• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    YARIN: ja netusil, ze je to Ceska, dokud se na me po onom nezavinenem incidentu neobratila (cekal jsem treba hystericky vykrik nebo facku nebo povolani pritele) a jenom suse cesky nepronesla: "ted to mas vylite, pico" a pokracovala v rychle chuzi... asi netusila, ze ji rozumim, tak jsem ji nechal pri tom a nevzmohl se prekvapen na zadnou reakci
    YARIN
    YARIN --- ---
    PEDRONITOS: plus za to polity bricho. doufam, zes to pak galantne vysrkal!
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    za me Mimetic myslim celkem fajn, akorat - jak uz bylo receno - v absolutne nevhodny cas (wtf tohle za svetla jako prvni?)

s Venetian Snares jako s jednim z vrcholu musim tady vespolek souhlasit, sice jsem byl asi tri hodiny predtim v nejake alkoholove mlze a delal buhvikde buhvico (mj. uplne vynechal ci zazdil Squarepushera), ale na Funka se probral a hezky si nechal "rozbit hlavu" pred spanim. no a Lidlovy nejvic glitchoidni okamziky asi kolem pulky koncertu byly taky par excellence

vsem se tak nejak libi(l) Hopkins, mne nejak nesedl a trochu nudil, nevim proc. ostatni zname firmy vesmes kolem ocekavatelneho prumeru. ze zcela ci temer pro me neznamych jmen pak potesil mj. S O H N a treba taky Kixnare; Sophie jsem stihl tak poslednich deset minut, takze moc nemuzu vyslovit komplexni chvalu, ale zvuk to melo kazdopadne krasny (snad nejlip nazvucena stage)

jidlo jsem nemel - piroha mi kousnout nedali, pivo vodovy podprumer, zima solidni, lidi nejak min nez jindy a Polku jsem potkal akorat zadanou; naopak nezadane hezke Cesce jsem bez vlastniho pricineni polil pivem cele bricho...
    YARIN
    YARIN --- ---
    BASSQUIAT: lidi prej osm tisic, ale kolik bylo minuly roky netusim. on ten areal je kravskej a pro muzyku naddimenzovanej, takze to svadi k tomu si myslet, ze je lidi malo, i kdyz jsem teda taky mel osobni pocit z jeste vetsiho mista pred podii kolem sebe nez vloni.

co se ti nezdalo na mimeticovi? mne teda nebavil zacatek, takovej az tranceoidni trochu, ale v druhy pulce pridal na temnote a rychlosti a za me supr.

ta kosa byla silena, ale aspon to cloveka nutilo chodit do prednich rad a tancovat a pak se dalo vydrzet v triku az do sesti rano uplne v klidu:)

videls, jak se aaron nasral, kdyz na nej technik nebo kdo presne v pet houknul, ze konec? ten vyraz byl vserikajici, ostatne i to, jak nasledne za par vterin cely hrani ukoncil... za me teda taky top (vedle LFO, Thundercata a dalsich...)
    BASSQUIAT
    BASSQUIAT --- ---
    Muzyka teda i za mě:
    good: SOHN, Lídl, Sophie, London Grammar, Hopkins a at si říká kdo chce, co chce, best Venetian snares
    zklamání: Jets, Mimetic

Pierogi nejlepší, pivo nejhorší, slivovica vlastní
    zima
    zvuk na red bull music stage katastrofální
    zdá se mi, že tam bylo nejmíň lidí za poslední 4 ročníky, ale možná to mate
    jinak celkově o něco slabší než minulý rok
    YARIN
    YARIN --- ---
    SKUTRJOHNY: jak je mozny, ze jsem te za cely dva dny nezahlidnul, to nechapu...
    YARIN
    YARIN --- ---
    TADEK: moc dobry byly zapejkany brambory, taky tam venku mimo zradelni areal a jestli sis dal u toho jakoindickyho stanku vindaloo, tak to se pak nesmis divit divochu:)
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    TADEK: :) tak hlavne, ze šmakovalo
    TADEK
    TADEK --- ---
    kdyz to vezmu postupne, zprava doleva.

jako davat si na mejdanu jitrnice a prejty, to se snad muze jen v polsku. jako fakt fujtyve. druhej stanek dobrej, meli tam hamburger wolowy podwojny treba a i kdyz tam byla docela fronta, tak se vyplatilo tam cekat. burgery zabalili pekne pevne do celopapirovyho obalu a cloveku se to pak nerozjeli a nezasralo ho to celyho. jinak tam meli klasicky frytki a smazeny veci. dalsi stanek jako indickej, do hezkyho boxu nalozili hromadu zradla s rejzi ale bylo to palivy jak svine, takze se to moc nedalo. pak nasledoval nejvetsi lol festivalu a tu STANEK CESKI kde si clovek moh dat smazak a utopence, pro polaki dobry, ale cehuny na to asi moc nenalakali. tam bylo standartne nejmin lidi. ovsem hned vedle byl stanek PIROGOVY kde meli takovy veci v testicku, 7 tech mrdek stalo 12 zlotych a dali k tomu cibulku a moh sem si vybrat co bylo vevnitr - maso, spenat, zeli a tak. neco jako momo ale vetsi. za me nejvetsi libec festivalu, kam se na to hrabe squarepusher. cely to uzavaril sympaticky vozejk kde delali ruzny smazany veci ale hralo si to jakoze trochu hogofoo kde sem si dal brambory masala a ze prej pak nebudu mit hlad. zaprvy hlad sem mel a zadruhy to jako fakt masala nebylo, bydlel sem par mesicu v bombaji takze do toho trochu vidim.

klobasy meli uplne jinde mimo zradelni sekci a objevil sem to az pri finalnim odchoadu z arealu.

i pres to, ze tam naprosto chybeli ZAPIEKANKY se mi festival libil
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    me prekvapil Matias Aguayo. hodne pozitivni a poctive vystoupeni. ostatne vyzivne znel i jeho spolecny set s Mostro. pripominal mi jednoho Tondu od nas. takovy sympatak az me ho bylo lito, kdyz se vsichni vyparili na instantni Moderat.

jinak skvely Hopkins, LFO, Darling Farah a nebyt spatneho zvuku a zbytecne slapajiciho zaveru, tak i Tosca.

zklamal zruseny Koze a to, ze Delay nevystupoval v hlavnim programu.

a co se tyce divek, tak minimalne jedna sikovna prodavala kupony:)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    jinak za me teda climaxy probihaly u squarepushera, prekvapive venetian snarea (i kdyz hral skoro 10 let stary klasiky), sophie (cistej future shit) a jona hopkinse. jinak se mi taky darilo dost obvious veci ignorovat (moderat, lfo, jamie lidell, thundercat, cela rbma stage).

sem linej bombok.

ale celkove spoko.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    zas ňáká pšonkodemagogie :))
    YARIN
    YARIN --- ---
    akorat nechapu proc otviral RBMA stage v sedm vecer... kdyby hral nad ranem, ma narvano...
    YARIN
    YARIN --- ---
    TOOMUCH: moc!!!
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    dodnes hraju. top 10 techno track http://orphx.bandcamp.com/track/simulacrum-mimetic-mix i v pátek před kontejnerem u Vltavy zazněl! ♥
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    Mimetic dobrej??
    YARIN
    YARIN --- ---
    ANONYM_CZ: spatne ses dival, i letos byly Polky zase epicky, jakkoliv schovany ve svetrech treba. stacilo zajit na RBMA stage do prvnich rad kdyz tam jelo nejaky techno (mimetic, sid le rock...), pripadne v sobotu na showcase Numbers a nebylo vo cem :)
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    fyea!

UR presents "Interstellar Fugitives" at Consortium Dijon - December, 08 2011. - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=E2xX2aGXI8s
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    YARIN: mi prislo, ze by melt v tomhle ohledu docela vyrazne vedl .. ale je pravda, ze nebyla plazova stage na adekvatni srovnani)
    YARIN
    YARIN --- ---
    JIMMI15: uz se nemuzu dockat tejdenniho unsoundu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam