HIPPO42: nemazu v tomhle auditu a popravde jeden z duvodu, proc jsem tak nabrouseny na Sorbaka [na sebe] je, ze jsem se v jeden moment nechal ukecat, abych to spinave pradlo, ktere ze me delalo prostrednika a posluchace neceho, k cem u jsem chtel slyset druhou stranu, ale nepodarolo se to [Hrochu pico, tehda v ty kavarne,jak jsem na Tebe cekal s Truce to bylo vazne dobry, mel jsi prijit... a mimo jine jsem prave chtel tehda slyset druhou stranu, aby me tak nebralo, to, co slysim od Sorbaka --- to me prave docela stvalo. pripadlo mi, ze je v tom "Sorbakovskej patent na rozum", ale nemel jsem moznost se rozhodovat objektivne, co mi to vlastne rika. proto jsem chtel, aby se to vypralo tady, kdyz uz se to pralo castecne pres moji hlavu]
K těm dluhům tu mám dotaz do pléna, na mém rozhodnutí to nic nezmění, ale jsem zvědavý na názory: Žil jsem s Iki bez dvou měsíců dvacet let, to je doba kterou si asi nikdo z Vás neumí ani představit, a teď, když vše skončilo zbyli dluhy. Já jsem rozhodnutý zaplatit tyto dluhy sám. A otázka je tady: Má Iki zaplatit nějakou část dluhů? Já jsem si ty peníze půjčoval a používal pro celou rodinu, Iki asi bude tvrdit něco jiného, ale kdo u nás alespoň párkrát byl, ví, že nelžu.
To je presne to, o cem jsem psal. At uz to s dluhama je jak chce, tak neverim, ze Iki NIKDY NEVEDELA, ze dluhy delas a ze nekde vznika nejaky problem. Ja osobne jsem byl s Hienou 9 let a vim presne, jak funguje mnoho modelu ruznych paru. proto NEVERIM, ze Iky nema na celem problemu nejaky podil. Nedokazu rict jak moc a ani to nechci soudit, ale urcite vedela a vi. Iky je jedna z nejschopnejsich zen co znam, coz v tenhle moment rika jen to, ze proste neverim, ze by v zasadnich vecech tohohle zrna byla UPLNE NESCHOPNA.
Jinak dal se nebudu k cele veci vyjadrovat. Chtel jsem se pustit do Sorbakova patentu na rozum, ktery me vzdycky osobne zaboli, kdyz vidim, ze v necem jasne nema pravdu, ale ukrici vsechny, kteri te pravdy maji vic, nebo se mu snazi vysvetlit, ze nekde dela chybu.
Samo o sobe je takove chovani v mojich ocich chybou, tak jsem Stepanovi jen chtel rict, ze vidim, jak si potencialne sere do bot. To byl hlavni smysl toho textu.
To ze jsem na Hrocha nereagoval v poste je proto, ze jsem proste nechtel byt man in the middle, kteremu, jak v Nocni hlidce, septaji do usi ze dvou stran dve osobnosti ruzne veci. Chtel jsem, aby se to otevrelo tak,ze kdyz uz mam byt sekundant, uslysite se navzajem, co se do me snazite valit a treba to pomuze, abyste nasli nejake reseni, protoze verim, ze reseni se najit da a je lepsi si s nekym podat po hadce ruku mez si jej dat do ignore listu, coz jen zasadi seminko zloby. Sam jsem si tady vypral hodne pradla s Truce, obcas s ruznejma BUrkharama a podobne a myslim, ze i kdyz to zavani ostudou, nikdy to nebylo k neprospechu veci.
SORBAK: co na tom povazujes za blabol? odmysli si, ze mluvim o necem co se tyka hrocha a iky, to jsem do toho uplne nechtel zatahnout, a neni to hlavni tema prispevku. tam mam spis dojem, ze vznika Tvuj stres, ktery Te nuti kopat kolem sebe i v jinych pripadech. spis by me zajimalo, zda povazujes za blabol to, ze jsem Ti psal, ze zase jednou zacinas mit "Patent na rozum" a ze se chovas jako "malej velkej diktator". Vez, ze podobne stavy mame kazdej a vez, ze u Tebe uz jsem to videl nekolikrat, a pamatuju si, kdyz jsi treba timhle sral k nepricetnosti Balua, par roku z5.
Je to proste ma zpetna vazba, podle toho, ze jsi rial, ze Jita Ti treba tohle nikdy nedokazala rict, a ze by ses zacal chovat jako naprostej kreten, kdyz bys tuhle z5nou vazbu nemel. Proto jsem to psal. Porad to povazujes za blabol?