YARIN: no je pravda, ze jsem se na Smoka tesil, ale kryl se s Oizem a ten te jen tak nepusti. Function me nudil. mozna jsem mu ale dal jen malo casu. zpetne me to mrzelo.
Jinak..
Kuba Sojka live prekvapil (neco jako minule Coma),
zaujala me Steffi-na zenskou celkem zajimavy set,
Lusine se vylozene nudil-na albech je lepsi.tady sazel hodne na dlouhe zvukove plochy. pak jsem se presunul,
Submotion Orchestra jsem neslysel (to jsem jeste nemel vstupenku),
Paul Kalkbrenner zahral, tak jak se v tu hodinu cekalo. barevne a energicky. nic vyjimecneho,
Terry Francis - house/tech-house klasika. tesil jsem se. rikal jsem si, jak zavzpominam na Hradhouse. bohuzel, vstupenka jeste nebyla a tak jsem to mel pouze pres plot,
od Hawtina jsem cekal vic. me bavi hlavne jeho vlastni produkce a dalo se cekat, ze to bude vic pro masu. jestli ale hral podobne kdysi na SOL, tak se divim, ze po nem nekdo neco hodil. proste pristupne, nic futuristickeho. skoda.
na Zombie Nation jsem byl zvedavy, ale zapomel jsem na ne:)
Minilogue se na tu ranni hodinu skvele hodili. parada. skoda, ze uz jsem byl zniceny a cele jsem to nedal.
Spal jsem ve stane, ale tentokrat z druhe strany, takze jsem mel skoro cely den stin. bohuzel ale hodne rusne sousedy, takze to vyslo nastejno.