BOTA01: jj, bon saj jako neni uplen plan, jde o to mit stromek, ktery nebude mit 15m, nemusi mit 20cm, muze mit klidne metr nebo tak.
za zbytek rady kazdorozhodopadne dekuju, jen s tim, ze muj stromek nebude v zadnem pripade venku. prisel jsem o balkon i strisku, takze muze byt bud v teple a svetle casti pokoje, nebo v tmavsi a chladnejsi. nicmene koncept zazimovani chapu.
Jinak jsem rad, ze jsi odpovedel a neprehlid text. rek bych, ze je to podruhe, co Te vidim sem neco napsat, kdyz das jeste potreti, zkonci to tak, ze budu muset dojechat do Brncka, pobibit Tve zrzave ruku a s Tebou se zlejt, na oslavu ;]
Jinak nejen pro BOTU... ma uz nekdo nejake plany na vanoce a Silvestr? Jsem se dozvedel, ze zrejme budu donucen vanoce slavit mimo jakekoliv "rodinne kruhy", Hiena s Miou jedou asi nekam lyzovat [takze mozna stedry den tam, ale jinak nevim ani budoucnost ani minulost... dal bych klidne nejakou chatu/barak a zahral bych klidne nejaky shadowrun s nekym, kdo treba, podobne jako ja, uz dlouho nehral. samo planuju u toho chlastat Karpatske Brandy Special, pivo, vino a huleni....
Je mozne, ze vanoce budu ve spolecnosti Zrzave Potvory, ale za a] to neni jiste, za b] neni jiste, ze by mela nejaky plan ona... takze pokud by nekdo mel nejaky plan, kam se muzu prizvat, pocital bych s tim, ze se mozna prizvem 2.
Jinak 5.12. mam narozeniny, takze nekdy priblizne tou dobou bude nejaka oslava, rekneme weeken pred nebo weeken po. Jeste nevim nic konkretniho. Ideal by byla swingers party pro zvane [zatim neznam misto, pokud by nekdo chtel byt zvany, dejte vedet do posty]... no a nejaka verejnejsi cast, rekneme neco s konzikem, podobne jako minule to byl Bonus.
Zalezi asi trosku na penezich a organizacnim case. Zatim nemam uplne ani jedno, ale zda se ze diky BrMex az po Xmass, tak by se mohlo nejak podarit dat to dohromady.
Proste dejte vedet, pokud o vanocich neco vite, pripadne dejte vedet, pokus by nekdo z vas chtel neco udelat pro moje narozeniny, pripadne vedel o nejake akci s kterou by se daly me narozeniny spojit.
Jinak pokud vim, jeste nekdo mel narozeniny tou dobou. Hospodin????
A propos: Konvalinka a Hospodin: Uz jste zdravi? Co tak nejake ty napoje, popripade prochazka a tak?