OVERDRIVE: tohlencto sem vcera daval Milan Buchta, uz to nebylo uplne aktualni co se fotbalu tyce, pac uz recko s nemeckem melo matc zasenou, ale stejne je to docela mocnej sketch ;]
Jinak jak jsem tady navrhoval, at sem pastnete svuj rukopis, jen tak pro pokoukani, mozna pak nekdo jako treb id Sebien si da tu praci a neco nam na to tema rekne. Myslim, ze ackoliv jsem zadnou tu grafologii nikdy nestudoval, taky dokazu neco poznat, asi jako kdyz se cloveku podivas na tvar, do oci a na boty ;]
Tak tady je nejake lore ipsum odeme, je to psane v rychlosti, v praci... a opet po 3h spanku [co mam delat abych se nebudil trhnutim 5:30? uz je to 6 den zasebou, temer na minutu presne, zacalo to v Indii, kde jsem kazdy den vstal v 8:30 [[teda dik posunu caso-zony je tam pul hodiny rozdil, unas by to bylo vlastne vzbuzeni se trhnutim v 9:00]]. Zajimave je, ze je to prechod z "mosta do prosta", najednou jsem proste z hlubokeho spanku, kdy se mi zda sen, vytrzen do naproste bdelosti.... neni to neprijemne, jen je potiz, ze chdit spat pote, co si clovek jeste neco precte pred spanim [[00:00 - 02:00]] je proste nepohodlne. Takze neumim chodit spat driv a najednou musim vstavat brzo....
Zombak dneska no.
Jinak podarilo se mi vcera ziskat papiry na hlavu, diky tomu, ze jsem se seznamil s nejakou pani, ktera na Zizkove vencila Barzoje. MMchodem pani je psychiatricka [coz je nasnade, kdyz mi napsala approve, ze muzu ridit] a delala stejnou praci jako pani doktorka Kamar, tedy na Detencni nekde v Berkovicih nebo jak se to tam jmenuje.
Mam Te Kamar pozdravovat.
Jo a jinak, kdo Kamar zna a jeste tu dobrou zpravu nevi, tak Kamar bude bydlet unas v kumbalku [tedy doufam, ze nesezene nic lepsiho, do patku, ale je streda, takze mam docela sanci ;]]]