SANCHA: tak tedy drzim palce, coz jsem projevil tak, ze jsem kliknul na palec nahoru, v pravo nad prispevkem ;]
INK_FLO: joaaaha, ona je to primo sub-rada Sandmana...
jinak nemoh jsem najit ted doma poslednihio Hellblazera, co jsem si ted koupil v cestine [jeste jsem se k nemu nepropracoval pres tech mega giga CBR... tak je to tenhle dil, ktery zda se je zepredu i zezadu otevreny, je v nem tedy nekolik kontextove vytrzenych udalosti i postav, s tim, ze je to hodne neprijeme napinave.. kazdopadne je tam jeden VELMI mocny one-shot, ve kterem se dozvidame, jak je to s vrahem, co nuderi vzdy kdyz na krajinu padne mraz jako struna z piana kolem krku plesate tanecnice...
halucinace z unavy se prave staly zcela realnou vrstvou me reality, podobne jako mikrospanky, vzdy kdyz zavru oci... jdu si lehnout... mmchodem dnes jsem malem prisel o kolo a kazdopadne uz jsem prisel o par drobnosti, jako napriklad hodinky po tatovi... [nastesti k nim nemam zadny vztah], naproti tomu jsem potesil spolubydliciho prodejem sve [a sofiiny] postele a tim ze jsem mu dal litr... coz byla haluasociace k tomu, ze mam z5 koncertni schneider kytaru [je z nadhereneho cerveneho dreva, ma uzasny zvuk kdykoliv a kdekoliv a na zadni desce ma nalepenou razitkovanou cedulku: Zabaveno z duvodu exekuce... neco jako tahle masina zabiji nacky... mmchoden neprochazel nekdo tu sql db Ceske Exekutorske Komory, co ji slohli CzechSecurity -- tedy czert 2.o?]
SANCHA: jinak Sancho dej si cerny caj jeste i s mlekem, tak jak jsme meli ten v te Huse, imho jsi zrovna ta, jenz tomu prijde rada na chut... pokud tedy pijes mleko jako takove. caj s mlekem je dokonala sametova lahudka, presne opak kavy s mlekem, coz je zmrseny ranni spech [v mem pripade]
LIBRIUM: proc se dava do caje sul, tomu nerozumim, mam to zkusit?
OVERDRIVE: vtipne, myslel jsem si, uplne presne, ze Sorbak rekne, ze caj s mlikem nesnasi. Stepane Ty mliko nepijes vubec, ze?
Tak jako si pamatuju, ze BOTA rikal sveho casu, ze NEJI chleba [to by me zajimalo, zda to jeste plati...]
A propos, nez pujdu spat [snad to BOTA01 neprehledne v textu]:
BOTA: mam bonsai, je to malicky rocni kastan, normalni obycejny kastan jirovec, nebo jak se to jmenouje [sk.: pagaštan knský]... potrebovla bych neco, jak se ke kastanu jako bon sai chovat. nejradej bych mu zachoval uplne prirozenou stromvou formu, jen ve zmensenine [samozrejme mrtve drevo nebo nejake ohybani by kastanu proste nesluselo, pripadne je uplne nesmyslne]... taky bych potreboval vedet, jak bon sai zazymovat. mam jej na okne v kvetinacku, oblozeny mechem, ma asi 6 cm a asi tak 3/4 cm v prumeru kminku. listy jsou uz temer uplne hnede. poslednich 14 dni jsem jej moc nezaleval, ale byl zas jako temer uplne v chladu [odhadem 10*C]... idealni prezimova tak, aby me neopustil [nemam ted sklep ani pudu, zrejme, takze by mel zustat na svem miste, jen chci vedet, jak jej nechat odpocinout.. zeleny cely rok byt nechce a ani nemuze]. Dekuju za pripadny link na materialy a za info o zazimovani.
[mmchodem mam venku kastan,ktery jsem nasadil tak ve veku 4 let, kdyz jsem si hral kousek od Olmy u betonarky, zakopaljsem tehdy do dolicku normalni obycejny hnedy kastan, ted je ten strom velky asi 2,4m, kmen ma jako Sorbak pazi a moc mu to slusi [myslim, ze se o nej nekdo stara], zajimave je, ze je zasazeny jen tak, v jedinem kousku seschle sedive, betonem pokryte travy, sestrihane jak vlasy americkeho vojaka ve vysluzbe [zelezny kriz a sveraci kazajkaza bojove silenstvi ve vhodnou dobu s nevhodnym mnozstvim nekontrolovatelne zloby]... proste hnusne misto, kde nezije nic, ani plevel v tom podelanym travnicku. ale je tam muj kastan, jen o 4-5 let mladsi nez ja a daleko, ale daleko krasnejsi. a zrejme i trvanlovejsi. strom uz jsem zasadil, jeste bych chtel syna. eh. ukecat zrzavou [napsat si do kalendare ;]]]]]
Nic, vazne blouznim, jdu spat...