mimo jine posilal jsem jednomu nejmenovanemu ID odtud z auditu dopis na indickem rucnim papire s tiskatkem posvatneho OOOM nahore, psal jsem jej v hotelu cernym plnicim perem...
byly to jen dva listy popsane zhulenejma blbostma, pac se mi nechtelo mluvit ani psat,... nicme kdyz jsem se probral, na obou listech bylo pomerne uhlednym rukopisem neco neuveritelneho... radek vzdy zacinal na Y na bodu nula, ale nez dosel do leveho okraje, byl tak o 4-5cm vejs.
rikal jsem si [ac jsem nikdy nestudoval vedu o rokopisu, tusim grafologie se ji rika], tak ze sebevedomi mi asi nechybi ;] [teda to je jedina neprukazna vec, co vim jen z doslechu, ze kdyz clovek pise hodne do kopce, tak ze je to spise sebevedoma osobnost, ted jsem videl nejaky ekonomky, co se ucily v Aeru a jedna z nich mela zas radek jak stopu vlniciho se hada. predpokladam, ze to znamena, ze byla velmi vyrovnane temperamentni ;]]]]
[[ MMCHODEM posledni dobou porad slysim, ze jsem egoista - coz teda si jsem, mam ego velikosti mensi planety, jak rika Linus - nicmene zatim jsem neslysel nikdy nikoho pouzit slovo temperament, protoze myslim, ze to je asi bliz k tomu, co by vystihlo muj overdrive]]
Jinak zbytek pisma je veskrze ostry, ale otevreny rukopis. Pismena na sebe pomerne presne navazuji, myslenky proudi volne, kdyz pisu rukou, takze misto abych skrtal, nebo prepisoval pismena, radej dynamicky menim dalsi slova ve vete, tak abych rekl to co chci, i kdyz udelam "preklep". tedy v textu se zcela ocividne nevracim z5. pismo ma malo pocatecnich bodu, pisu vetsinou cele slovo jednim tahem, nepouzivam skrtnuta t nebo l, tecky a jinou diakritiku nad znaky spojuji se znakem samotnym, tak aby pero co nejmene opoustelo papir.
tedy soudim, ze osobnost je spise temperamentni, rukopis je otevreny, pravidelny a citelny, ale ne prilis roztazeny, zcela ocividne je text psany rychle a dinamicky...
pokud se ty dopisy najdou [dojdou] muzete posoudi, pokud dotycna udela fotku...
nebo muzu neco napsat..
schvalne, co tak kdy by kazdej kdo sem chodi a ma cas a chut udelal to same. napsat rukou rekneme stranku textu. volne myslenky, ne opis, muze to byt cokoliv, aspon 2 radku. schvalne co poznam/pozname na sobe navzajem...
hrajete? staci pero, papir a telefon ve fotaku....