docela hezky obrazek televizniho studia, ne ze by to v nejakem nekdy bylo takovehle hezke, spsi jsou vzdycky vsude draty, umakart, poznamky, VTR kazety a kelimky od kafe z automatu, ono je to podobny, jako kdyz clovek kouka na "art"/kitch obrazky sexu, taky je to o necem jinym, nez kdyz clovek fotoi pri sexu.... tyjo, kdy ja jsem si naposled... aha uz vim, rikal jsem vlastne, ze neresim vztahy a vlastne ziju v dobrovolnem celibatu, ze?
predevcirem jsem poslal dohajzlu slecinky, co si chtela... eh... zasukat, akorat k tomu byla pridana hodnota "starej se o me a miluj me", coz jsme se jako nedohodli, pac jsme mel najednou depresi a najednou jsem si taky jasne uvedomoval, ze ji nemiluju a milovat nikdy nebudu... tak jsem ji poslal do pitche a byl jsem za bezcitnyho idiota.
zajimave, jak clovek obcas ma dojem, ze ty vztahy jsou jako zivotne dulezite.
nekdy bych si zas dal nejake poustevniceni, typu - na ceste [idealne podzimni]... asi se dohodnu s Pizim a Julinkou, ze bych prijel nachvili do Ostravy a tam s nima budu chodit mestem... to bylo minule prijemne, takove osobni, a pritom ty vztahy byly takove uprime lidske...
- u Hieny - nevidel jsem Miu uz asi tak 3 mesice, nebyly penize, ted zas neni cas [a penize]... musim si dneska napsato dovolenou, jinak si ji nikdy nevemu... chca nechca, treba i kdyz bych se na SK nakonec nemel dosat, ale planem je uvarit si do termosky caj, vstat brzo rano a odejit jen se zbyvajicim psem do kopcu, pak se vratit pro Miu... i kdyz, sakra, ona nema skolu ted, ze? No tak to holt budem muset nejak vymyslet. Jedna z veci co, chci poresit k poustevniceni, je nejaka zabavna technika, treba vysilacka chytajici vsechny tri zasadni rzsahy, takze clovek v kopcich ma aspon co delat, muze poslouchat cizi hovory...
Pisu zmatene, rovnam si to v hlave. Vydelavam ted tak moc, ze za a] sice platim dluhy postupne, b] uz jsem poradne nespal od minuleho ctvrtka [tedy klasika 3h denne, dnes treba vubec]... rovnam si veci v hlave.
Cilem je poustevnicit. Shenat penize na weekend [tyden pred weeplatou, tenhle mesic jsem uz skoro i vysel, jsem geroi. neasi stejn emi chybi treba tak litr, abych moh jet spon do Olomouce, nebo nevim, nekam]...
z veci, co chci, krom poustevniceni, dovolene a cestovani za kamarady + vysilacky, tak je auto a ridicak [dorazit]. jo jeste jsem vlastne zvany do Berlina... to taky budu muset nejak poresit....
Mate nekdo dojem, ze jsem si to prave v hlave srovnl?
Ja docela jo...
jinak, kdo co ctete? ja docet po x-te neuromancera a ted jsem znova nacel DIamod Age, kteryzto jsem cet jen hrozne davno jen jednou, takze se docela tesim. Jen bych nemusel v metru po ceste do prace i domu nad knizkou porad usinat....
Uz bude dobre, dneska dodelam Media Manageent v Kazachstanu, zaroven mam dojem, ze jsem uz dodelal pohyb klipu na Ukrajine. Vcera jsem kolegovi v Mexiku pomoh nainstallovat Apache v ramci nocniho supportu. Uz je streda, ze? Tak uz jen dnes a zitra noci. Pres den jen 2 projekty, plus sef talci na nejake demu, ktere jsem jeste ani nezacal bysivat, protoze neexistuje jeste ani hardware... jj, tim jsem si srovna i chtit i muset.
Takze jde se neco delat, dost samomluvy....
Jeste ten obrazek TV studia