude objednávat lístky na Nowou muzyku? Ale ne přes ticketportal, ale nechat si je poslat poštou z Polska? A jak to vlastně funguje? To sami organizátoři takhle rozesílaj lístky, nebo se musí člověk domluvit s někým v Polsku?

Ještě mám dotaz, jak ej to se stanováním? Je tam pro to vyhrazenej nějakej prostor? .
    STOOL
    STOOL --- ---
    jen tak na okraj, že na Nowou muzyku jsou do konce měsíce levnější lístky, pak se budou zdražovat. K tomu bych měl i otázku. Zarezervola jsem si je přes Tickeportal a chci je zaplatit elektronicky a vytisknout. Při výběru platby mi vyjede spousta banak a možností, kudy jim ty peníze poslat, ale kartou to asi nejde. Nebo se pletu? Nemáte s tím někdo zkušenost?
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    FNM se přesouvá na Dolinu trzech stawow (tam jak bývá OFF)

VII Tauron Nowa Muzyka Festiwal 2012 jednorazowo w innej lokalizacji - Dolina Trzech Stawów w Katowicach
    http://festiwalnowamuzyka.pl/newsy/artykul/vii_tauron_nowa_muzyka_festiwal_2012_jednorazowo_w_innej_lokalizacji_dolina_trzech_stawow_w_katowicach/
    YARIN
    YARIN --- ---
    premejslim, ze bych zalozil jeste jeden festivalovej klub, geograficky nevyhranenej. jakoze hlavne evropa samozrejme. myslite, ze by to melo smysl?

x z nas jezdi treba i do berlina na ctm, na sonar do spanelska, atd. , nebo naopak plno lidi jezdi jinam nez vedle k sousedum, a tohle auditko proto nesledujou. a treba by se hodilo hazet nejaky tipy a dojmy. jakoze jak kdo resi ubytovani, kupovani vstupenek, spolecna doprava, whatever... kolikrat se snazim nekde najit aspon nejaky info a je to ruzne rozfrkany v zanrovejch klubech, kde se to zbytecne ztraci a miji ucinkem...

co vy na to?
    YARIN
    YARIN --- ---
    a nowa muzyka kontruje:

Beach House, Ghostpoet, DJ Rashad & DJ Spinn

juché, laduj to tam!
    YARIN
    YARIN --- ---
    hm, toho Guillaume Coutu Dumonts jsem doted neznal a podle prvnich naslechu to nezni spatne a prej taky nazivo..

Guillaume & The Coutu Dumonts - Ubiquitous Gaze (Stringapella) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=o4aaXwq5dbc
    YARIN
    YARIN --- ---
    NECRON: ty! rozmazlence! :)) hotel mam - i se snidani a obedem u kamosky:-D jen ten vrtulnik jeste no...
    NECRON
    NECRON --- ---
    YARIN: mas domluveny hotel a vrtulnikovou prepravu? :-)
    YARIN
    YARIN --- ---
    YARIN
    YARIN --- ---
    Audioriver vytahuje tezky trumfy!!!

Nicolas Jaar Live In Concert!!!!
    NZ Shapeshifter live
    Kavinsky
    ATOL (Modeselektor + Marcell Dettmann + Shed)!!
    Modeselektor live
    Plaid live
    Guillaume Coutu Dumonts & The Side Effects

tak doufam, ze letos uz tam nekoho z vas potkam:)
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    FLU: ej to né, já právě počítám s tím, že si je wydrukuju.. sis je nechal poslat poštou teda?
    D13
    D13 --- ---
    DANII_DP: nejspis jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam