za me Mimetic myslim celkem fajn, akorat - jak uz bylo receno - v absolutne nevhodny cas (wtf tohle za svetla jako prvni?)
s Venetian Snares jako s jednim z vrcholu musim tady vespolek souhlasit, sice jsem byl asi tri hodiny predtim v nejake alkoholove mlze a delal buhvikde buhvico (mj. uplne vynechal ci zazdil Squarepushera), ale na Funka se probral a hezky si nechal "rozbit hlavu" pred spanim. no a Lidlovy nejvic glitchoidni okamziky asi kolem pulky koncertu byly taky par excellence
vsem se tak nejak libi(l) Hopkins, mne nejak nesedl a trochu nudil, nevim proc. ostatni zname firmy vesmes kolem ocekavatelneho prumeru. ze zcela ci temer pro me neznamych jmen pak potesil mj. S O H N a treba taky Kixnare; Sophie jsem stihl tak poslednich deset minut, takze moc nemuzu vyslovit komplexni chvalu, ale zvuk to melo kazdopadne krasny (snad nejlip nazvucena stage)
jidlo jsem nemel - piroha mi kousnout nedali, pivo vodovy podprumer, zima solidni, lidi nejak min nez jindy a Polku jsem potkal akorat zadanou; naopak nezadane hezke Cesce jsem bez vlastniho pricineni polil pivem cele bricho...