• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    ROZALII
    ROZALII --- ---
    Hl. stage byla hrozná, dělalo se mi z toho zvuku u GGD a Mouse of mars špatně, takže max 10 minut... Jako vzdálenost asi ideální u zábrany proti pivu :D
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    a specialni diss putuje polskym policistum a celnikum. świński łeb.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    jinak red bull bus stage nejlepsi zvuk a nejlepsi atmoska. vubec by mi nevadilo, kdyby misto tech obrich prebubrelych stagi s praktakovou podlahou udelali vic mensich stagi s takto krasnym zvukem. mimochodem ta stage ve tvaru stanu s tou podlahou byla naprosto tragicka. vsechno tam znelo uplne silene a bohuzel jsem kvuli tomu nic z toho, co tam hralo, nedokazal ocenit. nejvic z toho vseho me mrzel lapalux.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ja si to letos dost uzil teda. sice hudebne nic, co by me nejak vyrazne poslalo do kolen (nejbliz k tomu mel rashad a spinn), ale vsechno bylo tak nejak lehce nadprumerne v pohode. akorat teda vsichni hrali bud techno nebo takovy ten juke/grime/hiphop vyprazdneny. kdyz uz jsem v patek potreti slysel ten samy track od tnght, tak uz sem ani nemel chut si je v sobotu nad ranem poslechnout.

jinak se mi novy areal libil, lidi byli prijemny a nekonfliktni, catering fakt ok, pivo sem radsi nepil.
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    Hele a nepřišla vám hlavní scéna strašně nahlas a přebuřená? Byla sem na Gang Gang Dance a musela jsem asi po 5 minutách zdrhnout. Stejné to bylo i s Mouse on mars a dalšíma.
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    na me to letos pusobilo nevyrazne. nenudil jsem se-bavil jsem se,ale cekal jsem vic vyjimecnych chvil. napravit to mohl (a asi by to tak bylo) Lapalux, Talabot a Edgar, ktere jsem ale neslysel. celkove mne vyhovovalo spise techno a vsechny jeho fuze.

nejlepsi - Mouse on Mars, Fuck Buttons, Gang Gang Dance

+ prazdny kemp 215 na Doline 3
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    pivo divny. zvuk mi prisel vetsinu casu paradni, snad krome nekolika momentu na Caribou vs Four Tet, kdy to meli evidentne prebuzeny na mixu.
    highlighty: DJ SPINN (!!!!), John Talabot & Pional, Mouse On Mars, The Field, Fuck Buttons, Morphosis
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    Pro mě párty roku, opět. Nejvíc - TNGHT!!!
    BASSQUIAT
    BASSQUIAT --- ---
    Muzyka:
    nejlepší - nejnowější: Lapalux
    nejhorší - nejtrapnější: Four Tet & Caribou

Plusy - sice tuctový, přesto pěkný areál, hodně kvalitní hudby, hlavně nadupaný pátek
    Mínusy - pivo, někdy špatný zvuk, permanentní nuda na hlavním pódiu
    STOOL
    STOOL --- ---
    ROZALII:
    největší pařba Gaslamp Killer
    největší zklamání Clark
    největší překvapení Scuba (jsem čekal, že si s Clarkem vymění pozice teda)
    největší wtf (zároveň nejlepší napodobení ruskýho new age z počátku 90 let) Gang Gang Dance
    největší zadostiučinění Fuck Buttons (před dvěma lety v Brně, jsem je nestih)

jinak všechno, co píšeš, tam fakt bylo, ale rozhodně bych to nepovažoval za minus. Tohle je prý už lepší, zpočátku tam prý byly vysloveně jen stage. a kolotoče a bungee jumping mi tam fakt nechyběl
    ROZALII
    ROZALII --- ---
    Tak jak se líbila Nowa Muzyka? Za mě několik mínusů - Hl. stage bez piva, dánský pivo nepivo, kuponový systém, špatný zvuk, areál během dne nepoužitelný a start v sobotu až kolem páté... Byla jsem tam poprvé, tak nevím, jak to bylo v minulosti... Bohužel jsem pátek večer nezvládla a po 7mi hodinové cestě usnula, tak jsem promeškala dost věcí, co jsem promeškat nechtěla... A k tomu v neděli ráno areál zavřený? Včetně stánků? No, to toho asi moc nevydělali, jelikož tam bylo víc píp na pivo než lidí... +Eskmo, TNGHT, ceny celkem lidové a čistý toiky
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    uz jsme najezeny, sedime u konika na ul 1.maje
    D13
    D13 --- ---
    Tak kse se sejdem?
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    tak co s tim zradlem?
    zacina to byt aktualni :)
    ESCART
    ESCART --- ---
    NM: jedem zejtra v 10,17 vlakem z Prahy do Katowic, je nás pět tj. sháníme aspoň jednu osobu na gruppen slevu. dyžtak PM
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    YARIN: uz vyreseno, diky
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    YARIN: tak jo, ale nebudeš se mi smát, že jsem tlustá!
    YARIN
    YARIN --- ---
    JIMMI15: zkuste to strelit na tom lastfmku, imho sance tam je

Tauron Nowa Muzyka Festival 2012 at Dolina Trzech Stawów (Katowice) on 23 Aug 2012 – Last.fm
    http://www.last.fm/festival/2036575+Tauron+Nowa+Muzyka+Festival+2012
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    mam dve volny mista v aute, odjezd ve ctvrtek nekdy po obede
    YARIN
    YARIN --- ---
    plavky urcite, bazen je sice v kempu, kam asi jen tak z pleziru nepustej toho, kdo tam nebude bydlet, ale jsou tam i klasicky rybniky co by kamenem dohodil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam