• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OLIAS: pokkusim se ukazat, zatim nemam nic jineho, takze by to mohlo jit...

    jinak splodil jsem dalsi blog, pisu ven, uz je mi to jedno, uzavrena spolecnost me nudi: http://d8ofh8.blogspot.sk/2013/05/meditace-2-kym-jsem-byl-kym-muzu-byt.html
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Nejlepší přítel sebe sama: Vernisaz Hipieho vystavy a zivot jde dal... NO PAS... http://d8ofh8.blogspot.com/2013/05/vernisaz-hipieho-vystavy-zivot-jde-dal.html?spref=tw #blog
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    mam prosbu, nemate nekdo z vernisaze aspon jednu fotku? idealne nejakou na ktere nezvracim? ;]
    XSI
    XSI --- ---
    OVERDRIVE: Z Twitteru, ráno jsem projížděla co se přes noc nashromáždilo, než se pustím do nějaký smysluplný činnosti, tak jsem to otevřela.

    Občas tam asi zase nakouknu :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JINDRICH: ok,plati pane,jen ja porad jeste nevim,kam se stehuju.1.7.mi konci smlouva,s id Ferenczy hledame dvoupokojak za rozumnou cenu na Zizkove,pokud by nekdo neco vedel,dam si poradit.Mmchodem Jindro,Ty uz nekde zas bydlis?mel jsem dojem,ze jsi se vydal na vypravu po Evrope-Agrice,kdyz jsi me naposled stehoval.chci 2pokojak hlavne kvuli snadnosti domluvy a taky tomu,ze kdyz to posere jeden spolubydlici,zatahnu to snadnej,nez,kdyz byly 4+.stale vic inklinuju ke garsonce,ale prumer zda se byt okolo 10k,coz je pro me zbytecne moc. Ferenczy zda se byt fehr spolubydla,tak hledam,hledam.Rad bych zustal par let na stejnym miste,pokudmozno,kurva uz.Skoda,ze me XSI nemiluje,vzal bych ji pod kridlo,a radej bych byt koupil.tyjo,vsichni jsou vyjeveni,ze si malo delam z 80k dluhu,ale kurva,zaplatil jsem za par mesicu 70k za svatbu,tak co.to nic,jen uvahy za jizdy v metru.kdyz clovek nesmazi,docela to s prachama de.tenhle mesic mam mmchodem utratu 600,-/tyden,pocitaje v to i tabak.
    sorr,ze pisu o penezich (i v blogu),ale ano,vzhledem k tomu,ze mam moralni kodex zalozeny na cti a cistote jmena,vlastne me docela sere,ze mam dluhy,pac je proste MUSIM vracet ;)

    jo,smajliky.divna to vec.na blogu jsem se rozhod nepouzivat je VUBEC a musim rict,ze ironie a cynismus se pak musej pouzivat dost opatrnej...

    no nic,jsem na JzP,nejsou tu revizori,coz se cti,pac se prohresuju a jezdim bez listku (na ktere nemam)... howg 4now.

    rad uvidim kohokoliv,kdo to tu porad jeste cte a omlouvam se jeate jednou za to,ze ksem se na nejaky cas pohrbil a nebyl zabavnej. holt par nici kamaradstvi hodne,v troujelniku s ekdzem uz je to uplej zmar (cynismus/ironie)
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    OVERDRIVE:
    Anděl smrti, toy box.
    poster 44 - velkotisk peknejch novejch obrazku. http://www.poster44.cz/

    sem v praze, ted sem dost mimo, se snazim dodelat skolu. ale po 20.5 uz snad budu zpet mezi zivejma, tak pak prestehuju co bude treba a pivo konecne take dam.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    XSI: wow, dekuju, to me tesi, jak uz vis, mivam paranoidne-opravnene stavy z toho, ze nikdo necte to co pisu, blog vlastne bylo takove rozhodnuti psat na net at uz to nekdo cte nebo necte... mmchodem, jak jsi se k nemu dostala? Pomoci retweetu nebo pomoci nyxu, nebo jak vlastne?
    Kdyz tam nechas nejakej koment obcas, budu rad, teda pokud budes ten blog dal cist.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JINDRICH: Ten plakat je VYNIKAJICI, nacet se az po dopsani predchoziho prizpevku. co je TB? ci je to prace? Klidne bych jej chtel na zed. I kdyz je pravda, ze zrovna ted si jej nedokazu koupit, ale to se zmeni.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JINDRICH: na pristy cryptoparty muzes jit taky. imho uroven byla uboha, jsou to kluci z ruznejch felu a tak, vsem tam bylo tak 20-25, vsichni jsou zamilovani do mangy/anime a hrajou si na 4chan... proste poza post-cyberpunkovych felaru.
    Docela by se vyplatilo udelat par poradnych predsnasek a vzit to do svojich rukou.
    Ja napsal alespon ty 2 howto na blog [sifrovanej email a sifrovana komunikace pomoci ruznych Instant Messangeru]... myslim, ze Slovaci ohledne kyberie to maj hodne vic zvladnuty. Ja musim ted hodne cist na tema, abych se dostal up-to-date, davno je tomu, kdy nikdo nevedel, co je Diffie-Helmanova asymetricka sifra, zejo.

    Jinak jsi v Praze? Za a] rad bych Te videl, za b] stane se v nejblizsi dobe to, ze hledam stehovaka.
    Zda se, ze bych moh bydlet s Ferenzim, btw.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: ano, jedine dalsi je homicidum a to ji kdyztak radej pobodam
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    cryptoparty pekny pocin!

    pro lepsi naladu obrazek - poster 44 - TB
    XSI
    XSI --- ---
    OVERDRIVE: Jo, celý. Čtvrthodinku to zabralo, ale zajímavý čtení.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: s informaciami o letalnych davkach som zdrzanlivy, pokial neviem vylucit suicidalitu...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: Tobe se omlouvam, byl jsi jeden z mala lidi, za obdobi ticha, ktery odeme nedostaval emaily... jen jeden, chtel jsem znat lethalni davky nekterych veci, ale vcas jsem se na to vysral, tak mam dojem, ze jsem to ani neodeslal...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    XSI: hola, zajimalo by me, ty jsi si ohvezdickovala mou meditaci, to jsi ji vazne cetla? celou? jestli jo, tak wow a dik
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: welcome to the VX gas attack.
    XSI
    XSI --- ---
    OVERDRIVE: Vítej zpět. ;-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    no to si delas PRDEL ;]]]

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam