SORBAK: to ses asi kokot ne? myslis, ze jako clovek, kerej se dokaze postarat o rodinku pum je trapic zvirat jo? no nevim teda, rek bych ze v kdejake zoo se bude mit pumicka hur nez u cloveka, co si ji poridi klidne i v Praze. co to zas je za hrozny keci co plodis timhle zpusobem prosimte? uklidni se, mam dojem, ze toho stesu a jasnejch nazoru na vsecko zacinas mit trosku pres hlavu ne? [viz pruzeni, ze mlada by mela matce platit najmy a neexistuje, ze by se snad o sebe neumela postarat sama a tak. to me uplne zveda ze zidle tyhle keci, pripadne mi to jako mentalni regres k nedospelym fasizujicim nazorum, ktere navic mas tenndenci hucet dost nahlas.]
LIBRIUM: mam dojem, ze to bude typek z nejake cyrkusacke rodiny. byl jsem s Mickitou na nejakem konciku psytraznzovem, kde prave maj statek s docela dost takovejma zviratama. maj samozrejme pstrosy a lamy na maso, to ma docela dost lidi takhle po CR, ale kazdopadne tahle rodinka se stara o nedorostle, nemocne nebo nejak jinak zatim/obecne nepouzitelne kusy ruznych dost divnych zvirat, ktere by jinak byly v cyrkuse nebo pro ne treba nemaji misto v zoo, nebo tak podobne. Byl to docela zazitek, kdyz jsem slysel zarvat tygrika usurijskeho [tam je asi kazdy odchovany kus maly extremni zazrak, chovaji se dost spatne a je jich uz tak malo, ze bez lidi uz by nebyli schopni najit si zdraveho partnera a udrzet rod]... tyvole kocicka byla velka asi jako petileta Mia, ale kdyz zarvala, takjsem mel dojem, ze mi nekdo chce utrhnout hlavu.
Snazim se s typkem domluvit, ze bych zasel na navstevu nebo vencit, samozrejme se pokusim dozvedet se jak k pumickam prisel [ano ma opravdu celou rodinku] a jaky je vlastne jejich bacground. vzhledem k tomu, ze je to nejaky technar od pohledu, tak mam dojem, ze prave bude z ty cyrkusacky rodiny co ma ten statek za prahou...
mmchodem @RAVe, jak se prosimte jmenuje ta knajpa pod Riegerama, kde maji dve az tri pumicky v klecovem vybehu? Nezajdem tam pres weekend na pivo? Moh bych vzit svou pumicku zase jednou za pumickama. Minule jsme si s nima povidali pres mrize [ted uz je tam tusim sklo] a pumickam moc vonel post-coitum parecek [to voni treba i normalnim kockam a psum, maji tendenci se pak o cloveka starat a nosit mu darky, to je docela legracni - u lvu by to ale bylo jinak, Ti by se pokusili zabit, maji dost dominantni postoj k sexualite jinych, nez je konkretni samec, typicky pokud vim samci zabiji mlade a nekdy zautoci i na ochranujici samici, z duvodu potencionalni potravni konkurence. to mi vzdycky pripadlo hrozne husty, ze vyhlazuji mlade jinych paru. jak z Bible. vyhladit mesto, pozabijet muze a deti, nechat si zeny a zbytky zoraneho a vypaleneho mesta posypat soli....