• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    Traxman at Unsound 2012 Krakow - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=19f2nti2Xas

tak aspoň takto,v druhej polovici videa som už neovládal svoje nohy :)
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    YARIN: sry,moje videa niesu moc kvalitné.predsa nahraval som to na foťák..inak bol som len v sobotu.
    YARIN
    YARIN --- ---
    stydte se!

jsem cekal vic "reportu", minimalne na ten prodlouzenej vikend pass tam clovek moh potkat nyxaka na kazdym druhym kroku...
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    + Mala in Cuba (12' ma až tak nebral,album som zatial len preklikal,ale naživo na veľkom systéme super!)
    + Cooly G (božie perkusie a samotné divadlo bongomana jak ho nazvala Cooly G :))) )
    + Traxman bol fajn,len som čakal viac juku a menej gheto housu. Zato prekvapil s Black Sabbath - Iron man remixom :). po práci skontrolujem kvalitu nahraného videa a poprípade vyvesím

- uber dis na polské vlaky a česke dráhy.predali mi listky + miestenky na neexistujúci prvý spoj na polskej strane a samozrejme ostatné prestupy som tým pádom nestihol.cesta tam 1,5h meškanie (to sa ešte dalo) , naspäť do Prahy cez Čadcu (SK) cca 14h cesty. ku koncu som mal menší tik v oku...
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    za mne naprosty vrchol FACTORY FLOOR, kysely hodinu gradujici orgasmus :)
    dal vypichuju jeste zvukove vybornyho Evian Christa,
    klasicky paradniho Shackletona,
    par flaku od Hyerogliphic Being, kterymu to vyjetej Ital bohuzel pekne kurvil,
    prekvapive hodne dobry Slava,
    Cooly G hrozna nuda,
    Kuedova hudba nezklame
    a namisto diskosky od Traxmana jsem si dal radeji pekne hopkaci arenbicka, trapy a stepy od Nguzungu
    YARIN
    YARIN --- ---
    jinak za me, nez to zaspim

naprostej top: container

pak dlouho nic

mala in cuba

pak dlouho nic a uz bez poradi:

Black Rain
    Oneman
    Vatican Shadow
    Pole
    Gathaspar
    Holly Herndon
    Shed
    Voices From The Lake
    Traxman
    NHK'Koyxeи

zklamani: Demdike Stare

a pak bez poradi:

Raime
    Biosphere + Lustmord
    The Haxan Cloak

skvely pocasi, meli to letos udelat outdoor, haha, celkove min odpravovacich koncertu nez loni, moje svinska zmutovana polska verze anginochripky, ale zase se povedly rozhovory a navazani kontaktu, takze celkove spokojenost.

jeste teda ta fotka se sashou mohla vyjit no.. fnuk
    YARIN
    YARIN --- ---
    emptyset (konkretne teda jamese) se mi podarilo odchytit na rozhovor, takze se vyplati cekovat wavetroniq ;)
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    z mý strany top festu (od čtvrtka)
    Emptyset - pro mě číslo jedna. celej set jsem cenil zuby a agresivně šlapal zelí :D
    Factory Floor - velmi mile překvapilo, že doma nechali kytary a hráli disco.
    Bee Mask - koupel v bílym světle.
    Mala In Cuba - čekal jsem něco víc ethno a kubánskýho. naopak z toho byl cejtit chlad, kterej v dubstepu vyžaduju.
    Atom™ - balóny byly tak futuristický, že jsem věnoval pozornost hlavně jim a hudbě moc ne. ale jo, celkově jeden z vrcholů.
    Container
    Cooly G
    Evian Christ
    Shackleton
    Raime
    Lustmord/Biosphere

dost věcí jsem prosral někde na cigárku, od dost věcí jsem čekal víc, ale o tom se rozepisovat nebudu. příští rok jedu zase, pokud to teda proběhne.
    YARIN
    YARIN --- ---
    ONDRAT: rozhodne lepsi nez demdike stare
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    YARIN: Jaký to bylo_?
    YARIN
    YARIN --- ---
    pozdravuje vas sasha grey

YARIN
    YARIN --- ---
    vcera hrozny zlo, kevina drumma jsem nepobral, noise asi nikdy nebude muj salek, vatican dobrej oldchsool industrial techno, kam se hrabou ancient methods chvilema, a japonci to pro me bylo spis ze zvedavosti, ale minimalne koukalo se na ne dobre:))
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    MIKEH: Praha
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    mam volna mista v aute na UNSOUND, odjezd ve ctvrtek, navrat v nedeli
    YARIN
    YARIN --- ---
    kdo uz se pomalu chcete navnazovat na krakow, tak ted od deviti hodinkovej unsound special na http://www.wave.cz/live
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    Někdo z Prahy míří už na pondělní večírek? Vatican Shadow, Kevin Drumm a spol.
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    YARIN: ja nemam pass, jdu se zabit :( anebo jdu teda pokoupit vsechny ty passy na jednotlivy akce :(
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    YARIN: konec dobry, vsechno dobry. Uz vytahuju kapesnicek ;)
    YARIN
    YARIN --- ---
    RYBICKA: tak ja si chtel pro jistotu v pondeli koupit ten vikend pass, kdyz jsem nahodou zjistil, ze na polskym ticketpru jeste nejaky hodili do obehu, ale nez jsem se tam stihnul zaregistrovat, tak uz byly zase vyprodany, haha. pobavil ten post na fakbuku, kde organizatori psali, ze nez vubec stihnuli napsat, ze je v obehu jeste par dalsich pasu, tak se mezitim vyprodaly:)))

nastesti se letos (po trech letech, kam to zapsat, lol) smilovali a dali mi aspon tu jakozeakre za 150 zlotek ("for journalists who are not affiliated with the festival's official media patrons"), takze jsem zachranen, hip hip hura, nadeje na fotku se sashou grey stale zije :-DD

jinak jestli nemusite v pondeli do prace (ja vim no, asi musite), tak bych doporucoval zustat i na after party. bass clef a hieroglyphic being jsou zarukou kvality!

btw jedete ctvrtek az nedele? ja si urcite dam i tu stredu, haxan cloak, pole a atom tm, mnam mnam.

timto se taky rovnou ptam, jestli nekdo nepojede zpatky do prahy v pondeli 22. rijna po probuzeni a zotaveni se, a nemel by jedno misto v aute.
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    YARIN: mne vcera prisla zamitava zprava, co se akre tyce, ale u me to bylo tak nejak jasny, takze passy nastesti uz mame :)

Nepojedete nekdo z Undsoundu do Prahy autem v neděli po Demdike stare? Poptávám 2 místa :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam