• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    dodnes hraju. top 10 techno track http://orphx.bandcamp.com/track/simulacrum-mimetic-mix i v pátek před kontejnerem u Vltavy zazněl! ♥
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    Mimetic dobrej??
    YARIN
    YARIN --- ---
    ANONYM_CZ: spatne ses dival, i letos byly Polky zase epicky, jakkoliv schovany ve svetrech treba. stacilo zajit na RBMA stage do prvnich rad kdyz tam jelo nejaky techno (mimetic, sid le rock...), pripadne v sobotu na showcase Numbers a nebylo vo cem :)
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    fyea!

UR presents "Interstellar Fugitives" at Consortium Dijon - December, 08 2011. - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=E2xX2aGXI8s
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    YARIN: mi prislo, ze by melt v tomhle ohledu docela vyrazne vedl .. ale je pravda, ze nebyla plazova stage na adekvatni srovnani)
    YARIN
    YARIN --- ---
    JIMMI15: uz se nemuzu dockat tejdenniho unsoundu
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ty polky...
    KILIAN108
    KILIAN108 --- ---
    čau shánim spolujízdu na Nowou Muzyku. Teda což oto - intercity bych zvládnul tam a zpět, ale potřeboval bych bejt v neděli nejpozdějc v 16:00 v Pze a vlak do Prahy dorazí až v půl pátý. Nemáte někdo společnou cestu?
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: takze rikas zadne Solid Steel 2? no ja ho jeste neslysel na zadny zpusob a ani jsem jeho aktualni formu nezkoumal nekde na youtube.. no, necham se prekvapit
    YARIN
    YARIN --- ---
    SKUTRJOHNY: dneska, snad zitra nejpozdeji. hele ne ze bych ho snad uplne opomijel, ale neprijde mi to nijak specialni. tobin uz tu byl, navic tohle je jenom DJskej set (zadny two fingers, jenom on sam), se kterym letos objizdi xy dalsich festu, takze to neni ani zadna exkluzivita a co jsem ho slysel par minut na melt!u, tak mi to prislo ze hraje paty pres devaty...
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: jinak nemohl jsem si nevsimnout, ze vsude opomijis jmeno Two Fingers. cim to? takova star.. :)
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: kdy to bude v jukeboxu?
    YARIN
    YARIN --- ---
    YARIN: a plejak:

Matias Aguayo - Levantate Diegors /Cómeme, 2013/
    Robag Wruhme - Brumby Kapell /Musik Krause, 2012/
    Darling Farah - Bruised /Civil Music, 2012/
    Zebra Katz - Lst Ctrl /Zebra Trackz, 2013/
    LFO - Blown /Warp Records, 2003/
    Deadboy - Nova /Numbers, 2013/
    Dawn Day Night - Alcoholic Dance Flow /Astrophonica, 2013/
    Venetian Snares - Lesbians2 /self released, 2012/
    Jon Hopkins - We Disappear /Domino, 2013/
    Darkstar - Light Body Clock Starter /Warp Records, 2013/
    Yosi Horikawa - Starlings /First Word Records, 2013/
    Niwea - Tak Ma Być /Qulturap, 2011/
    Deptford Goth - Union /Merok Records, 2013/
    Thundercat - We’ll Die /Brainfeeder, 2013/
    YARIN
    YARIN --- ---
    prave ted na wave.cz hodinka s nowou muzykou

WavetroniQ vs. Nowa Muzyka - ČRo Radio Wave - progresivní hudba, rozhovory s osobnostmi, kultura (Český rozhlas)
    http://www.rozhlas.cz/radiowave/wavetroniq/_zprava/wavetroniq-vs-nowa-muzyka--1246469
    https://www.facebook.com/WavetroniQ
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    YARIN: super, tak to je ta uplne nejlepsi varianta.
    jinak doufam, ze to v patek stihnu vcas, je tam celkem silnej lineup a nikdy jsem v Polsku na festaku nebyl, tak snad nenastanou zadny komplikace. dik za info .)
    YARIN
    YARIN --- ---
    FAEKAL: je tam docela velky parkoviste hned vedle kempu, v centru to vubec neni, letos to nakonec zase presunuli do doliny trzech stawow, coz je na konci mesta... imho to v dodavce nebude problem
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Zdar, nevite nekdo jak je to s kempovanim v aute na NM v Katowicich.
    Chtel bych kempit v dodavce, ale nevim jestli tam bude pobliz vubec vyhrazeny nejaky parkoviste ...vsude pisou jenom o kempu pro stany a je to v centru, tak abych vedel na co se mam pripravit ...
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    YARIN: mozna jsou to tejdny dva, ale na ticketpro byly normalne v prodeji .) par hodin po tom, co jsem se tu desil, ze uz nejsou
    YARIN
    YARIN --- ---
    MIKEH: kdyz byly vyprodany???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam