• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    divím se, že jsi z těch pussy riot tak odvařenej, podle mě dostali přesně to, o co jim celou dobu šlo. Exhibicionistický provokatérky, který se cíleně celou dobu snaží, ať je někdo zavře. Tak se jim to konečně povedlo, já jim to přeju. Ale asi bych z nich nedělal nějaký nebohý mučednice, to co dělají mi příjde neupřimný, cynický a vychcaný.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    si dovolim jeden lame fake logo copyleft, kerej me prave napad, takze jeden z vlastni zahradky. nackove treste se pred picou ;]


    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Protest ukrajinské skupiny @FEMEN_Movement na podporu #PussyRiot. Respekt! #Kyjev http://on.fb.me/RnxnLI pic.twitter.com/0bnIl3kp




    Pripominam, ze ta holka kaci KRIZ !!!! HURA



    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    NESERMI: prave je podle meho idealni pouziat 140 znaku aby clovek nebyl zahlcenej, jde to cist prubezne, nezere to data a da se tim oslovit spoustu lidi primo, coz je kouzlo twitteru... facebook imho suxx ale jsem donucen to pouzivat, chci-li zustat socializovan s lamama co neumej pouzivat internet bezpecne a efektivne. nevadi, nakonec me to vyhovuje, delam polovinu sveho psani a linkovani jako propagandu, takze vic kanalu tim lip. fb ma jako dobry ficury, ale jinak je to otravnej moloch...

    jinak nasel jsem zajimavej web, je tam hrozne moc ruznych howto, takove jakoze tips and tricks: http://internet.wonderhowto.com/how-to/cloak-your-private-email-address-into-anonymous-disposable-one-with-gliph-0138729/

    v kombinaci s http://arstechnica.com/ se stava mou homepage
    NESERMI
    NESERMI --- ---
    OVERDRIVE: Zatim me staci facebuk a nyx. ty 160 znakovy komenty me nejak neberou a navic bych sledoval moc lidi a byl zahlcenej informacema :] btw. dostaly 2 roky.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    NESERMI: jj, uz jsi si mmchodem poridil twitter? imho asi nejlepsi nastroj, kdyz se cokoliv deje...
    NESERMI
    NESERMI --- ---
    OVERDRIVE:
    [Editors] Garry Kasparov has just been arrested outside the Moscow courthouse where the Pussy Riot trial is taking place. He was not there to protest, simply to attend, and the police cornered him and dragged him into the police van. This photo shows the police assaulting him inside the van. We hope he is all right and we will provide updates when we have them. (Photo by Olaf Koens here: https://twitter.com/obk/status/236423940975779840/photo/1)
    NESERMI
    NESERMI --- ---
    OVERDRIVE:
    Because all you can deprive me of is “so-called” freedom. This is the only kind that exists in Russia. But nobody can take away my inner freedom. It lives in the word, it will go on living thanks to openness [glasnost], when this will be read and heard by thousands of people. This freedom goes on living with every person who is not indifferent, who hears us in this country. With everyone who found shards of the trial in themselves, like in previous times they found them in Franz Kafka and Guy Debord. I believe that I have honesty and openness, I thirst for the truth; and these things will make all of us just a little bit more free. We will see this yet.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Maria Alyokhina, Nadezhda Tolokonnikova, Yekaterina Samutsevich

    Pussy Riot Closing Statements

    n+1: Pussy Riot Closing Statements
    http://nplusonemag.com/pussy-riot-closing-statements

    [ mozna prelozim do cestiny pro lidi jako Buchta, uvidime jestli se najde dost casu ]
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    OVERDRIVE: ráda :) pošli mi na sebe pls třeba číslo, nemám
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    dnesni I-ting


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    hrom 16 NADŠENÍ
    Vášeň, která vás ovládá, sdílíte s ostatními. Všichni vás s nadšením sledují. Nikdo vás nezradí. Nemusíte se bát rozdat pravomoci pomocníkům a táhnout do boje.
    země
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    jezero 28 PŘEVAHA VELKÉHO
    Převaha velkého je taková, že nosné trámy jsou přetíženy. Existuje nerovnováha mezi tím, co máme podpořit a tím, co můžeme podporovat. Situace je nebezpečná, avšak úspěch je možný, byť kste nedosáhli vnitřní rovnováhy. Také byste měli co nejrychleji najít váchod. Vyjímečná doba vyjímečných opatření a rozhodného jednání. Vašimi spojenci budou klid, rozhodnost a především trpělivost, neboť významné změny vyžadují čas. Osamocený muž stojí bez strachu, ale nestýská si.
    vítr

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---



    rek bych, ze asi ne cely, ale asi se podivam na ten web abych vedel jak to je a proc koktaj... nalezeno pred firmou, tak jsem si nemoh pomoct, lidem, kterym to nic nerika se (ne)omlouvam ';]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    tahle holka kreslila neco jako andraste, ale je to takov vic punkovy, vetsinou je to nuda, ale nekdy je to sranda: http://blog.chacomics.com/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CONTINUITY: vim presne kterych aspektu by ses obavala a vim proc. ja bych se zas obaval, ze bych Te musel obcas uskrtit, ale ze bych jako byl proti bydleni s Tebou, to v zadnem pripade ;]
    Mohla by ses nekdy stavit na navstevu, cuz?
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    OVERDRIVE: Gratuluju k Vitexovi ! :))

    taky jsem o tom bydlení zauvažovala, bylo by to nepochybně kreativně inspirující, ale některých aspektů bych se obávala...Vitex je tam určitě vhodnější, přeju krásné a pro oba přínosné bydlení :)))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---


    via XSI [dik]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MMchodem ted jsem v Indipendent tusim zahlid clanek, ze politik je v ocich mladeho, premyslejiciho, vydelavajiciho, bileho, [muze] normalne luzr. nechci tedy uvazovat o tom, co si takovy jupik mysli treba o ucitelych, ale myslim, ze je v tom kus pravdy, teky nevnimam ZADNEHO politika jako reprezentanta ideji, nazoru, postoju a nejake skupiny zajmu [nepocitaje v to ty proste ekonomicke]... politik je dnes takovy stredni management spise s omezenou pravomoci na hranici legalnosti, nic vic.
    ze by uz konecne prisel cas na to, abychom se vysrali na model demokracie zastupovane volenymi zastupci v institucih jako jsou parlamenty nebo senaty a konecne zacali rozhodovat na daleko lokalnejsi urovni, kdyz uz k tomu mame komunikacni prostredky?
    je to porad jeste sen, nebo je to budoucnost?
    [jinak NIC PROTI DEMOKRACII aby bylo jasno]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    mozna si pamatujete, ze jsem sem kdysi daval link na docela zajimavou Indie dream-pop kapelu Blood red shoes...



    Last week, the English band Blood Red Shoes were ejected from a party at London's ICA for Russian Olympians after they dedicated a song to Pussy Riot. "They pulled the plug on us", said drummer Steven Ansell. "We were then told to get out by a bunch of massive Russian security guards."
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---






    Kamarad z Last.fm mi ted poslal darek v podobe hromady Dog Faced Hermans, tak pokud se nahodou nekomu pozdava avat-garde punk noizz z Skotska [prirovnaval jsem to asi tak k Dunaji mozna v kombinaci s Deep Sweden i kdyz jako neni to uplne presne], tak tady je mozne ted jeste chvili stahovat, ma to kolem 230mb:

    DepositFiles
    http://depositfiles.com/files/65e89mep2

    Dog Faced Hermans – Discover music, videos, concerts, stats, & pictures at Last.fm
    http://www.last.fm/music/Dog+Faced+Hermans


    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    hele nechce si tady nektera z citatelek nechat vybelit picku? ;]]

    Vagina Brightening: Indian TV Ad For Genital Skin Whitening Product Stokes Controversy
    http://www.huffingtonpost.com/2012/06/07/vagina-brightening-indian-tv-ad_n_1577555.html?ref=tw
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam