JINDRICH: ok,plati pane,jen ja porad jeste nevim,kam se stehuju.1.7.mi konci smlouva,s id Ferenczy hledame dvoupokojak za rozumnou cenu na Zizkove,pokud by nekdo neco vedel,dam si poradit.Mmchodem Jindro,Ty uz nekde zas bydlis?mel jsem dojem,ze jsi se vydal na vypravu po Evrope-Agrice,kdyz jsi me naposled stehoval.chci 2pokojak hlavne kvuli snadnosti domluvy a taky tomu,ze kdyz to posere jeden spolubydlici,zatahnu to snadnej,nez,kdyz byly 4+.stale vic inklinuju ke garsonce,ale prumer zda se byt okolo 10k,coz je pro me zbytecne moc. Ferenczy zda se byt fehr spolubydla,tak hledam,hledam.Rad bych zustal par let na stejnym miste,pokudmozno,kurva uz.Skoda,ze me XSI nemiluje,vzal bych ji pod kridlo,a radej bych byt koupil.tyjo,vsichni jsou vyjeveni,ze si malo delam z 80k dluhu,ale kurva,zaplatil jsem za par mesicu 70k za svatbu,tak co.to nic,jen uvahy za jizdy v metru.kdyz clovek nesmazi,docela to s prachama de.tenhle mesic mam mmchodem utratu 600,-/tyden,pocitaje v to i tabak.
sorr,ze pisu o penezich (i v blogu),ale ano,vzhledem k tomu,ze mam moralni kodex zalozeny na cti a cistote jmena,vlastne me docela sere,ze mam dluhy,pac je proste MUSIM vracet ;)
jo,smajliky.divna to vec.na blogu jsem se rozhod nepouzivat je VUBEC a musim rict,ze ironie a cynismus se pak musej pouzivat dost opatrnej...
no nic,jsem na JzP,nejsou tu revizori,coz se cti,pac se prohresuju a jezdim bez listku (na ktere nemam)... howg 4now.
rad uvidim kohokoliv,kdo to tu porad jeste cte a omlouvam se jeate jednou za to,ze ksem se na nejaky cas pohrbil a nebyl zabavnej. holt par nici kamaradstvi hodne,v troujelniku s ekdzem uz je to uplej zmar (cynismus/ironie)