• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    Audioriver, Nowa Muzyka, OFF Festival, Up To Date, Unsound a další festivalové perly u polských sousedů...
    rozbalit záhlaví
    YARIN
    YARIN --- ---
    YARIN: ta prochazka po cs/pl tesine je asi dvacetiminutova, opravdu volnym krokem pul hodky
    YARIN
    YARIN --- ---
    vlakem do ceskyho tesina, pesky prejit po moste do polsky casti, tam pak kousek od centra je bus stanice nekolika spolecnosti, ktery provozujou ruzny mezimestky linky a stoji to par babek, listek koupis primo u ridice. a mozna si casem vzpomenu i na webovky tech spolecnosti :)) levny to je v tom, ze nekupujes zadnou mezistatni jizdenku a pak hlavne ceny tech minibusu jsou uplne v cajku.
    BIGO
    BIGO --- ---
    Nevite kde a jak přestupovat busem do Katowic, tusim ze prave Yarin mi to loni na miste nejak vysvetloval, ze se tak da oproti vlaku hafo usetrit, ale samozrejme uz si to nepamatuju :)
    TADEK
    TADEK --- ---
    hele, tak jen jak se tu psalo ze na nowou muzyku nejde koupit listek "print at home" tak sem si ho dneska pres mastercard koupil a behem chvilky prisel do mailu.

docela se tesim a sem zvedavej, dostla sem billet cislo 20468 tak se trochu bojim kolik tam bude lidi...
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    YARIN: a jo vlastně... no krásné prostředí to se musí nechat, taková komorní atmoška, dobře nazvučené to bylo a asi nejvíc mario basanov, fakt pecka

Jinak OFF byl super, byla sem poprvé a jestli teda je Nowa muzyka na stejném místě tak je to fakt LUXUS!
    STOOL
    STOOL --- ---
    Čau, nejedete někdo na nowou muzyku autem z práglu? a nemáte náhodou dvě místa volný? příspěvek na benzín jasnej
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    audioriver v rychlosti:

Nicolas Jaar totalni vitez. tak skvele skloubit okrajovy zanr s mainstreamovou nalehavosti zvladne malokdo.

pak psychadelicky (jak jinak) Nathan Fake, Deadbeat, poctive odehrany do funku ladeny house s Guillaume Coutu Dumonts & The Side Effects, Byetone, Plaid, The Same..

prekvapila Coma. urcite by se uchytila na nejakem ceskem tanecnim festivalu.

mrzi me ATOL, ze nesel stihnout a nedoposlouchani Plaid.

-nocni pocasi skvele (denni za urcitych podminek:), prostredi skvele, denni program uzitecny a zabavny za doprovodu tolerantnich obyvatel Plocku.
    -opakujici se videoprojekce, organizace moc preorganizovana, alkohol zastoupen jen pivem a nadmerna zaliba polaku ve střepech

YARIN
    YARIN --- ---
    audioriver v rychlosti:

Nathan Fake totalni vitez, to jsem cumel jak puk

pak Plaid, Martyn, Nicolas Jaar, Guillaume Coutu Dumonts, Ricarco Villalobos, Byetone, Deadbeat...

skvely pocasi, opet super atmo, polky jedna basen, rekl bych ze min lidi nez vloni, nova stage, na ktery jsem stravil nejvic casu a tak vubec.
    GANESHA
    GANESHA --- ---
    na Nowou Muzyku doporucuju spani v hostelu Campanile, je to kousek od Doliny...dve noci vyjdou na 840,- (spali jsme tam minuly rok, to bylo od festaku trochu dal, takze super, ze letos je to na Doline)
    FLU
    FLU --- ---
    LYD: ano, je. tam co obvykle - kemp 215, Dolina Trzech Stawow. ale neni to klasicke stanove mestecko, nybrz normalni kemp. akorat tento rok bude festival kousek od nej a nebude nutne jezdit pres pul mesta.
    GANESHA
    GANESHA --- ---
    LYD: pry je (nejspis to je Camping 215 Dolina 3 Stawów)
    Accomodation
    http://www.festiwalnowamuzyka.pl/en/accomodation/
    LYD
    LYD --- ---
    Neviete niekto, ci je k tohtorocnemu festu Tauron Nowa Muzyka k dispozicii aj stanove mestecko? Dik
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak zrovna ellen allien ted na meltu klobouk dolu...
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    nebyl to zrovna muj kun,ale byl jsem zvedavy, co ze je to za hvezdu. zenskym v tehle branži neverim
    YARIN
    YARIN --- ---
    skoda ho:/
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    AUDIORIVER
    Maceo Plex nevystoupi - nahrada Anja Schneider
    YARIN
    YARIN --- ---
    ted nevim esli u tumace dobry nebo spatny, cheche
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    nooooooOOOOOOOOOO
    YARIN
    YARIN --- ---
    and now for something a bit differet...

třetí vlna unsoundu:

Demdike Stare, Theo Parrish, Pole, Factory Floor atd.

UNSOUND
    http://unsound.pl/en/general/news/show/unsound-krakow-2012-third-wave-of-artists-including-more-special-events-and-projects
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: ja tu operuji teprve chvili a jinde jsem nikoho nesehnal.
    o vikendu jsem byl v olomouci, tak jsem vyuzil mezinarodni pokladny. nechtelo se mi s jizdenkou desit nejakou babu na lokalnim nadrazi:)
    YARIN
    YARIN --- ---
    pice to je palka. ses tu mel zeptat, nezs to koupil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam